Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boşverememek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Boşverememek

Merhaba benim sorunum boşverememek. Boşvermek İstediğim İçin Değil. İnsanlarla İletişimde, öğretmen öğrenci ilişkisi - arkadaşlık ilişkisi yada aşk vb. hayattaki tüm faaliyetlerimde haketmediğim bir tepkiyle karşılaştığımda şiddet gösteresim geliyor. Ama bu şiddeti uygulayacak kadar cesur biri değilim o yüzden normal davranmaya çalışıyorum kendimden anladığım bu.
    Bütün herşeyin arkasında sadece boşverememek olduğunu buldum. Herşeyi kontrol etmeye çalışan biri değilim. ama basit birşeyi bile anlamak olması gerektiğini gibi olmasını bekleyen biriyim bilmiyorum. birileri ne durumda olduğumu bana açıklayabilirmi ?

Tam olarak anlayamadım. tAkılmayacak şeyleri kafana takıp kendinimi üzüyorsun?
    Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
    Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

evet takılmayacak kadar basit şeyleri kafama takıyorum. 1 ay taktığım bile oluyor. Kendi kendime boşver desemde nafile. Bu arada Düşüncelerimi tepkilerimi göstermem gizlerim çünkü korkarım. Çok lanet bir durumun içindeyim gittiğim heryere korkularımda takıntılarımda geliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozzee52 View Post
        evet takılmayacak kadar basit şeyleri kafama takıyorum. 1 ay taktığım bile oluyor. Kendi kendime boşver desemde nafile. Bu arada Düşüncelerimi tepkilerimi göstermem gizlerim çünkü korkarım. Çok lanet bir durumun içindeyim gittiğim heryere korkularımda takıntılarımda geliyor.
        Bende öyleydim her haltı kafama takıyor saatlerce düşünüp kendimi üzüyordum. Geceleri uyku uyuyamıyordm ama şimdi öyle değilim. düşünmemeye çalışıp başka şeyler düşün. Anlık yaşa . Bide korkma kimse sana zarar veremez. Özgüvenini asla kaybetme

Yorum

Bilmiyorum sanki kendimde bir sorun varmış ta çözmem gerekiyormuş gibi. kendimde sorun arayıp duruyorum. ne yapacağımı şaşırdım. Yine düşünmemeye çalışmayı düşünerek yaşıym bari

Yorum

Bilmiyorum sanki kendimde bir sorun varmış ta çözmem gerekiyormuş gibi. kendimde sorun arayıp duruyorum. ne yapacağımı şaşırdım. Yine düşünmemeye çalışmayı düşünerek yaşıym bari
            o gün yaşadıklarını o günde bırak . düşünerek bi yere varılmıyor inan bana

Yorum

konuyu açmamın sebebide bu zaten. Nasıl boşverebilirim. Ben bulamadım bir yolunu

Yorum

ozzee52 dr a gittnmi obsesif kompulsif rahatsızlığın olabilir

Yorum

Evet gittim. düşünmemi önlemek için ilaç tedavisi gördüm fakat ilaçlar bittiğinde hatırladıklarım yine düşündürüyor. Bir şekilde boşvermeliyim. o hastalığı söylemediler ama dediğiniz gibi olabilir. çünkü ben sürekli beni oyalayacak alışkanlıklar geliştiriyorum. mesela çay. peşpeşe sürekli çay içiyorum beynimi ona odaklayıp. çay olmasaydı başka birşey bulurdum. şu hastalığı bir araştırıym faydalı olabilir.

Yorum

senin yaşın kaç şu anda

Yorum

24 yaşındayım. babamdada aynı hastalık olduğunu düşünüyorum. Kontrol edilmeye çalışılarak büyütüldüm. çevreme kendime olduğumdan bile dürüst olmaya çalısıyorum yeterki şu lanetten kurtulıym

Yorum

ozzee bence psikaytra gitmen en mantıklısı çünki obsesyonlar çeşitli dini simetri bulaşma saldırganlık bunlardan hangileinin var olduğuna dr karar vermeli dr ve şunuda unutma ilaçla asla tedavi yok bu hastalıkta

Yorum

evet hastalığım bu olmalı. belirtilerinden iki tanesi uyuyor bana. Psikolog tam kanıya varamamıştı. İlaç tedavisi uygulamıştı. hastalığımı gidip ben söyliym bakalım belki düzelirim. Teşekkür ederim dreamkaan22 ve huysuz20

Yorum

evet hastalığım bu olmalı. belirtilerinden iki tanesi uyuyor bana. Psikolog tam kanıya varamamıştı. İlaç tedavisi uygulamıştı. hastalığımı gidip ben söyliym bakalım belki düzelirim. Teşekkür ederim dreamkaan22 ve huysuz20
                            =) Rica ederim. pek yardımcı olamadım ama .

Yorum

Merhaba benim sorunum boşverememek. Boşvermek İstediğim İçin Değil. İnsanlarla İletişimde, öğretmen öğrenci ilişkisi - arkadaşlık ilişkisi yada aşk vb. hayattaki tüm faaliyetlerimde haketmediğim bir tepkiyle karşılaştığımda şiddet gösteresim geliyor. Ama bu şiddeti uygulayacak kadar cesur biri değilim o yüzden normal davranmaya çalışıyorum kendimden anladığım bu.
                              Bütün herşeyin arkasında sadece boşverememek olduğunu buldum. Herşeyi kontrol etmeye çalışan biri değilim. ama basit birşeyi bile anlamak olması gerektiğini gibi olmasını bekleyen biriyim bilmiyorum. birileri ne durumda olduğumu bana açıklayabilirmi ?

sadece sevildiğin ve sevdiğin kişilerle zamanını geçirmelisin yada sevdiğin ortam sevdiğin çevre sana göre bu durumlar sonucta herşeyi biz seçiyoruz.... ki bu sayede takıntı haline getirdiğin bir çok durumu en aza indirebilirsin....yanlızlıktanda korkmamalısın.....
                              Last edited by dıskokralı; 29-08-2012, 07:10 PM.

Yorum

İşleniyor...
                              X