meraba arkadaslar ben 27 yaşındayım yaklasık 2 yıllık bir ilişkim vardı 9 ay önce ben bitirdim nedeni sorumluluk almama vede stres monotollaşma gibi gel gitler bundan 25 gün öncesine kadar bende bir sorun yoktu takii onu rüyamda gördüğüm ana kadar başka bir erkekle beraber uyuyordu o kendisini aradım ve bana hayatında başkasının oldugunu söyledi ve kafama donk etti 2 yıllık ilişkimde sürekli geride duran bendim hep kendisi geldi beni benden 5 kat daha fazla seviyordu ayrıldıktan sonrada defalarca birleşmek istedi ben hep relontide tuttum o kadar sevgisinden emindim ki bu 9 ay boyunca ondan kopmadım başkasıylada çıkmadım ama ona da bunu belli etmedim son 25 gündür deyim yerindeyse hayatımda bu kadar kötü aşk acısı çekmemiştim onu tekrar kazanmak iiçin aklınıza gelecek her şeyi yaptım konusmalarımdan anladıgım kadar beni hala seviyor ama 9 ay boyunca çektiği acılar onu o kadar etkilemişki bana güveni kalmamış ve su an kendine bir ilişki kurmuş onda mutlu oldugunu söylüyor ben bir yandan pişmanlık bir yadan vicdan azabı bir yandan sevdiğinin başkasıyla oldugunu düşünmeye dayanamıyorum kaldıramıyorum kendimi tanıyamıyorum sinirliyim huzursuzum çalışamıyorum ne yapsam olmuyor sanki ne zaman konussak canım daha cok acıyor ben onu bu kadar sevdiğimi şimdi anlıyorum psikologa gittim umutsuzca baktı bana beni teselli etti kendim aşmam gerektiğini biliyorum ama o gücü bulamıyorum artık olmıcagını biliyorum ama içim buna izin vermiyor kendi kendimi yiyorum bende hayatta bir ben bu kadar acı çekiyorum zannediyordum güçlü oldugumu biliyorum ama onun hala beni sevdiğini bilmem bile canımı acıtıyor yemek yiyemiyorum,kusuyorum,falan falan en önemlisi kişiliğimi kaybettiğimi kendimi aciz hissediyorum uyurken bile rüyamda artık, bu acıdan kurtulmak istiyorum eski günlerimi özlüyorum kafam rahatken ne yapsamm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çıkışı yok gibi
Collapse
X
-
anlaşıldı yüzyüze konuşursa kendine engel olamayacağını düşünüyor...yani seni seviyor ama mantığı ona dur diyor...ozaman bisüre msnden konuşmaya devam edeceksin...gerçekten pişman olduğunu anlaması gerekiyor...ümitsizbi durum değil...sakın üzülme....
ortada sevgi varsa zaten biraraya gelirsiniz...
bende geçen hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılmak zorunda kaldık daha doğrusu oda benle yüzyüze gelmek istemedibisüre boyunca ama en sonunda dayanamadık...oda bana şunu söylemişti...yüzyüze gelirsek dayanamam demişti..ayrlamam...
tabi bunun suçlusu ben değildim okesin...suç ondaydı ençokta ailesinde ve buna rağmen terkeden yine o olmuştu...
yüzüğümü cebime atıp gitmişti...ben bunu bile unuttuysam ..senin işin çok zor görünmüyo zaten sen konuşmaya devam ettikçe oda sevgilisine karşı dürüst olma yoluna gidecektir....bağlarını koparırsa bilki sana dönmeye hazırlanıyodur...
Yorum
-
benim hiç umudum yok ama su an başka ilişkisinin oldugunu onun cok iyi oldugunu ve mutlu oldugunu söylüyor artık mutlu olmak istediğini o olmasa bile sende olmıyacaksın diyorr bütün kapıları kapattı suratıma bir zaman benim için ölecek kızın böyle davranması umutlarımı kırdı artık tek düşüncem kurtulmak
Yorum
-
keşke dediği kadar kolay olsa...bişeyi yapmıyosan...ya istemiyosundur yada korkuyosundur...sen seviyo diyosun ozaman korkuyo...
şimdi okuyunca düşündüm acaba bendemi öyle olucam...şimdilerde intihar etmeyi düşünen ben ozaman nasıl olucam...
galiba bende istemezdim ama bisüre sonra kendimle savaşamaz hale gelir kabul ederdim...
sevdiğine inanıyorsan...seninde onu sevdiğine ikna et...nebileyim belki aradığını bulamadı bana geri döndü diye düşünüyordur kimbilir...böyle olmadığını göster...arkadaşı olonun msndende olsa...
dertleşmeye başlarsınız bi süre sonra...ondan sonrasını akışına bırak belliki çok canı yanmış...
