Duyuru

Collapse
No announcement yet.

alışkanlık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• alışkanlık

evet bebeklikten bana kalan tek ue bi tùrlü aşamadığım alışkanlığım. 23yaşındayım, geceleri kendımı sallamadan uyuyamıyorum. Cok rahatszlk duyuyorum, yaşamımın her evresınde sorun teşkil etti benim ıcın. Misafırlıkte yatılı kalamama, kapı kilitli vaziyette uyuma ve ozellkle unıversıte hayatm boyunca yasadıgım benım ıcın iskenceye dönüsen geceler. Ne yaptıysam vazgecemedim bundan, muzık dınlerken sallanmak tahmini zor bi keyif. En az 2saat sallanmadan uykuya gecemıyorum. Belki sızlere komik gelecek ama cocuklugumdan beri muzdarip oldugum ve kimselere soyleyemedigim bi sır bu. Ve lutfen fikirlerinızi paylasın benimle...

Belki büyükler için sallanan yataklar vardır??? Bir araştır istersen. Hoşuma gidiyor dersen kimse çok da garipsemez kendi kendine sallanman gibi. Ama bunun evlenmesi de var tabii.
    forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

evet evlılkte var ve kendımı soyutlamak ıstemıyorum. Bunu kabullendrmek ıstemıyorum kurtulmak ıstıyorum

Yorum

ilk kabullen daha sonra kurtulmaya çalış bence
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

bunu yasayıpta kabul etmemek sacma olur zaten orda kastettıgm bırılerıne kabul ettrmye calısmamak ve yenemıyorum nasl kurtlcam bı psıkıyatr care olabılrmı?

Yorum

ama yararlı olabilir. yani yatak zaten sallandığı için vücudun artık sallanma ihtiyacı duymayacaktır ve belki buna alışacaktır. düz yatağa da geçsen belki sallanmayacaksındır artık. denemekte fayda var bence
            forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

doğduğumdan beri aynı alışkanlıkdan bendede var. Bırakmayı çok denedim ama imkansız gibi görünüyor. müzik dinlerken hayallere dalmak çocukluğumdan beri hayatta en çok zevk aldığım şey. Nedense internetten araştırmak bugün aklıma geldi türkçe sitelerde bir tek burda buldum ama yabancı sitelerde birsürü insan var 30 lu 40 lı yaşlarda kadın erkek farketmiyor hepsi aynı zevki alıp aynı sıkıntıları çekiyor yazdıklarından anladığım kadarıyla ki bu insanlar yahoo da grup bile kurmuşlar yaşadıklarını paylaşmak için. 26 yıl sonra bu alışkanlığa sahip olan tek kişinin ben olmadığımı bilmek rahatlatıyor ve normal bir alışkalık olduguna beni ikna ediyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karaa View Post
                bunu yasayıpta kabul etmemek sacma olur zaten orda kastettıgm bırılerıne kabul ettrmye calısmamak ve yenemıyorum nasl kurtlcam bı psıkıyatr care olabılrmı?
                Her ne kadar hoşuna gitse de biraz garip bir durum. Dediğin gibi evlilikte de sıkıntı yasatabilir.
                Psikiyatri care olabilir tabii ki, çünkü bunu yapmanın nedeni/nedenleri olmalı. Sadece keyf olsun diye yapıldığına inanmıyorum ben.

Yorum

okbden kaynaklıdır bence, uzmana gittinmi yada ilaç kullandınmı..
                  3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
                  X