Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bana göre en agır hasta benim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bana göre en agır hasta benim

bakıyorumdda saçma sapan konulara ragbet oldukca fazla neymiş sevgilisinden ayrılmıs neymiş aldatılmıs bizim gibi agır sizofren hastaların hali nolacak 3-4 senedir evden cıkmıorum topluma girmıyorum.sadece sizofren olsam gene iyi depresyon bende anksiyete bende.intihar edicek cesaretımde yok.bu ülkede insana deger verilmıyor hastaneler bile ilgilenmiyor.ailem dıslıyor.allahdanda umudu kestim bılmıorum halim nolacak.

Orjinal yazı sahibi: fatih_baba58 View Post
    bakıyorumdda saçma sapan konulara ragbet oldukca fazla neymiş sevgilisinden ayrılmıs neymiş aldatılmıs bizim gibi agır sizofren hastaların hali nolacak 3-4 senedir evden cıkmıorum topluma girmıyorum.sadece sizofren olsam gene iyi depresyon bende anksiyete bende.intihar edicek cesaretımde yok.bu ülkede insana deger verilmıyor hastaneler bile ilgilenmiyor.ailem dıslıyor.allahdanda umudu kestim bılmıorum halim nolacak.

aynen öyle kardeş haklısın valla.....
    millet dırı vırı şeyler için konu açıyor asıl böyle hayet memat meselesi olan şeylere kimse bakmıyor.
    bende çok hastayım çokkk benim deridm dağlardan büyük....

Yorum

sen ne hastasısın
      neyın var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatih_baba58 View Post
        sen ne hastasısın
        neyın var

bende ne yok ki ?
        epilepsi , depresyon,migren, sinüzit hepsi var lanet olsun batsın bu dünya ....

Yorum

geçmiş olsun seninkide zor.bende dısarı cıkınca kötuluk görcegimi hissetme beynimde robotlasma durgunluk ve yavaslama, diyalogları yanlıs yorumlama alınganlık hepsi var

Yorum

evet aşşa yukarı birçoğumuzda olan bir durum ne olacak böyle bilmiyom alla cinnet geçirecem lanet olsun batsın bu dünya ...

Yorum

şizofreni tedaviye cevaplıysa çok da kafaya takmaya değmez.bende şizofrenim.biraz sosyalleşmeye çalış.hiç biyere gidemiyorsan dayına amcana git lak lak et.hatta aç bi kitap oku yada üstüste kitaplar devir,ağzın laf yapmayı öğrensin.saçmada olsa konuş,tepki görürsen yaz,düşüncelerini fark edersin.
              ama içine kapanma yanlış yaparsın,ilaçlarını aksatma pişman olursun,bide yavaşlamayıda önemseme,herkes mersedes olacak değil sende murat 124 ol hayata renk kat...

Yorum

en ağır hasta benim diye beynine kazırsan kusura bakma da senden hiçbirşey olmaz

Yorum

İşleniyor...
                X