Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşırı sinir ve ölüm isteği

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aşırı sinir ve ölüm isteği

acaba nerden başlasam bilmiyorum arkadaşlar ikinci kez evlendim ilk evliliğimde eşimin ikinci benim ilk evliliğimdi 6 yıldan sonra bitti şimdi ikinci kez evlendim 32 yaşındayım eşim 22 ilk evliliğimde olduğu gibi yine karımın ilk eşi kafayı taktı huzur bırakmadı şöyle karşıma geçip kaba kuvvet kullansa inanın hiç gocunmam ama daha saçma sapan şeyler yaptı adam gerdek gecesine kadar çekmiş bu dvd yi sağa sola yollamış eşime dostuma arkadaşıma herkese rezil olduk bu ve bunun gibi görsel ve yazılı bazı metinler herneyse şimdi bende aşırı sinirlilik var ben farkındayım en ufak şeye parlıyorum sürekli eşimin ardımdan iş çevirdiğini düşünüyorum eşim kamu çalışanı sağlık sektöründe gece nöbetleri falan oluyor hep birileri ile beni aldatdığını düşünüyorum bu sorunlar yüzünde işimden oldum gayet iyi ücretlere çalışırken bi anda işsiz kaldım borçlar üzerine bu adamın yaptıkları yasal yoldan birşey ispatlayamadık elimiz boş kaldı agresiflik öyle boyutlara vardıkı saldırganlıkta baş gösterdi bi kaç kişiyi dövdüm hemde baya kötü şekilde bundan bir sürü sıkıntı doğdu tabi mahkeme falan filan ölmek istiyorum cesaret edemiyorum inançlarımdan ötürü doktora gittim saçma sapan bi ilaç verdi disperdal diye hiç bi işe yaramadı yarım doz önermişti inanın bi kaçtane aldığım halde hiç bişeye çözüm olmadı insanı dinlemeden etmeden bi reçete yazıp yolluyorlar eşimi seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum ama bu sorunlara çzüm bulamazsam ya kendimi öldürücem yada çekip gidicem fikri olanlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim

kimse yokmu (

Yorum

ankisiyete ilaçları kullan düşük doz antipsikotikle biraz idare edersin....birde dostum rahat ol hiç birşey bizim abartığımız gibi olmuyor....
      Last edited by dıskokralı; 17-09-2012, 02:40 AM.

Yorum

hocam abartmıyorum kesinlikle olan biten şeylerin sadece %10 nu yazdım buraya doktorada gittim bi kaç kez ama bi faydasını göremedim insanın bi süre dinleyip kafa sallayıp eline bi recete veriyorlar aldıkları ücretlerden zaten hiç bahsetmiyorum bu ilaçlardan gördüğüm tek şey yan etkileri bronşitim olduğu için nefes düzenini bozuyorlar ne yapacağımı şaşırdım açıkcası

Yorum

Orjinal yazı sahibi: savato View Post
          hocam abartmıyorum kesinlikle olan biten şeylerin sadece %10 nu yazdım buraya doktorada gittim bi kaç kez ama bi faydasını göremedim insanın bi süre dinleyip kafa sallayıp eline bi recete veriyorlar aldıkları ücretlerden zaten hiç bahsetmiyorum bu ilaçlardan gördüğüm tek şey yan etkileri bronşitim olduğu için nefes düzenini bozuyorlar ne yapacağımı şaşırdım açıkcası

dostum bu tip sorunlar %80 bilişssel davranışsal terapiyle çözülüyor diğer % 20 ilaçla....tabi kendi gayret ve isteğinnin yerinide hiçbirşey tutmaz....şimdi olanı biteni eşinle paylaş ve tedavinide ol....

Yorum

olandan bitenden eşimin bilgisi var zaten ama bu önerdiğiniz tedavi yöntemlerini uygulayacak birini bulmak zor devlet hastanesi özel hastane ve muayenehaneler ortalama 5-6 yere başvurdum sonuç hep aynı dinle yaz yolla asabiyet boyutlarım sınırları zorlamakta herkesle kavga ediyorum birde üzerine eyleme dökme eklenince içinden çıkılmaz bi hal aldı eşimede eziyet ediyorum böyle farkındayım ama çıkamadık içinden işte neyse sizinde kafanızı şişirmeyim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Yorum

kaba kuvvet le birşey çözmeye çalışma sakın....başına iş alırsın zaten çözülmez kaba kuvvetle birşey herşey konusarak ve zamanla çözülecek bilader....

