Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimi çok kötü hissediyorum :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendimi çok kötü hissediyorum :(

çok kötüyüm herşey üzerime geliyor gibi dayanamıyorum artık keşke ecelim gelsede ölsem
    yıllarım travmalarla geçti bu hayatta çok acı tattım ölüm acısını bile tattım keşke o zaman ölüp gitseydim de bitseydi bu ızdırap artık dualarımın kabul olmadığını anladım tamamiyle yalnız hissediyorum gerçek hayatta kimsenin umurunda değilim beni tanıyanlar sadece arkamdan konuşurlar bayram çok kötü geçiyor artık neden böyle neden şöyle diye sorgulamıyorum çünkü allahtan yardım bekliyordum ama anladım ki dualarım kabul olmuyormuş herşeye karşı ümidimi kaybettim hayattan zevk alamıyorum keşke tamamen yokolsam
    Last edited by situation; 20-08-2012, 08:07 PM.
    push push. you. can do it!

malesef bende aynı durumdayım. herkes bir yol tutturmuş gidiyor bizim gibi garibanları düşünene kim ????

Yorum

ailemin bozduğunu ben düzeltmeye çalışıyorum! yaşadığmı hissedemiyorum ruhumu mahvettiler hiçbirşeyden beklentim kalmadı
      push push. you. can do it!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Equal
        git kanser ol, verem ol ... ama psikiyatrik hasta olma . Bu ülkede paran varsa adamakıllı tedavi olursun, yoksa ilaç yazıp gönderirler

hay ağzını öpim ... valla tam kitabın ortasından konuştun....
        aynen öyle valla kanser olsak bundan iyiydi anasını satım ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: situation View Post
          çok kötüyüm herşey üzerime geliyor gibi dayanamıyorum artık keşke ecelim gelsede ölsem
          yıllarım travmalarla geçti bu hayatta çok acı tattım ölüm acısını bile tattım keşke o zaman ölüp gitseydim de bitseydi bu ızdırap artık dualarımın kabul olmadığını anladım tamamiyle yalnız hissediyorum gerçek hayatta kimsenin umurunda değilim beni tanıyanlar sadece arkamdan konuşurlar bayram çok kötü geçiyor artık neden böyle neden şöyle diye sorgulamıyorum çünkü allahtan yardım bekliyordum ama anladım ki dualarım kabul olmuyormuş herşeye karşı ümidimi kaybettim hayattan zevk alamıyorum keşke tamamen yokolsam
          aynen bende aynı şeyleri düşünüyorum ve diliyorum.
          GeLSiN HaYaT iSTeDiĞi GiBi, iŞiMiZ Bu YaŞaMaK...

Yorum

İşleniyor...
          X