Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sanırım sona yaklaşıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sanırım sona yaklaşıyorum

Arkadaşlar dün pskiyatrdan randevum vardı. Doktorum beni iyi görmediğini söyleyip yeni ilaçlar yazdı. Sanki çok az varmış gibi.. Lamictal ve lustral kullanıyordum, şimdi de risperdal ve venegis yazdı. Günde toplam altı tane ilaç içiyorum. Bir şeylerin düzelmesi gerekirken daha da kötüye gidiyor. Doktorum ilk defa klinikten bahsetti. Üniversiteye hazırlanıyorum bu son senem. Her şeyi bırakıp kliniğe yatmayı göze alabilir misin falan dedi. Ben ne diyeceğimi şaşırdım açıkçası. Bir daha ki randevum yirmi gün sonra. Ailemle de konuşacakmış bu konuyu. Endişeleniyorum. Kimseyle paylaşmadım bu durumu. Aklıma buraya yazmak geldi. Beni anlayabileceğinizi biliyorum.. Öyle işte....

Neden sona yaklaştığını düşünüyorsun ? iyi bir başlangıç için uğraşıyorsun halbuki bak ne güzel doktora gitmişsin , verdiği ilaçları kullan gerekirse kliniğe yat .... ve hiçbir zaman kötü düşünme pozitif ol biraz....
    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: StayStrong View Post
      Arkadaşlar dün pskiyatrdan randevum vardı. Doktorum beni iyi görmediğini söyleyip yeni ilaçlar yazdı. Sanki çok az varmış gibi.. Lamictal ve lustral kullanıyordum, şimdi de risperdal ve venegis yazdı. Günde toplam altı tane ilaç içiyorum. Bir şeylerin düzelmesi gerekirken daha da kötüye gidiyor. Doktorum ilk defa klinikten bahsetti. Üniversiteye hazırlanıyorum bu son senem. Her şeyi bırakıp kliniğe yatmayı göze alabilir misin falan dedi. Ben ne diyeceğimi şaşırdım açıkçası. Bir daha ki randevum yirmi gün sonra. Ailemle de konuşacakmış bu konuyu. Endişeleniyorum. Kimseyle paylaşmadım bu durumu. Aklıma buraya yazmak geldi. Beni anlayabileceğinizi biliyorum.. Öyle işte....
      Sona yaklaştığını düşünmek kendine yapabileceğin en kötü şey. Hiçbir şeyin yolunda gitmiyor olması bundan sonra da yolunda gitmeyeceği anlamına gelir mi? Bir şeylerin düzelmesi için çaba göstermelisin. Birçok şey senin elinde değil mi bu konuda? Klinik konusunda endişeleniyorsan, kliniğe gerek olmadan, kendi kendine bunu aşabilmeye uğraşmalısın bu yirmi gün içinde. Kendine zarar vermek yerine, daha farklı şeyler bul. Bunu aklından çıkarabilecek bir şeyler. Belki bir işe yarayabilir, denemekte fayda var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: StayStrong View Post
        Canim benim, sona falan yaklastigin yok, eger psikiyatrin klinige yatmani tavsiye ediyorsa, bunu dikkate al, klinik kotu bir yer degil. Aksine bircok insana inanilmaz faydalari olabiliyor ama herseyden once moralini yuksek tutman lazim, bu arada universite sinavina hazirlaniyorsun ama, psikolojik durumun stabil olmazsa diger herseye yansir, bunu unutma, oncelikle bu konunun uzerine gidip daha sonra hayatina kaldigin gibi devam edebilirsin, hayatta hicbirsey icin vakit gec degildir, yeter ki icinde istek olsun.

Ozet olarak, doktorun ne diyorsa onu dinle. Insallah butun problemlerin cozulecek.
        so you're saying there's a chance ?

Yorum

Doğru doktoru bul sonra doğru antidepresan+anti psikotik+(geçici)antisiyotik+metilfenidat+psikoter api.Banada hastaneye yatmam söylendi ancak aileme anlatamıyorum belki yaz dönemi gizlice yatıcam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: StayStrong
            Evet bu sefer başarmak istiyorum.. Defalarca kez denedim ümidimi yitirmek üzereyim belki ama son kez deneyebilirim.. Evet denemekte fayda var.. Umarım her şey iyi olur, teşekkür ederim..
            Önünde, kendinden başka bir engel yok. Başarmak istiyorsan, kendi engelini de kaldırmışsın demektir. Denemekte fayda var. Her şey iyi olucak, eğer gerçekten istiyorsan

Yorum

Bir yanım istiyor, bir yanım istemiyor.. İsteyen tarafı dinlemeye çalışıyorum.. Evet malesef tek engel benim, en zoru da bu zaten. Yıllardır kendimle savaşıyorum. Yorulmaya başladım. Ama hala daha biraz da olsa gücüm var. Denemekten vazgeçmeyeceğim. Umarım...
              Hangi tarafın gerçek sen olduğu çok önemli. Öncelikle onu bul ve ona göre davran. Bir bedenin içinde iki kişi olamaz, biri mutlaka sahtedir. Denemekten vazgeçme, iyi şanslar

Yorum

Doktorun gerek duyuyorsa yatmalısın bence öncelik senin iyi olman bu durumdayken tahsil hayatında pek başarılı gitmez bence doktorunu dinle dostum. onlar bu işin ilmini görmüşler. Herşeyde bir hayır vardır bence yat

Yorum

Yeni ve iyi bir başlangıç olur belki, yinede kliniğe gitmeyi başak bir uzmanada danışman iyi olabilir...
                  3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

hastaneye yatmayı seviyorum, iyi oluyor, insan dinleniyor... dış dünya yorucu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::.
                      sizin bu çabanizin gayretimizin sonuçsuz kalmayacağını düşünüyorum. LÜTFEN sağ duyunuzu kaybetmeyin. VE DAHA IYI OLUP BURDA GÜZEL YAZİLARİNİZİ BEKLIYORUZ.ÇOK IYI OLACAK ÜZMEYIN KENDINIZI.

Umarım öyle olur. Evet iyi olduğumu yazmayı ben de çok istiyorum ve eminim bir gün o da olacak..

Hepinize teşekkür ediyorum iyi ki varsınız..

Yorum

ilk aşamada o kadar ilaca katlanmalısın bence sonra ki aylarda bu 3 ay sonrası yada altı ay sonrası bir kaçını bırakman gerekecek o kadar ilaç yüklemesi yanlış olur kanımca ...

KuzuZade
                        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                          ilk aşamada o kadar ilaca katlanmalısın bence sonra ki aylarda bu 3 ay sonrası yada altı ay sonrası bir kaçını bırakman gerekecek o kadar ilaç yüklemesi yanlış olur kanımca ...
                          Evet bir süre sonra azalacağını düşünüyorum ben de böyle gitmez sersem gibi oluyorum tüm gün

Yorum

Evet yeni bir başlangıç. Buna gerçekten çok ihtiyacım var. Doktorum dışında iki tane daha uzman da kliniğe yatmamı tavsiye etmişti.. Bakalım ne olacak..
                            doktor teşhis olark ne koydu.. ilaç vs. yeter belki...
                            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Evet yoruldum artık.. Biraz dinlenmek istiyorum ben de..

arkadaşlar depresyon mu var sizde....

Yorum

İşleniyor...
                              X