Arkadaşlar 5 yıldır panik atak hastasıyım 5 yıldır cipralex kullanıyordum yaklasık 2 ay önce cipralexi 3 gün süreyle içememiştim. O Sebepden olsa gerek atak geçirdim midem bulandı elim ayagım uyustu kalp krizi geçiriyorum diye korktum.Tabi o günden sonra ilacımı hep içtim 2 ay oldu. işte o günden beri gögsümde ağrı batma sol kolumda ağrı sırtımda ağrı , hele bir batma oluyor tam kalbime elim ayagım kesiliyor o an kalp krizi diyorum kesin. Sırtım ağrıyordu o geçti , şimdi gögsüm ağrıyor sadece. Bir kere acile gittim sırtım ağrıyor kalbim ağrıyor kolum ağrıyor diye sırtımı dinleyip akcigerin saglam kas agrısı diyip yolladı doktor. En sonunda dayanamayıp geçgiğimiz cuma ekg ya girdim ekgda kalbin atımı 127 cıktı yüksek. birazda heyecan yaptım ondan kaynaklı doktor ekgda ritim bozuklugu taşikardi felan olmadıgını sadece kalbin hızlı attıgını onun dısında sorun olmadıgını söyledi ve birde kan tahlili istedi. Kan tahlilide temiz cıktı. Şimdi hala ağrıyor napıcam ben bunun sebebi ne olabilir anksiyete yada panik atakmıdır? Cipralexi artık degişriymmi hastalık tekrarlamıs bana öyle geliyor sizce nedir? Sagolun simdiden.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Göğüste Batma Ağrı , Nefes alamama , kalbin hızlı atması bıktım :(
Collapse
X
-
evet önemli bu yüzden kardiyologa gittim ancak kalbimle bir ilgisinin olmadıgını söyledi. Psikolojik kökenli olabilir dedi. Akcigeri desen dinlettim ondada bişey yok daha yaşım 22.Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
-
Yok hocam öyle bişey olcagını sanmıyorum olsa daha önce başlardı bu ağrılar , niye ilacı bıraktıgım panik ataklı oldugum süreçte yaşayayımki yoksa ?
Kalbin ritmi normal idi ekgda. zaten ocak ayında ekoda var onada girecegim nolur nolmaz diye.
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum

Yorum