Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne olur yol gösterin !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ne olur yol gösterin !

Psikiyatri tedavisinde siz de doğru ilacı bulmak için çok bekledinizmi ? Ben lustral prozac ve citoles kullandım inanın hiç etki etmedi .. Korkuyorum artıkk ne olur yol gösterin !!

Rahatsızlık duyduğun konular nelerdir?

Yorum

depresyon anksiyete vs.

Yorum

Bunlar çok genel kavramlar. Mesela ne yapmaktan endişe duyuyorsun ? Ne kadar sıklıkta düşünüyorsun ya da kaygıların ne türden ?

Yorum

Ya onu anlatamam yani benim sorum başka konuyla ilgili ..

Yorum

Konuya açıklık getirmeden bir çözüm bulacağını düşünmüyorum.

Yorum

bende kullandım onlardan pek faydası olmadı

Yorum

peki fayda görmüyorsak ne yapacağız ?

Yorum

Size iyi günlerr yorum yapmayın o zaman konuyu anlamadıysanız

Yorum

nasıl bir yardım istiyorsun ne dersek korkuların azalır rahatlarsın

Yorum

bir şeyler bilsem ne yapsam da rahatlayamıyorum maalesef . Sadece iyileşmem için böyle çırpınıyorum

Yorum

sana göre doğru ilacı bulana kadar ömrün biter

sen gittin sorununu anlattın psikiyatr kardeşlerimiz ilaç yazma harici ne diyor senin anlattıklarına

Yorum

ya bir sürü şey diyor mesela canın sıkılmıcak bunu için bir şeylerle uğraş ,sivilcelerimi youyorum falan öfkelimisin ki kendine zarar veriyorsun dedi belki öyle karamsarım bu konuda yapcak bir şeyim yok onunda yok bu yüzden ilaç kullanıyorum belkde ya da stres ne zaman var diyor ben de evvelden var zaten kronikleşmiş artık anksiyete sosyal fobi biraz da panik atak hepsinden doktorumun bana söyledği şeyleri dinlemeyi ben de isterim ama şu dururumumda pek te umrumda olmayı ister istemez ne olur anla sen de beni

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sağlıklıolsam View Post
                            ya bir sürü şey diyor mesela canın sıkılmıcak bunu için bir şeylerle uğraş ,sivilcelerimi youyorum falan öfkelimisin ki kendine zarar veriyorsun dedi belki öyle karamsarım bu konuda yapcak bir şeyim yok onunda yok bu yüzden ilaç kullanıyorum belkde ya da stres ne zaman var diyor ben de evvelden var zaten kronikleşmiş artık anksiyete sosyal fobi biraz da panik atak hepsinden doktorumun bana söyledği şeyleri dinlemeyi ben de isterim ama şu dururumumda pek te umrumda olmayı ister istemez ne olur anla sen de beni
                            baya ağırmış senin yaşadıkların. hafif vaka değilsin yani

senin iyi bir terapiye ihtiyacın var gözüküyor.

okul ne durumda ?

sence sosyalleşmene , panik atak türü sorunlar yaşamana neler sebeb oluyordur bunların yüzünden sorun yaşıyorum diyebileceğin 4 tane sebeb sayabilirmisin bana ama yan sebebler olmasın gerçekten bunlar bu sorunları yaşamama sebeb oluyor dediklerini yaz

Yorum

Ağır demeyelim zor bir vakayım evet Üniye yerleştim bu sene yine de iyi bir okul istediğim bölüm değil ama yakın edebiyat kazandım.
                              Sana sayabileceiğim sebepler şunlar olabilir;çekingen bir kişilik olmam yani utangaç kimin ne dediğini fazla umursamam.Hassas bir yapıya sahip olmam fazla duygusal olmam.E sonra çevre de faktör tabiki bu şekilde .Sana teşekkür ediyorumm sağol benimle ilgilendiğin için.

Yorum

İşleniyor...
                              X