Evet arkadaşlar bu forumda tanıştığım bir üye ile dün buluşup,çay içip sohbet ettik.Sitede oldukça aktif biri enerjiyi528di bu kişi.Zaten aynı ilde yaşıyorduk.Arada msn ile görüşüyorduk ama yüz yüze konuşmak daha farklı oldu tabii ki.Diyeceğim sizlerde böyle arkadaşlıklar kurarak sizi anlayan insanlar edinebilirsiniz.Zira ben kimseye anlatamadığım şeyleri kendisine anlattım.O da bana içindekileri döktü.Buluşma yazılarım devam edecek bu arada...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Forumda tanıştığın biriyle buluşmak.
Collapse
X
-
Forumda tanıştığımız kişinin iyi huylu olduğunu nereden bileceğiz ki?Orjinal yazı sahibi: güven View PostEvet arkadaşlar bu forumda tanıştığım bir üye ile dün buluşup,çay içip sohbet ettik.Sitede oldukça aktif biri enerjiyi528di bu kişi.Zaten aynı ilde yaşıyorduk.Arada msn ile görüşüyorduk ama yüz yüze konuşmak daha farklı oldu tabii ki.Diyeceğim sizlerde böyle arkadaşlıklar kurarak sizi anlayan insanlar edinebilirsiniz.Zira ben kimseye anlatamadığım şeyleri kendisine anlattım.O da bana içindekileri döktü.Buluşma yazılarım devam edecek bu arada...Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
-
bu forumdan kime ne kadar güveneceğimi bilemediğim için birisiyle görüşme fikri bana uzak ancak hayatımda çok özel yerde olan dostlarım varki fun clup aracılığıyla tanışıp dost olduk yıllardırda süren çok güzel dostluklarımız oldu. başka şehirlerde yaşamamıza rağmen görüşüp çok güzel anları paylaştık. nedense fun clup aracılığıyla tanışmak bana daha güvenli geliyordu sonuçta orda herkes belli amaç için vardı.ekstra kötü çıkan kişilerse hemen anlaşılıyordu o yüzden asla tereddüt etmedim. şuanda hayatımda olmazsa olmazlarım o dostlarımDenizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum
-
=) ben huysuzum ama kötü huylu değilim. KArşımdakine zarar vermeyi aklımın ucundan bile geçirmemOrjinal yazı sahibi: .::yabancı::.
) nickiniz ne cok uyumlu...huysuz
ama bu söyledklerimin doğru oldğunu burda kanıtlayamayacğm içn ben bile kötü huylu sayılırım..
Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
süpermişOrjinal yazı sahibi: güven View PostEvet arkadaşlar bu forumda tanıştığım bir üye ile dün buluşup,çay içip sohbet ettik.Sitede oldukça aktif biri enerjiyi528di bu kişi.Zaten aynı ilde yaşıyorduk.Arada msn ile görüşüyorduk ama yüz yüze konuşmak daha farklı oldu tabii ki.Diyeceğim sizlerde böyle arkadaşlıklar kurarak sizi anlayan insanlar edinebilirsiniz.Zira ben kimseye anlatamadığım şeyleri kendisine anlattım.O da bana içindekileri döktü.Buluşma yazılarım devam edecek bu arada...
olabilir tabi, burdaki insanlar psikopat, rahatsız tipler değil aksine çok eğlenceli azıcık sıyrık , neden olmasın yani kötü bakmamak lazım olaya
benim kuzen de bu forumda şimdilik onu çıldırtıyorum
........
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::.huysuz biriyle görüş veya görüşme gibi değilde sadece deneyim ve tecrübe bunu bize anlatır. ben yıllardır pc kullanan biriyim insanların yazı şeklinden neredeye karekterini bulabileceğime inanan biriyim en basiti siz iyi biri olmasanız bu şuanki avatarı koymazdınız..Büyük ihtimalle ya bir parkta çekmişsiniz yada okulun bahçesinde çekmiş.Ve son derece hiç bir zarara gelmeyeceğini düşünerek avatar yapmışsınız.Bu sizi aslında farkında olmadan resmeder. giib şeyler mesela iyi insan veya kötü niyetli insan olduğunu anlayabilrsiniz...
Tahmin doğru okul bahcesii:P bunu koymamın sebebi bnm iyi oldğumdan mı yoksa kimseden korkmadığımdan mı sence?
Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
Sanaldan tanışmak. Buna bir türlü sıcak bakamıyorum ndense. Aslında günümzde çok normal olmasına rağmen bu bana rahatsızlk veriyor.Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::.İyi niyetli olduğunuzdan: )) sizi bu avatara bakıp rahatsızi düşünmemenizden.şayet ben profil resmime kendi resmimi koymam mesela neden bu içimde şüphecilikten kaynaklanıyor.ha insanlara güvenmezmiyim tabi ki ama mantığım çerçevesinde.sanaldan tanıştığım görüştüğüm nice insanda var...bu güvenilmez diye söylenilmez herkese güveilmez sadece...
korkusuz oda içine girer aslında korkmadığınız...Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
bende Adanada bulunan bir kaç üyeye teklifte bulundum ama beni arıza buldular kimse yanaşmadı canları sağolsun

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Yok arızalıktan değildir buluşmama sebebi : )Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Postbende Adanada bulunan bir kaç üyeye teklifte bulundum ama beni arıza buldular kimse yanaşmadı canları sağolsun
Avatardan dolayı , pala bıyıkla kim buluşmak ister sakat bir durum : ))
Ben İzmir eşrefpaşa lıyım ben bile çekinirim açıkcası : )))
Yorum
-
abi bıyığa ne bakıyorlar baksana ne kadar sempatik bir adamım güzel gülüşüm al al yanaklarım var gözlerimin içi parlıyorOrjinal yazı sahibi: Doğan View PostYok arızalıktan değildir buluşmama sebebi : )
Avatardan dolayı , pala bıyıkla kim buluşmak ister sakat bir durum : ))
Ben İzmir eşrefpaşa lıyım ben bile çekinirim açıkcası : )))

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
=) :Pp Yoo hayır. Sanaldan tanışıp evlenen bi çok insan tanıyorum. ama Bana brz ters geliyor tüm mesele bu..Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::.rahatsızlık veriyor çünkü çevrenizde baktığınızda genelde korktulmuşsunuzdur. sanaldan zarar gören insanların hayatlarını okumuşsunuzdur. vsvs bunlarda bilinaltınıza işlemiş..zaten yaşınızda küçük daha bazı şeyleri analiz edebilecek şeyleride tecrübe etmemişsiniz.Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
"güven" (m****) benide unutmaOrjinal yazı sahibi: güven View PostEvet arkadaşlar bu forumda tanıştığım bir üye ile dün buluşup,çay içip sohbet ettik.Sitede oldukça aktif biri enerjiyi528di bu kişi.Zaten aynı ilde yaşıyorduk.Arada msn ile görüşüyorduk ama yüz yüze konuşmak daha farklı oldu tabii ki.Diyeceğim sizlerde böyle arkadaşlıklar kurarak sizi anlayan insanlar edinebilirsiniz.Zira ben kimseye anlatamadığım şeyleri kendisine anlattım.O da bana içindekileri döktü.Buluşma yazılarım devam edecek bu arada...
bizimkinide paylaş, senin gözünde nasıl bi yerim var......
Yorum

Yorum