arkadaslar size garip bi şey anlatcam aranızda böle olan var mı bilmiom ama inşallah bi cözüm yolu bulursunuz bana ...bnm derdim biriyle tartısırken yada kavgada ağlayıveriyom ama korktugumdan deil nedenini bilmiom ama içimden ağlamak gelio sonra o kaşiyi linç etsem bile ağlayarak tartıştığım için hiç karizma kalmıo bnde kötü bi durum anlayacağınız ... sizce bu durumu nasıl asabilirim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ağlama
Collapse
X
-
Hoşgeldin arkadaş, bu ağlama durumunun pratik eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Tartışma ortamlarında pek fazla bulunmuyorsun, bu yüzden tartışmaya girince heyecandan, panikten, çekingenlikten, vs. gibi nedenlerden dolayı hemen pes edip ağlıyorsun. Küçük çocuklar da hemen ağlar, çünkü başlarına o olay daha önce pek fazla gelmemiştir alışık değillerdir zamanlar ağlamayı bırakırlar, oturaklı ve ağır biri olmayla da ilgisi var.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
ben kavga edemiyorum
donup kalıyorum
olayın şokunu yaşıyorum
ertesi günü , konuşmaya gidyorum
kavga etmeye çok korkuyorum
altta kalırım ezilirim diye
korkaklık var herhalde
arkadaş demiş pratikle ilgisi var, hiç düşünmedim doğru
2-3 senede 1 oluyo
Yorum
-
he bak ezilme korkusu bndede vardı ama astım onu .. söyle düşün ezilsen bile hiç bi şey olmaz bn korkuosam o da korkuodur de kendine .. bunu böle atlattım ama işte simde üste çıksam bile ağlamamı durduramıom ....Orjinal yazı sahibi: tavşan View Postben kavga edemiyorum
donup kalıyorum
olayın şokunu yaşıyorum
ertesi günü , konuşmaya gidyorum
kavga etmeye çok korkuyorum
altta kalırım ezilirim diye
korkaklık var herhalde
arkadaş demiş pratikle ilgisi var, hiç düşünmedim doğru
2-3 senede 1 oluyo
Yorum
-
hayır sucluluk duygusu cekmiorum . bnm durum garip birazOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24sıkıntı,,, suçluluk duygusumu çekiyorsun acaba..
bak söle anlatan biriyle anlaşamadınız ve sesinizi yükseltmeye basladınız ondan sonra olan oluyo bağıra cağıra karsıdakinin üstüne yürüsem bile ağlıom ..
Yorum
-
-
zamanla kendi kendine aşılabilek bir durum....bende de o an biriyle yasadığım tartısmanın yada anlaşmazlıkların o anki sorunla ilgili olmadıgını ileride de o kişinin bana bir kötülük yapmak isteyeceği gibi paranoyalara kapılırım sık sık....utanmasam o tartıstıgım kişiyi görmemek için yolumu değiştircem o derece kötü bir durum......
Yorum

Ama kavgamı eder döver ve çıkarım yani ağlama söz konusu bile olamaz.
Yorum