Burada ne zaman içimi dökmeye çalışsam bazı kişiler akılları sıra önemsiz buluyorlar derdimi ya da dert edindiğimi. Ama ben dert edinmeye devam ediyorum. Herneyse.. evet o gitti. Bugün 2 yıl Ankara'ya dönmemek üzere gitti. İçim sıkılıyor dar geliyor Ankara bugun bana. Sığınamıyorum bi yere. Evet 1.5 yıldır görüşmüyorduk ama en azından Ankaradaydı.. Görmek istesem görebilirdim. Şuan bu mümkn değil. Geçen hafta bana belki iyilik belkide bi kötülük yaptı kamera da görüşmek istedi 6 saat boyunca görüştük. Özlemişim onu. Gülüşünü bakışını özlemişim. Benim le ayrıldıktan sonra ilk defa bu kadar iyi konuştu. Keşke seni sevebilsem dedi. bu iyi birşey değilmi? beni sevmeyi istiyor en azından. ya da ben saçmalıyorum yine. Boş yere umuda kapılıyorum. Gelmeyeceğini bile bile gittiğine üzülüyrum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Evet o gitti..
Collapse
X
-
Bana cnm dedi:S Şoktayım hala. Önceden etmediği hakaret kalmazdı. şimdi hepsini bırakıp bana cnm dedi inanamıyorum hala.Orjinal yazı sahibi: ahmet26 View Postdostum en azından seni değerli görüyor arkadaşı olarak olsada seni kaybetmek istemiyor ama tam terside olabilirFırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
Yorum
-
Hemde daha çok seviyorum.:S O beni severken ben bırakıp gittim.. Aramadım sormadım. Evet kendime göre bi nedenim vardı ama o bunu bilmiyordu. Ben onu üzdüm karşılğnda o da beni üzdü, hala da üzüyorOrjinal yazı sahibi: Zernigarsana hakaret etmesine rağmen onu hala seviyor musun? :RpS_confused:Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
:S Belkide doğru olanı bu yeni insanlar. Ama ondan sonra çıktığm insanlarda hep onu arıyorum ben. Unutamıorum ki..Orjinal yazı sahibi: Superficielleİnsan duygularina hukmedemez, tekrar sevmek istese bile elinde degil.bence bos umide kapilip kendini uzme.sehirden de uzaklasmisken yeni insanlarla tanisabilirsin.
Haklısınız hakaret etmesne izin vermemem gerekiyor. Gururumu o kdr da ayaklar altına almamalıydm ama o zaman gözüm kör gibiydi ne dese hak veriyordum. ona nedenini açıkladm ama şiş işten geçmişti bile artk benden soğumuştuOrjinal yazı sahibi: mihrimahnedeniniz onun size olan sevgisini bitirmiş anladığım kadarıylada tekrar sevmek istiyor bence o nedeni ona acıklayın belki faydası olur.ayrıcada size hakaret etmesine ne skilde olursa olsun izin vermeyinFırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24bakale benim yorumuma alıntı yapmamış bi,,,,
niye dışlarsan benim nacizane, yorumlarımı :RpS_unsure:
oy :S görmedim vallahi. :/ yoksa alıntı yapmaz olurmuyum
Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
Aşık olabilen insanlara saygı duyuyorum lakin bir yandan da bunca insanın içinde,o kadar güzel kız varken,o kadar yakışıklı erkek varken,aşık olabilmek zor değil mi sizce de? Sakın bana en güzel aşk zor olandır veya,aşk hissedilir yalanlarından uydurmayın...Biraz anlamsız geliyor bana açıkçası...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Neden bi kişiyi düşünmek varken sürekli baska birisini düşüneym ki? Tip herşeymi sizce? Banada yakışıklı ya da güzel ayrımı yapmak çok saçma geliyor banaOrjinal yazı sahibi: Olric View PostAşık olabilen insanlara saygı duyuyorum lakin bir yandan da bunca insanın içinde,o kadar güzel kız varken,o kadar yakışıklı erkek varken,aşık olabilmek zor değil mi sizce de? Sakın bana en güzel aşk zor olandır veya,aşk hissedilir yalanlarından uydurmayın...Biraz anlamsız geliyor bana açıkçası...Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
kesinlikle öyle. önemli olan senin içinde bi kıpırdatma oluşturması.Orjinal yazı sahibi: Zernigarbana da..... sırf dış görünüşü nedeniyle aşık olduğum (olduğumu sandığım) zaman ortaokul-lisede falandım. zaten o zaman anladım dış görünüş son derece aldatıcı oluyor.Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
)) huysuzluk etme bu sefer,,
yeterki dönsün.. Melek olacağım
Onu ilk 2 ay üzmeyeceğim Söz. Ama sonra bana bu yaptıklarını ona ödeteceğim
Yorum
-
Biz hep meleğiz de anlamıyorsunz ki. bi gün iyisiniz bi gün kötü. Tam mutlu oluyoruz içine tabir-i caizse ediyorsunzOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik242 ay,,, melek20 sonra,,, huysuz20, bu bayanlar varya
))
Yorum

Yorum