Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Takip..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Takip..

Geçmiste biraktiginiz eski sevgilinizi elinizde olmayan nedenlerden dolayi (yani duygulariniza engel olamamak..) surekli takip ediyor musunuz?Ne yapiyor ne ediyor ? bu size aci veriyor mu? Ruhunuz rahat mi? Vazgeçmek istiyorsunuz bu merak duygusundan ama geçemiyor musunuz? kotu bir durum..

Genelde sevgililerimle yakın çevrelerde olduğum için akrabalarında arkadaşlarından ne yapıyor ne ediyor öğreniyordum. Ama gereği yok. Bitmiş bir şeyi kafanda devam ettirmeye.
    Yani o insan hayatında çıkmışsa senin için artık yoktur. Takibe gerek yok.

Peşine takılıp takipten bahsediyorsan eğer o daha feci ona hiç gerek yok..

Yorum

öğlen msnine girdim

maillerine baktım ..

sonra tesadüf beni aradı...dayanamadım okadar utandımki...söyleyiverdim baktığımı...baaaak dedi neolacak...

şifresini bildiğimi öğrenmiş oldu böylece...ama baya bi güldü.....

Yorum

Eski sevgilimle ayrılmışsak fakat hala Ona olan sevgim devam ediyorsa takip ederim tabiki..ne yapıyor..? ne ediyor..? diye..

Sevgin bitene kadar bu durumlar çok doğaldır ve çoğu insan bu şekilde davranır.İçin rahat olsun.

Yorum

facebookta ilişkisi yok diye kayıtlı ama msnden silmemiş...demekki evde baskı görüyo facebook herkese açık olduğundan sildi herhalde...

msninde hala gülüüüüüümmmmmmmm diye kayıtlıyım...

Yorum

Re: Takip..

Orjinal yazı sahibi: Yaz
            Geçmiste biraktiginiz eski sevgilinizi elinizde olmayan nedenlerden dolayi (yani duygulariniza engel olamamak..) surekli takip ediyor musunuz?Ne yapiyor ne ediyor ? bu size aci veriyor mu? Ruhunuz rahat mi? Vazgeçmek istiyorsunuz bu merak duygusundan ama geçemiyor musunuz? kotu bir durum..
            Sanırım bu meraktan öte, bir takıntı. Bir süre aklınızadn çıkaramamak doğaldır ama bu süreklilik halini alıyorsa insanın canını acıtır.İsterseniz bunun tam tersine yoğunlaşın, hayat sizin hayatınız, siz hayatınızı onu düşünüp takip ederek harcarken, o kendi keyfi sefasında gününü gün ediyor...peki buna değer mi?

Bu konuda bir uzamndan yardım almanızı öneriyorum..kendinize hobiler edinin, en önemlisi yeni arkadaşlıklara şans verin.sevgiler.

Yorum

Şimdi iki çeşit durum vardır;

Birincisi; karşı cinsinizi yani sevgilinizi sevmiyorsanız,takmıyorsanız umrunuzda bile olmaz.

İkincisi; aylar,hatta 1 senenin üzerinde olan bir ilişkiniz varsa beyninize şeytan girmiş gibi olursunuz.Ne yapıyor,ne ediyor,hayatına başka biri girdimi,beni unuttumu gibi sorular beyninizde oluşur.Bu soruya cevap almak için elinizden geleni yaparsınız.

Rahat olun,deli değilsiniz.Herkes bunu yapar,seven insan bunu yapar. (:

Yorum

evet bendede var
                elimde değil takip ediyorum ama
                ve üzülüyorumda

ama o da benı takip ediyor güya çaktırmadan

Yorum

yerini bi başkası alınca böyle dertlerin kalmayacaktır. bunu yapmayı sorun etmek ondan daha büyük sorun bence. takip etmek istiyorsan et elbet birgün son bulacak. elbet hayatında bir başkası olacak. "eyvah takip ediyorum bundan kurtulamayacağım" takıntısı, o kişi takıntısı haline gelecektir. takip etmek dürtüsü yükseliyorsa bunu engelleme ama hayatı ve sevgi arayışını da kaybetme derim ben

Yorum

meraktan ölsem de bir allahın kuluna sormam...merakta etmem gerçi

Yorum

İşleniyor...
                    X