Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kötü günü daha bitirdim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir kötü günü daha bitirdim

Herkese Merhaba

Bugün nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok lanetli bir gün geçirdim.Kendime yeni bir iş bulmuştum, bir hafta ne güzel çalışıyordum, üstüme atılan bir iftiradan dolayı işten çıkarıldım.Hayır, işten çıkarılmama üzülmüyorum, ama insan olmayan şeyler yüzünden işten çıkarılınca daha da kötü oluyor.Zaten üstümde onun stresi vardı, birde üstüne kız arkadaşımla telefonda tartıştım.Ağzımdan olmayacak kelimeler, küfürler çıktı.Onunda kalbini çok kırdım ve benden ayrılırsa hiç saşmam, kendimi nasıl affettiricem onu da bilmiyorum.Birde üstüne gel ailenle tartış.....falan filan işte.Neyse bir günü daha geride bıraktık.Hayat böyle işte herşey yolunda gidiyor sanıyorsun, bakıyorsun sorun yokken sorun çıkıyor.Bakalım yarın ne olucak, yarında başka şeyler mi yaşiycam acaba...Allah kerim....
    Last edited by BARTH; 26-07-2012, 01:15 AM.

ulan bıktım artık bu hayattan herşeyden......gerçi bu ağzımdan çıkan yeni bir cümle değil, her zaman söylüyorum, söylemekten bıktım artık.neden hep ben ya.....neden bütün aksilikler gelir hep beni bulur.....

Yorum

Sevgiline bir tane gül yeter kendini affettirmek için. İftira konusuna gelince Allah yapılanları görür ve ister dünya da olsun ister ahirette olsun cezasını verir. Böyle şeylere takarak yarınınıda mahvetme.
      Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
      Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
        Sevgiline bir tane gül yeter kendini affettirmek için. İftira konusuna gelince Allah yapılanları görür ve ister dünya da olsun ister ahirette olsun cezasını verir. Böyle şeylere takarak yarınınıda mahvetme.
        Daha dün başka şeylerin sıkıntısını yaşarken, bugünde başımdan böyle kötü olaylar geçti, yarında daha kötü olmaz inşallah, her gün farklı farklı şeyler yaşıyorum.Ama bir insan bu kadar çok şeyi üst üste yaşıyorsa, sorun bende, onu kabul ediyorum.Doktora da gittim, yine olmadı.Bunları dert etmek konusuna gelince, ben bunlara takılmak istemiyorum, takmıyorum zaten, ama içimde bi sıkıntı bi karın ağrısı oluştu işte....bir türlü rahat edemiyorum.Mesela şimdi uyku ilacı da içtim, buna rağmen bir türlü uyuyamıyorum.Çok kötüyüm.....
        Last edited by BARTH; 26-07-2012, 01:36 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BARTH View Post
          Daha dün başka şeylerin sıkıntısı yaşarken, bugünde başımdan böyle kötü olaylar geçti, yarında daha kötü olmaz inşallah.....Bende takmak istemiyorum, takmıyorum zaten, ama içimde bi sıkıntı bi karın ağrısı oluştu işte....bir türlü rahat edemiyorum.Mesela şimdi uyku ilacı da içtim, buna rağmen bir türlü uyuyamıyorum.Çok kötüyüm.....
          Sen çok fazla takıyorsun aynı benim gibi. Ama taktıkca olaylar bitse tamam takmaya devam et diyeceğim ama bitmiyor daha çok artıyor. ELini yüzünü yıka düşünmemeye çalış . Önce ailenin sonra svgilinin gönlünü almakla başla işe. Daha sonra kendine uygun iş ilanlarına bakarsın güzel bi işe yerleşirsin ve hayatın yeniden düzene girer.( İNŞALLAH)..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
            Sen çok fazla takıyorsun aynı benim gibi. Ama taktıkca olaylar bitse tamam takmaya devam et diyeceğim ama bitmiyor daha çok artıyor. ELini yüzünü yıka düşünmemeye çalış . Önce ailenin sonra svgilinin gönlünü almakla başla işe. Daha sonra kendine uygun iş ilanlarına bakarsın güzel bi işe yerleşirsin ve hayatın yeniden düzene girer.( İNŞALLAH)..
            İnşallah dediğin gibi olur, ama olmayınca olmuyor maalesef, yarın kimbilir yine ne olucak (

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BARTH View Post
              İnşallah dediğin gibi olur, ama olmayınca olmuyor maalesef, yarın kimbilir yine ne olucak (
              Sen bugunden yarını mahvettn zaten iyi bşy olmasını bekleme artk. Öncelikle olumsuz düşünceleri at kafandan. Sevgiline bi özür mesajı at Anneni yanağından öp onunla konuş . Biraz onlarla zaman geçir dertlerini onlara da anlat. onlar sana yardım edecektir.

Yorum

İşleniyor...
              X