Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bıktım hakarete ugramaktan,aşalanmaktan

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bıktım hakarete ugramaktan,aşalanmaktan

karsımdaki kız olsun erkek olsun,yumusak baslıyım diye,sessizim diye,belki fazla bön avanak ( olarak görüyorum kendimi zaten ) salak dengesiz,beyinsiz,vb hakaretlere ugramaktan ve yeterli karsılıgı hala verememekten yoruldum.hayatımın her safasında evlilikte dahil böylemi olcak,gerçek bri erkek gibi kimseyi kendime saygı duyduratamıyacakmıyım,kendimden korkutamıyacakmıyım,korkutma meselesi diyil saygı duyma meselesi aslında,ama birazda korksunlar canım,ne biliyim....neden böyleyim,fazla bön avanak,veya neden hakkımı yeterice savunamıyorum,korkaklıktan belkide,hayatımda tek bir dostum olduna inanmıyorum,çünkü onlar gibi olamadım asla,pısırık tekiyim belkide,kendime hakaret etmeyi seviyormuyum sanıyorsunuz ? hayır tabiki sevmiyorum,ama ne yapmam gerektinide bilmiyorum.
    içimden geçenleri uygulamaya bile koyamıyorum.......bu konu benim için önemli bi konu,önerilerinizi bekliyorum.

Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Post
    karsımdaki kız olsun erkek olsun,yumusak baslıyım diye,sessizim diye,belki fazla bön avanak ( olarak görüyorum kendimi zaten ) salak dengesiz,beyinsiz,vb hakaretlere ugramaktan ve yeterli karsılıgı hala verememekten yoruldum.hayatımın her safasında evlilikte dahil böylemi olcak,gerçek bri erkek gibi kimseyi kendime saygı duyduratamıyacakmıyım,kendimden korkutamıyacakmıyım,korkutma meselesi diyil saygı duyma meselesi aslında,ama birazda korksunlar canım,ne biliyim....neden böyleyim,fazla bön avanak,veya neden hakkımı yeterice savunamıyorum,korkaklıktan belkide,hayatımda tek bir dostum olduna inanmıyorum,çünkü onlar gibi olamadım asla,pısırık tekiyim belkide,kendime hakaret etmeyi seviyormuyum sanıyorsunuz ? hayır tabiki sevmiyorum,ama ne yapmam gerektinide bilmiyorum.
    içimden geçenleri uygulamaya bile koyamıyorum.......bu konu benim için önemli bi konu,önerilerinizi bekliyorum.
    Onların seviyesine inmeyerek en güzel cevabı veriyorsun zaten
    Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
    Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Hayır abi! İnsanın keskin çizgileri olmalıdır! Bunun ilacı ciddiyetten geçer. Biraz sert olmaya çalış, ciddileş. Bak o zaman sana aynısını yapabiliyorlar mı? Cevap vermekten korkma bir şey kaybetmezsin.

Yorum

Onlara sert cevab verirse onlardan farkı kalırmı?

Yorum

sosyalfobik nasıl deişecem konusunda ne yapmalıyım bilmiyorum,aslında biliyorum söyleyeyim hemen,kendimi zayıf göstermemek için karsımdaki kim olursa olsun haksızlık yapıldında dayılanacam,gerekirse kavga edecem,hakaret edecem bagaracam ama bu dediklerimi uygulamaya koyamıom.cünkü böyle büyüdüm ben 26 yaşına geldim böyleyim.hakkımı savunuyorum ama yeterince savunabildimi düşünmüyorum,ezildimi düşünüyorum,bu yüzden kendimi sevmiyorum,artık sert olmak istiyorum,gerekirse kavga etmek istiyorum,kız olsun erkek olsun yalnıs anlamayın beni bunlar insan olmanın gerekleri küfür etmek istiyorum haksızlıga uradım zaman,ve en önemlisi bunları yapacak özgüvenin bende olmasını istiyorum.o zaman kendimi sevebilecem galiba hakkım olanı aldığım zaman.o zaman belki hiç olmuycak hayatyım boyunca belki aynı şeyleri yaşayarak geçirecem.evt öneri bekliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
            Onlara sert cevab verirse onlardan farkı kalırmı?
            huysuz ben saten bu halimle onlardan herkesten farklııyım ben onlar gibi olmak,ama onlar gibi ezmek istemiyorum,yani farklı olmak istemiyorum.ozaman kendim olacagıma inanıyorum,içimden geçenleri yapmak istiyorum.
            Last edited by suskun_styla; 28-08-2012, 11:09 PM.

Yorum

Sertlikten kastım sert cevap değildi. Yani daha olay gerçekleşmeden ciddileşsin belli etsin kendisini. O zaman karşıdakide bir baskı olur diyemez. Şahsen bende bu çok işe yaradı. Zamanında bu hale ben de düştüm.

Yorum

ah bu sosyal fobi cekingenlik hep bu hastalık yüzünden bence doktorada gidemiyom.içimden geçen sözcükleri dışarı aktarmak istiyorum.

Yorum

Kendini sorgulamayı hiç denedin mi? "Acaba benim neyim eksik?" diye? Emin ol hiçbir eksiğin yok. Yapamadığın şeyleri göz önüne getir (buna engel olmak için, mesela ciddiyet) ve kendine şunu de "YAPABİLİRİM!" iş burada çözülür. Sen kendini ikna edersen, istersen, üstesinden gelemeyeceğin bir durum kalmaz. Her şey sende biter.

Yorum

sana bunları diyen gerizekalılar önce kendilerine baksın dangalaklar sinirlendim ha ,bune la millete etiket takan gruplar oluşmaya başadı artık,burnu havada bişey bilgini sanan insanlar bune ya nasıl biryere düştük biz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Antony Santana View Post
                      Kendini sorgulamayı hiç denedin mi? "Acaba benim neyim eksik?" diye? Emin ol hiçbir eksiğin yok. Yapamadığın şeyleri göz önüne getir (buna engel olmak için, mesela ciddiyet) ve kendine şunu de "YAPABİLİRİM!" iş burada çözülür. Sen kendini ikna edersen, istersen, üstesinden gelemeyeceğin bir durum kalmaz. Her şey sende biter.
                      kendimi hep sorguluyorum zaten,neden böyleyim,niye bu kadar korkagım vs gibi ama iş yapabilire gelince onu diyemiyorum işte bir türlü,hep herşeyin sonrasını düşünüyorum,dayak yerim,ben okadar can acıtamam,onlar kaç kişi benim arkamda kimse yok,işsiz kalır sürünürüm fln gibi bir sürü şey

Yorum

Ya bu konuda yorum yapamıorum Herkesten farklı düşünüyorum galiba.

Yorum

Karşimdaki insanlara ezik olmadiğini güçsüz salak olmadiğni göstermek için çeşitli sinyaller vermek zorundasin. Etkili cevaplar. Benzeri şeyler

Yorum

herkesin düşüncesi özeldir.seninkide özel huysuz,istedigini söyle,hem ne dedin,onlar gibi olursa onlardan farkı kalırmı,demekki bu benim gibi insanlara saygı duydunu gösterir.

Yorum

arkadaş ne söylenirse sus o an sonra millet ona dedinmi sende deki güçlü olsun

Yorum

İşleniyor...
                              X