Duyuru

Collapse
No announcement yet.

işinizi seviyormusunuz? (önemli )

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• işinizi seviyormusunuz? (önemli )

çalışmayı seviyormusunuz?yani bir mesleginizin olması hergün oraya gidip iş yapmayı amirlerinizden emir yemeyi fln.işinizi seviyormusunuz?
    ben bilmiyorum seviyormuyum sevmiyormuyum kararsızım...sevmiyor gibiyim işimi,calısma ortamımı fln,
    ne biliyim.çalışmak hayatın birinci koşuludur.çalışmazsan hiç fakir olarak yasar ölürsün,herşeyini kaybeder ve dilenci olursun belkide,kafam karışık,herşey karman corman,
    2 kişiyiz,aksama kadar oturuoz daha dorusu benle aynı mevkideki kişi olan işi bana yaptırıo kendi aksama kadar oturuo,hiç iş yoksa ikimizde oturuoz gerci,ama iş oldugunda o işi ben yapıom kendi yine oturuıo,kullanıldımı düşünüyorum.acaba calısmayımı sevmiyorum.işimimi işte bunda kararsızım.
    hatta bana kötü bi tuzak veya oyun oynanacak gibime geliyor.benim yaptım işi kendi yapıo gibi göstermek anlamında,basımızda şef yok nasıl olsa,ama arada bi ugrarlar,bölge sorumlumuz bunun yalakası zaten,övüyolar birbirlerini...ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım.

ben sevmiyorum acıkcası kendi işim olmasını çok istiorum okdr

Yorum

kafam cok bulanık,,,

Yorum

ah bi kendi işim olsa çok isterdm

Yorum

sevmiyorum hatta nefret ediyorum , ama deli gibi para kazandırıyor vazgeçemiyorum....
          Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Allah bereket versın hayat sartları işteeee

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
              sevmiyorum hatta nefret ediyorum , ama deli gibi para kazandırıyor vazgeçemiyorum....
              nedir işin ? ve niye sevmiyorsun

Yorum

kurumsal pazarlamada yöneticiyim. hedefler, organizasyonlar birçok şey. 5 yıldır bu işi yapıyorum her geçen zaman istekler artarak devam ediyor. özel sektör acımasız bence...

Yorum

ayrılmayı istiyomusun hiç calısmamayı,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Post
                    ayrılmayı istiyomusun hiç calısmamayı,
                    ben çalışmadan duramam ki işimin dışında tonla bişiler yapıyorum. ayrılmayı istiyorum ancak hedeflediğim şeylerin altyapısını daha tamamlamadım biraz daha zaman....

senin ne derdin var bu konuyu açtığına göre sorun büyük sanırım_?

Yorum

benim derdim ilk basta yazdıgım gibi cok sıkılıyorum,kullanıldımı düşünüyorum,oyuna getirilecegimi düşünüyorum,yukarıyı ilk yazdımı bi daha oku istersen,sevmiyorum işimi,ben bi de hastayım,sosyal fobi cekingenlik hastası,depresyon hastasıyım,ondanmı acaba,huzursuz oluyorum,

Yorum

tatlı sert gerektiği yerde haddini bildirmeli insanlara ama kendine hiç zarar vermeden. Bu ailede bile öyle bazı çocuklar sesini çıkarmıyor diye baba ezer herşeyi yaptırır kardeşi krallar gibi gezer tozar..

hastalıklarının farkındasın ne güzel ama üzerine git araştır hayatta ölüm dışında herşeyin çaresi vardır ama isteyene , çalışana, zorlayana...

Yorum

kendimi nasıl iyleştirecegimi bilmiyorum,psikiyatra fln gitmeyede pek vaktimde yok acıkcası,bide güvenmiyorum ne kendime ne doktora

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Post
                            kendimi nasıl iyleştirecegimi bilmiyorum,psikiyatra fln gitmeyede pek vaktimde yok acıkcası,bide güvenmiyorum ne kendime ne doktora
                            vaktin mi yok! para pul desen kabul edilir ama sağlık için vakit

Yorum

İşleniyor...
                            X