Bir süredir devam eden ilişkimde yaşadığım bir şey var. Kaşımdaki bu durumu ona olan güvensizliğimden ötürü olduğunu söylüyor. Arkadaşlar kız erkek ayırt etmek sizin herkese soruyorum lütfen sizin erkek/kız arkadaşınız eski sevgilisini yolda gördüğünde ya da facede eklediğinde kabul ediyorsa (Şu noktaya kadar karşıdaki insanın art niyetli olup olmadığını bilmediğinden kabul edilebilir sayalım.bu konuda da yoruma açığım) üzerine eski sevgili tekrar eski ilişkiyi alevlendirmek istediğini söylerse ve sevgiliniz bunu redettiği halde adamın numarasını ya da faceden silmiyorsa bu konuda ne düşünürsünüz? Ben karşı tarafa güvendiğimi ancak karşı cinsine güvenmediğimi söylüyorum. Ki bence bir kızı en iyi bir kız bir erkeğide en iyi bir erkek anlar.Bakışından amacını çözebileceğimi söyleyecek kadar iddialıyım bu konuda. Herkesin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden farklı bakış açıları için teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Güven problemi mi?
Collapse
X
-
Kadınların aklında her zaman kalır geçmiş ve gelecek sevgililer seni delicesine seviyor olsa da. Bazıları açık sözlüdür gelir direk söyler yüzüne düşüncelerini, bazıları ise saklar yalnızca kendine, arkadaşlarına veya ailesine. Bir erkek olarak düşününce garip bir durum. Bir Türk psikoloğun sözüyle noktayı koyalım: İnsanlar biriyle birlikte olmasına rağmen hep daha iyisini arzulayıp bulmayı ümit ettikleri için ilişkiler yürümüyor, evlilikler son buluyor. İnanın bana! Daha iyisi yok. İyinin iyisi yok. (Gazetede okuduğum bir psikoloğun röportajından alıntıydı.)
-
Peki sormaya çalıştığım şey şu benim gösterdiğim tepki anormal bir tepki mi? Hani ben bu durumdan rahatsız olarak sorun mu çıkarmış oluyorum. Siz olsanız kabul edermisiniz ?Bir dünyayı görmek kum tanesinde
Ve yaban çiçeğinde semayı
Avucunda tutabilmek sonsuzluğu
Ve tüm zamanı bir saatin içinde...
Yorum
-
Bu kıskançlığı sadece kızlar yaşar.Kızların işi çok zor.Gerçekten kıskanç oluyorlar.Face mi?Face, insanların özelleriniçorba yapan bir yer işte gördüğünüz gibi.İlişkileri ne hale getiriyor.Adam sevgilisiyle ortak profl açıyo.Face kıskançlıktır.Orjinal yazı sahibi: Gravity View PostBir süredir devam eden ilişkimde yaşadığım bir şey var. Kaşımdaki bu durumu ona olan güvensizliğimden ötürü olduğunu söylüyor. Arkadaşlar kız erkek ayırt etmek sizin herkese soruyorum lütfen sizin erkek/kız arkadaşınız eski sevgilisini yolda gördüğünde ya da facede eklediğinde kabul ediyorsa (Şu noktaya kadar karşıdaki insanın art niyetli olup olmadığını bilmediğinden kabul edilebilir sayalım.bu konuda da yoruma açığım) üzerine eski sevgili tekrar eski ilişkiyi alevlendirmek istediğini söylerse ve sevgiliniz bunu redettiği halde adamın numarasını ya da faceden silmiyorsa bu konuda ne düşünürsünüz? Ben karşı tarafa güvendiğimi ancak karşı cinsine güvenmediğimi söylüyorum. Ki bence bir kızı en iyi bir kız bir erkeğide en iyi bir erkek anlar.Bakışından amacını çözebileceğimi söyleyecek kadar iddialıyım bu konuda. Herkesin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden farklı bakış açıları için teşekkür ederim.
Yorum

Yorum