Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anlamıyorum..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anlamıyorum..

Bana bi terapi şeysi yapın ya kötüyüm ben. Yalnızım. Ama kendine acı çektirerek yalnız olmayı tercih edenlerden değilim çabalıyorum ama yine aynı. Yok abi yok etrafımda kafadengi biri.
    Yapım gereği sessiz, sakin biriyim nabza göre şerbet olayı yok bende kimse benimle sohbet etmek istemiyor seninle konuşulmaz diyorlar ama bana göre onların konuştukları anlamsız şeyler.
    Ne biliyim johan elmanderin mi yoksa alexin mi daha iyi forvet olduğu beni ilgilendirmiyor veya fenerbahçenin mi yoksa galatasarayın mı kupayı hakettiği ilgimi çekmiyor. Arkadaş futbolu onlar oynuyor alakasız insanlar zevke geliyor anlamıyorum ben.

Müziğe aşırı ilgim var birine ben Gun N' Roses veya Red Hot Chili Peppers dinlediğimi söyleyince benimle dalga geçiyorlar. 63 style'nin bu gibi kült grupların yerine tercih edilmesine anlam veremiyorum. Rock ve Metal dinleyen insanların satanist yerine konmasını anlamıyorum. Bir insanın sigara ve alkol kullanmasını anlayamıyorum. Küfür edilmesini anlamıyorum. Bir insan nasıl bir Yaratıcıya inanmaz anlamıyorum. İnsanlar neden kuralları çiğnemekten zevk alır anlamıyorum.
    Bu liste uzar gider ama sizin okumaya tahammül edebileceğinizden şüpheliyim.

Biraz egolu bi tutum belki ama bana göre ben normalim diğer insanlar anormal.

Şimdi söyleyin bana, diğer insanlar gibi olamamam benim suçum mu yoksa onların mı?

bende senin gibiyim söylediklerinle beni anlatmışsın sanki.

Yorum

sana bi terapi şeysi yapalım)

sende ya da diğerlerinde bi anormallik yok. bunu fazla sorgulama.

herkesin inanç, zevk ve ilgi alanları farklıdır hepsi bu...

kafadengi arkadaslar edinmeye calış kendine.

Yorum

Anladım ki kendi halinde sessiz bir karakterin var.İnsanların fazla ilgisini çekmiyor olabilir sohbetin.Bence hayatta birşeyi çok iyi yap.Kendine bir konu bul ve o konuda kendini geliştir.

Yorum

insanları tanıdıkça yanlızlık güzelleşiyor diye bi söz var. Bence de dreamer8 arkadaşın dediği gibi kendi geleceğini etkileyebilicek bi faaliyet alanında geliştir. Çünkü daimi dost kavramına inanmıyorum..

Yorum

İşleniyor...
          X