Felsefe hocası daha sınıfa girer girmez şizofreni üzerine yarım saatlik bir konuşma yapmak zorunda mıydı? Yapmalı mıydı cidden? Hayır ne gerek var ki zaten düşünmekten iflas etmek üzere olan beynime tekrar tekrar aynı şeyleri dikte ettirmeye? Bir şeyler anlatmak istiyorsan felsefeye giriş konusunu anlat ya da ne bileyim epistemolojiden falan bahset neden özellikle, üstüne basa basa "şizofreni"? Düşünmek bir intihar yöntemi sayılmalı bence gerçekten insanı öldürüyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Düşünmek İntihar Yöntemi Sayılmalı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: bipolarokbfelsefe sizi yoruyorsa psikolojiyi deneyin. serbest çağrışım ve duygusal boşalımla daha iyi hissedebilirsiniz
felsefeyi seviyorum ve özel ders değil, okulda alıyorum bu dersi
hocamız tipik felsefecilerin biraz dışında biri ve birçok konuya hakim bu yüzden şizofreniden bahsetti
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: çok mutsuzum,haklısın düşüncelerim hayallerim yüzünden delirdim adeta düşünmekten de kendimi alamıyrum düşünmeyi bu denli korkunç kılan şey de bu aslında
düşünmek çok güzel bir şey aslında ama her şeyin olduğu gibi bunun da fazlası zarar. Ama insan kendini engelleyemiyor bu konuda kriz gibi oluyor bu düşünme durumu bir geldi mi günlerce belki haftalarca devam ediyor
Yorum
-
Biz düşünmeyi tefe koymadık aslında çok düşünmenin zararlarından bahsediyorduk insanın beynini sürekli kemiren kurtçuklarla mücadele etmeye çalışması çok zor oluyor, konunuzu yaralamak istemezdimOrjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postne oluyor burada abi... düşünmeyi tefe koymuşsunuz
)) benim "düşünmek" üzerine olan forum konum bundan yara alıyor
))
Yorum

Yorum