Yorum

evet aslında normaldeki tavrım odur ama bi anda gözüm dönüyor hakikaten ortaya çıkan durumdan sonra ben de inanamıyorum yaptıklarıma (

Yorum

Sevgili Savato. İnternet evlilikleri adlı konu başlığında söylediğin şeyleri şimdi anlıyorum. Çok çok zor bir durum. Daha önce bu şekilde yaşanmış bir olay biliyorum. Bunu ispat etmen çok zor gerçekten ama araştırdıysan eğer,ispat edersen hapis cezası var yıllarca. Bunun alttan alttan üzerine git ama bir yandan da sinirlerine hakim ol. Çünkü bu tarz konularda sinir vs olayı bitiren şey. Mantıklı hareket edemezsin ve ailen de farkında olmadan elinden gider. Çok zor sabretmek biliyorum ama eşinin eski eşi zaten bunu yapmaya çalışıyo anladığım kadarıyla. O karın sonuçta ya. Namusun ve gerdek gecesi vs de o adamla evliyken olmuş bir şey. Bu eşinin namussuzluğunu vs göstermez. Ve şu anda da senin yanında,güvende. O yüzden rezillik mi rezillik salla gitsin. Sen umursadıkça olay daha da büyür Ama relaks olursan bir süre sonra kapanıp gidecektir elbet. Lütfen bu şekilde davranma artık aileni de üzme.
                  Sevgileri yarınlara bıraktınız;çekingen,tutuk,saygılı...

Yorum

aynen bilader bir tarafdan sakin ol bir tarafdan da delil ara suçu kanıtla sabırlı ve sakin olursan tıkarsınız o adamı içeri....

Yorum

rezillik kısmından dolayı asla eşimi suçlamıyorum zaten ama adam durmuyor bi örnek vermek gerekirse bi iş basvurusu yaptım 2 gün sonra şirket müdürü beni çağırdı üst departmana faks çekmiş bu adam rezil söyle böyle diye bi yığın olmayan şey şaşırdım kaldım yapanı biliyoruz ama ispatlayamıyoruz yani süregelen bi sıkıntı var zaten artık doğruda düşünemiyorum eşime attığı bazı iftiralarda var iftira olduğunu düşünüyorum bazı şeyler photoshop la düzenlenmiş olarak çıktı bilişim sektöründeyim ve işim bu olduğu için anlamam zor olmadı ve umarım iftiradır takdir edersiniz ki sürekli bu tip şeyler olunca insan güven olgusunuda kaybediyor ve artık gerçekten kontrolden çıkmak üzereyim

Yorum

Bilişim sektöründeysen bizden daha iyi bilirsin rajonu. İftira zaten olmazsa olmaz bu tarz konularda. Ama anlamadığım bir şey var. E iftira attı madem photoshop yaptığı bir resim gönderdi mesela,sen bunu anladın. Peki neden güven sorunu yaşıyorsun? Yani anlıyorum aslında güven sorunu çok normal bu durumda. Bir de adam o kadar işyerine resim video her neyse göndermiş,fax çekmiş falan. Sen bunları ispatlayabilirsin ki. Fax adresi üzerinden iz bulursun mesela. Gerdek gecesi muhabbeti en basitinden bunu gizlice çekmek bile yıllarca hapis yatmasına yol açar. Ee odada başka kimse olmadığına göre kim çekti? O adam. Bunlar ispat edilebilir şeyler ya. Şu stesi bırak da sakince düşün bence. Kontrolden çıkmak sana bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir. Ve şunu da söylemek istiyorum. O adamın bunları yapması zaten psikopatça. Ama ne düşünürsün ya yeni biriyle evlenip mutlu olmasını kaldıramadı demek ki dersin. Olaya bak ortada bir şey yokken adam gizlice gerdek gecesini çekyo. Bu adam manyağın teki bence ve bunla mücadele etmek zor olur. Bir an önce kendini toplamalısın.

Yorum

bu konuyu takipte olucam bu konulara benimde kafa yormuşluğum vardır eskiden....o adama yemi atıcaz kendi kendini ele vericek....ama brz dusunelim....

Yorum

Aynen ben de elimden geldiğince takip edicem bu konuyu. Arkadaşa bir yardımımız olursa ne mutlu...

Yorum

görüntülü ve metin olarak yapılan dökümantasyonun haricinde sözlü olan şeyler güven sorunu yaratmakta buna ek olarak gerdek gecesi görüntülerini kendisinin çekmediğini aksine eşimin çektiğini gerekçe olarakta zaten kısıtlı olan velayete bağlı görüş günlerini tamamen iptal ettirmek için bizim yapmış olduğumuz ynünde bi savunma yaptı dava devam ediyor avk arkadaşım tam olarak birşey ispatlayamadığımız için büyük ihtimalle tutukluluk durumunun olmayacağı söylüyor faks konusuna gelince faks ve telefon hizmeti veren türk telekoma ait bi numaradan yapılmış yanı umuma açık bi yerden ordan da bişey tutturamadık insan deli oluyor biliyosun ama ispat edemiyosun evet manyaklık konusunda haklısın kim eşini böyle bi gecede çekerki sonra lazım olur diye zaten evilikleri 1.5 yıl sürmüş bu adamın bu değişik halleri yüzünden eşimin ailesi ile benim benim ailemle eşimin arası çok iyi bunlarıda kaldıramıyor sanırım benim ricam beni en azından sakin kalmamı sağlayacak bi ilaç varmı çünki doktorlardan bişeye ulaşamadım

Yorum

İşleniyor...
                              X