Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi sorunum var..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bi sorunum var..

Arkadaşlar benim bir kaç tane arkadaşım var ama onlar beni pek takmıyor.yani biryere giderken veya birşey yaparken beni çağırmıyorlar.Panik ataklıyım ve gülme hastalığım var.Arkadaşlarım birşey konuşurken yüzüme baktıklarında isteksiz olarak gülüyorum.Ciddi olamıyorum kızamıyorum bile.Mesela bazılarında şeytan tüyü vardır denir herkez sever bu kişileri.Arkadaşlarım başka bir ortama girdiklerinde sevilirler hemen kaynaşırlar.Ben öyle değilim kimse beni sevmiyor.kimse dikkate almıyo.Bir konuşma geçtiğinde herkez bana yükleniyor hiç benim tarafımı savunmuyorlar.Haklı olsam bile.Ne yapmam lazım kendimi nasıl geliştirebilirm.Yardım edin lütfen...
    Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..

Yaşlı Çocuk.!

kendin gibi panik atak ve gülme hastalığı olanlarla arkadaş ol sende

Yorum

Vay sagocu kardeşim,hoşgeldin öncelikle...

Benden sana tavsiye,evdeki aile bireylerine karşı nasıl davranıyorsan ve evde nasıl bir konumda bulunuyorsan dışarda da öyle davran! Rahatlatmaya çalış kendini,özgüven aşıla kendine,ezilme,büzülme,bu sefer gülmeyeceğim de,kaç yaşıma geldim(bilmiyorum yaşını ama) artık biraz olgun ve ciddi davranmalıyım..Bir yere gittiğimde bir ağırlığım olmalı diye kendine sürekli aşıla bunları...Zamanla olacak tabi,pat diyince olmaz...
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Yaşım 16 özgüvenim fazla yok asosyallikten kurtulmaya çalışıyorum aslında başardım diyebilirim ama şimdide özgüven eksikliğim ve bu sorunlarım var ne yapacağımı bilmiyorum..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

değerli görmek değilde hep onların yanında kendimi ezik hissediyorum.

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

bazı nedenlerden dolayı herkezi kendimden üstün görüyorum bunlar burnum dişlerim ve siyah noktalar.burnum gereğinden uzun dişim desen küçükken oyun oynarken kırıldı ön dişlerim kırık yani vampir gibi hatta dalga geçerler benimle o yüzden kendimi sıkıyorum dişlerim görünmesin diye çok zor zamanlar geçiriyorum ..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

yazık ya paran varmı yaptırsan dişlerini

Yorum

Aslında ssk ilede yapılabilirmiş dişlerim yani bu kolay bi operasyon parayla olsa bile şuanda yaptıracak durumum var ama hiç aileme yaptıralım diye bahsetmedim açıkcası..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

yarın sabah git yaptır bence ailen ne diycek onlarda git yaptır der

Yorum

Aslında dediğin çok doğru ama şu var ağzın iyi laf yapar herkez tarafından sevilirsin insanlar zaten senin yanına gelirler çünkü muhabbetinden hoşlanıyolar.Ama iki lafı bi araya getiremeyen ölü gibi yaşayan hep gülen biriyle arkadaşlık niye yapasınızki.

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

diksiyonum kötü yani pek iyi muhabbet kuramıyorum..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

kitap oku geçer

Yorum

pek kitapla olcak bişey değil muhabbet kurmayı bilmek lazım.bunun içinde güzel bi ortama girmek lazım.Ama hiçkimse beni arasına almıyor..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

sen yinede dişlerini düzelt özgüven diyince güvenecek bişeyler lazım insana

Yorum

Artık değişmeyi planlıyorum siyah noktalar için ilaç var evde dişlerimide yaptırmayı düşünüyorum sizle konuşmak iyi geldi biraz ..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

İşleniyor...
                              X