Evet bu seferki sorun benimle değil annemle ilgili. Annem sabah 6 da işe gidip akşam 8 de eve geliyor. Çok yoruluyor biliyorum . Dizlerinden vs yürüyemiyor. migreni var genelde başı çok ağrıyor. Diyabet vs gibi hastalığı da var. Herneyse annem temizlik hastası galiba. Boş duramıyor kadın. Bulaşıkları yıkayıp öyle diziyor makinaya. Hafta da 4 gün mutlaka tüm dolabı boşaltıp elbiseleri yeniden katlıyor. Duvarları haftada siliyor. Hiç iş bulamasa bazaların altlarını düzenliyor. Şaşırıp kalıyorum. Ben o dinlensin diye zaten tüm evi temizliyorum. Bide gelip o temizlik yapıyor. Her hafta mutfak dolabını boşaltıp onu siliyor. Ya hafta da bi gü n evde kalıyor 1 saat oturmuyor bile. Ne yapacağımı şaşırdım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Anlayamadım gitti..
Collapse
X
-
:S bu bi hastalık olmasn:S ilerde anlasamOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24NASIL yani, boşmı gitti emek, anca yazdım, emeğe saygı
en azında büyük harfle yazan kısım senin başlığa ithfen yazıldı
geç olmazmı
Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
Yorum
-
yabancı sizden birşey istemiyorum
zaten istesemde elden birşey gelmez. Belki bu yönde rahatsızlıkları olan bi arkadaş vardır diye yazdım bunları
yani sizden gelip bizm evi temizlemenizi falan beklemiyorm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::.:P ya yok hayır ben sizi yargılamıyorum veya başka bişey değil, ben burda bilgi amaçlı bulunuyorum.Yani insanların nedenselliğine girmekten hoşlanırım.Yani aynı konuda sıkıntısı olan birinden fikir almak veya aynı sorunu yaşayan biriyle paylaşımda bulunmak rahatlatıcak mı sizi? neyse ben konudan çekileyim yanlış anlaşılabilirim.
ehe..
yok yanlış anlaşılmadınız. Bende size espiri ile cevab verdim zaten. Beni rahatlatıyor evet. Başım ağrısa bile internetten bilgi almayaı ya da birisyle paylaşmayı seviyorum
Yorum
-
Fena olmazdı ama neyse xP sizin yaptğınz temizliğin üzerinden geçmek zornda kalırdm zatnOrjinal yazı sahibi: .::yabancı::.
e yani espiri olsun bi zahmett gelip temizlemicem ya siizn evi:PPP
o yzden ikimiznde yorulmasına gerek yok. ben halledrm :d
Yorum

Yorum