Yorum
-
öylede bir erkek için ne kadar zordur tahmin edebiliyormusun sevdiğin kişinin hayatında başkasının olması zaman geçmez dünya durur hem o ölür hem ben bir daha diriliriz bir daha ölürüz ben elimden geleni yaptıgıma inanıyorum o yolunu çizdi mutlu su an karşıma çıkma hayatıımı ikince kez mahfetme dedi beni anlamıcak anladıgındada çok geç olacak bana zaten son sözü sana en çok zamansız gittigin ve zamansız geldiğin için kızıyorum dedi ben senden coktan vazgeçtim dedi ben melek değilim dedi saydıkça saydı bir gün düşünürmüydüm onun mutlulugu benim mutsuzlugum olacaktı hayat neleri gösterecek daha
Yorum
-
öyle düşünüyorsan dikkat etde saplantı olmasın...gerçi anladığım kadarıyla sen onun seni sevmesine alışmışsın belkide biraraya gelince yine eski sen olucaksın...kız seni çok sevmiş ve sen bunun etkisinde kalmışsın gibi sanki...şimdide seni istememesini kabullenemiyormuşun gibi geldi...
kızıyosun içten içe...sanki...yediremiyormuş gibi bi havan var doğrumu?
Yorum
-
Keşke önceden bilseydin değerini..Biliyorum şimdi seni en çok sinirlendiren kelimedir "keşke" ama işte...Sevdiklerimizin değerini zamanında bilebilsek bunlar olur muydu?
Evet güven çok önemli..Kız arkadaşını anlıyorum o güven yıkılınca tekrar kurulması çok zor..
Belki o da istiyor bir araya gelmeyi ama öyle üzülmüş ki tekrar o acıyı yaşamaktan korkuyordur..Kendini tekrar ateşe atmaktan..
Bana kalırsa bundan sonra onun karşısına çıkacaksan direkt evlenme teklifiyle çık..O zaman sana hem güvenir hem de yeni bir başlangıç olur..
Bir arkadşımda böyle olmuştu..Şimdi evliler..Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben
Yorum
-
su an ben kendimden eminim ve evlenmek istediğimi söyledim onun için neler yapabileceğimide fakat inanamıyor güvenmiyor yeni kurdugu düzeni yıkmak belkide dediğiniz gibi tekrar aynı acıları çekecegini düşünmek onu ne kadar severse sevsin geri itiyor ben gittikçe o kaçıyor ben herşeyi acıkca anlattım su an ikilem içinde biliyorum onu daha cokta üzmek istemiyorum o yüzden köşemde her an ölürcesine acı çeksemde ondan fazlasını istemeye hakkım yok allah mutlu etsin onun kötülüğünü isteyemem allah kimseye bu acıyı yaşatmasın bu yasıma kadar yaşamamıştım kaç kızın ahını almıştım hepsininkini ödüyorum en ufak bir umut için beklicem ama sessizce
Yorum
-
Sevdiğine başkasının dokunmuş olması bile mide bulandırır. Şuan kaybetmenin verdiği hırsla kabul ederim diyorsun ama aşka ve ilişkine alışınca yine aklına gelicek. Seviyorsa kabul edecektir kesinlikle, er ya da geç ama mutluluk dersen pek sanmıyorum... Eskimiş ilişkiler yıpratıcıdır acını çek sonuna kadar, ağla sızla, ama onu da kendini de rahat bırak artık... Evlilik asla evcilik değil!
Yorum
-
basskasiyla birlikte ise.
tekrar biraraya gelirseniz,hersey eskisi gibi olacakmi.yoksa bu 3. kisinin hayatiniza giripcikmasi iliskinizi hic etkilemeyecekmi acaba
eğer bu olay iliskinizi etkileyecekse bence is isten gecmis demektir
belki sen bunun kizginliğindan bir araya gelseniz soğıuyup uzaklasabilirsin.hatta su andaki onu geri istemenin yalancı duygular olabilir
Yorum
-
okurken sana öyle kızdımki
sanki o kızın yerinde kendimi senn yerindede eşimi hissettim
inşallah sonunda bende öyle olacağım
inşallah eşimde öyle sürünecek ve bende biliyormusun ilginç gelcek belkı benı bilen arkadaşlara bu düşüncem
neyaparsa yapsın asla ona dönmeyeceğim :evil:
o tekrar başlayalım dese ben imkanı yok bitti diyeceğim gercektemnde öyle bitti :evil:
Yorum

Yorum