Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şantaj......

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şantaj......

çok sevdiğiniz birine şantaj yaparmısınız...sırf istediğiniz olsun diye...

annesi bunu yapıyo işte...kendi oğluna şantaj yapıyo...

tek dileğim...bunu yaptıya bize ömrü boyunca ikiyakası bir araya gelmesin...Rabbimden tek istediğim bu...acı çekmeden anlamicak yaptığını....

böyle insanları ta can damarından vurmak istiyorum...

Allah'ımdan başka sığınacak kimsem yok....

dilerimki...bunun cezasını O versin bunun hesabını O alsın bu yapılanların hepsinin hemde...

umut bitermi?

insanlara zarar vermeden yaşamayı bilmiyo bazıları...

Yorum

Bir iki cümlenden ben anlamıştım annesinin nasıl bir kadın olduğunu..Allah sana sabır versin. :?

Daha evlenmeden ilk önce annesine bakmak gerekiyor sanırım.Annesine bak, oğlunu al..

Yorum

Bir anne öz oğluna nasıl şantaj yapar aklım almadı. Onun dışında uygun pozisyonda şantaj yapmak yerinde bir davranış olabilir.

Yorum

Muhtemelen evlenirsen hakkımı helal etmem diyordur. Ne kadar yanlış desek de bu saatten sonra değişmesi zor.

Yorum

daha kötüsü hakkımı helal etmem dese yine iyi...açık açık yazmayacağım kadar kötü bişey ama aklım almıyo...

neyse görüşmeme kararı aldık daha doğrusu o aldı...
            annesine karşın beni seçemiyo çok bağlılar çünkü...ama şunu yapıyo şimdi gitmiş eve...gidicem diyo...

babasıyla çalışıyordu bırakmış işi...iş bulmuş çalışıp arkadaşlarıyla kalacakmış...sildim herkesi diyor...ailemide senide başka yolu yok diyo...

sonkez seni seviyorum deyip kapattı...şimdi aradım teli kapalıydı...

bi anne bunu nasıl yapar.... :x

Yorum

ya o ya ben dicek kadar hemde...
              benim hakkımda güzel bişey söylemesi bile onun kıskanmasına yol açıyo annesi olmasa aşık falan dicem yani...irine aşık olduğunuzu düşünün onun başkasıyla olduğunu hani istemezsinizya okızı kıskanırsınız...biliyorum oha diceksiniz ama öyle şeyleri kıskandıki ben yuh dedim yani...

sinema biletimi elimden aldığını bilirim...oğlumla ben gidicem diye...
              sırf oğlunun yanına oturmiyim diye..kızım sen gel benim yanıma der sevecen şekilde ama niyet farklı tabi bende sonradan anladım bunu..

en büyük frikiğide şudur;

kendime bluz almıştım...neden bana almamış diye oğluna ayrıl ondan demiş...halbuki öncekindede kendime almamış ona almıştım...sonparamla hemde anneme hediye alıcakken almamış ona almıştım anneler gününde...

Yorum

çok şanssızım biliyorum..aslında aramız çok iyiydi...nişandan sonra değişti birden bide benim için demiş değişti diye...

ben zavallı çocuğa üzülüyorum ev arıyo kendine tabi buiş büyürse benimle olan bağlarınıda koparacak ailesiyle olanlarıda...oyüzden bitsin dedim osenin annen dedim kırma boşver dedim...

annesi
                yanlış yaptığını nezaman anlicak acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                  kadın kafayı sıyırmış valla,,aranızıda bozar ya,,ortada bişey yoktur belkide iyi anlaşıyosunuzdur..ama kadının yaptıkları yüzünden kavga ediyosunuzdur

konuşmayı denedin mi
                  mevzu açılıyorda okonuşuyo sadece bişey söylemeye kalksam ben konuşmuyomuşum gibi davranıyo..sonrada dediki bigün benim seninle biproblemim olsa seninle konuşurum dedi...ama konuştuğu herşeyi oğlundan duyuyorum ben...ama sorsan düşüncesi kesinlikle şu o el kızı ben oğlumu muhattap alırım...eminim böyle düşünüyo....çünkü en ufak tartışmada ayrılın diye ne şantajlar yaptı...çocukta demişki anne ben okıza bunca zaman neler yaptım kavga ettik küçük düşürdüm yeri geldi...çok kötü kalbini kırdım çoğu yerde..obeni bırakmadı..ben onu buyüzdenmi bırakıcam demiş...anneside ona

o beni ilgilendirmez demiş...ama sorsan beni oğlundan daha çok sevdiğini söylerdi ...

Yorum

İşleniyor...
                  X