Duyuru

Collapse
No announcement yet.

evli birine aşık olmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: iyimser
    Teşekkürler platonikcim.

Ayrıca kaldı ki bunu yaşayan kendi bile olsa, iyice anlamadan dinlemeden acımasız eleştiriler yapmamak lazım.

Yıllar önce "Herşey göründüğü gibi değildir" isimli bir yazı okuduktan sonra insanları eleştirmeyi bırakmıştım.

Ben burda bize bir derdini anlatan bir insana, eleştirmek yerine, ne yapabilir nasıl bir çıkış yolu bulabilir diye yardımcı olunması gerektiğini düşünüyorum.
    iyimserce bir yaklaşım
    uzun zamandan sonra seni tekrar burada görmek güzel..
    Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
    Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
    Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

aşkın kontrol edilebildiğine inanırım herzaman ama sadece başında.. belli noktaya gelmesine izin verirseniz sonrasında kontrolden çıkar ama başında seçme şansınız vardır nolursa olsun..
      evli biriyle aşk yaşamak hepimizin başına gelebilir, insanlık hali ama buna engel olabilmek başlarda mümkündür, o yüzden ilişki boyutuna taşınmış yaşantıları masum göremiyorum ben..
      umarım birgün öyle bir hata yapmam ve bu dediklerimi yutar konuma düşmem :roll:

Yorum

Re: evli birine aşık olmak

Orjinal yazı sahibi: sundown
        ayrılık şakası yok bunun artık yorgunum biliyorsun aldığım nefesim yokluğun verişi yok bunun BİLİYORSUN!!Sakın böyle bi başlık açtım diye ayıplamayın beni!Kimsenin mutluluğunu bozmak gibi amacım yok ama böyle bi insan tanıyorum çok seviyor arkadaşlar yani anlıyacağınız zararı kendine :roll: aşk bu işte ne kadar anlatabilirsin ki yanlış diyebilirsin ki!!!

Burada bahsedilen kişi sen misin bir başkası mı bilmiyorum ama her kimse hissettiklerini içinde saklamaz yada içine gömmezse hayatının en büyük hatasını yapmak üzere yol almış olur..
        Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

evli birine aşık olmaya başladıysan onu tanıyorsun demektir.ya da sürekli gördüğün bir ortam var demektir.baktın ki duyguların senden bağımsız gelişmeye başladı anında o kişiyi asla görmeyeceğinden emin olmalısın..iş ortamıysa işten çıkmalısın arkadaş ortamıysa asla görüşmemelisin..muhabbetin olan bir arkadaşınsa ki bu en kötüsüdür anında arkadaşlığını bir bahane uydurarak keseceksin..ben olsaydım böyle yapardım.ama görüşmeye başlamışsan ve ortada bir ilişki varsa bu biraz mide problemi bence kalpten ziyade..evli bir erkekle ya da bayanla ilişki kuran insanlara ben hep tiksinerek bakmışımdır..midem hassas galiba pardon :lol:

Yorum

böyle bir şeyin adı da aşk falan olamaz..yemezler

Yorum

boyle iliskilerin arkasinda patolojik bir ruhsal mekanizma var
              kisi evli birisinin elinden alacağı bir sevgiliyi sevmesi gerektiğine inanir
              bu kisiler tekrar evli kisilere yakinlik duyar
              adeta baska bir kisinin elinden alinan sevgili onlar icin kiymetlidir adeta diğer rakibiyle mücadele etmis bunu kazanmis gibi bir duru
              belki cocukluğunda kardesleriyle baba yada anne sevgisinde yaris etmistir yada daha gecmisinde ki bir olayda takilmistir
              nasil mekanizmayi ve hastalikli bir durum olduğıunu anlayabiliyormusunuzz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilimci
                boyle iliskilerin arkasinda patolojik bir ruhsal mekanizma var
                kisi evli birisinin elinden alacağı bir sevgiliyi sevmesi gerektiğine inanir
                bu kisiler tekrar evli kisilere yakinlik duyar
                adeta baska bir kisinin elinden alinan sevgili onlar icin kiymetlidir adeta diğer rakibiyle mücadele etmis bunu kazanmis gibi bir duru
                belki cocukluğunda kardesleriyle baba yada anne sevgisinde yaris etmistir yada daha gecmisinde ki bir olayda takilmistir
                nasil mekanizmayi ve hastalikli bir durum olduğıunu anlayabiliyormusunuzz
                çok mantıklı..
                müdürlerinin karılarını isteyen adamlar da vardır mesela..
                hedef kadın değil müdürdür aslında..

Yorum

evett aynen boyle mekanizmalar calısmakta

Yorum

Re: evli birine aşık olmak

Orjinal yazı sahibi: sundown
                    ayrılık şakası yok bunun artık yorgunum biliyorsun aldığım nefesim yokluğun verişi yok bunun BİLİYORSUN!!Sakın böyle bi başlık açtım diye ayıplamayın beni!Kimsenin mutluluğunu bozmak gibi amacım yok ama böyle bi insan tanıyorum çok seviyor arkadaşlar yani anlıyacağınız zararı kendine :roll: aşk bu işte ne kadar anlatabilirsin ki yanlış diyebilirsin ki!!!

Ateş düştüğü yeri yakar, ne desek anlamazsın şimdi sen bizi... sadece emin olduğum bir şey var herkes çok acı çekecek.. her gün bir adım daha atacaksınız ve bir şeyler büyüyecek... birileri terkedilecek.. sonu yoksa zararın neresinden dönsen kardır derim...
                    Ben ölürsem akşam üstü ölürüm.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
                      Orjinal yazı sahibi: hale46
                      böyle bir şeyin adı da aşk falan olamaz..yemezler
                      sanırım sanal bir ortamdan tanımadığımız insanların duygularına etiket yapıştırmamalıyız. kimin aşkı nasıl hissettiği onlara ait birşeydir, biz buradan asla bilemeyiz onların duygularını. ve küçümsemek de hakkımız olamaz. ayrıca kişi ilişkiye girdim demiyor, sadece hissettiklerini dökmüş buraya.
                      illaki aşkı ayağa düşüreceğiz yani.inatla yok edeceğiz değer yargılarımızı..herkes devam etsin..ama ben yokum bu karmaşada..bu aşksa ben değiştiriyorum duygularımın adını..

Yorum

3 kisiyle ask olmaz
                        olsa olsa grup .... olur.
                        gece onla gündüz senle.gündüz insan gec kurt gibi bir sey
                        bu ask değil cinsel iliskidir
                        hav havlarda çoğalmak icin bunu yapiyorlar belli mevsimlerde
                        ask daha yukarda ve yüce bir mevkide.2 kisi arasinda olur

Yorum

"daha yeniyiz olay nereye gider bilemiyorum" derken, kastınız o insanla birliktelik yaşamaya başladığınız mıydı?
                          "İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün. Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sena01
                            ArkadasLar kimSe basina gelmeden anlamaz.lütfen yanls yapmayin.bende bunun igrenclik oldugunu hatta bi arkadasima sırf evli biriyle beraber diye sırt cevirdigimi bilirim. taa ki.. ruh ikiziim karsima cikana kaadar..cok aci verici bişey fakat 8 senelik evli 2 cocugu var. daha yeniyiz olay nereye gider bilemiyorum ama emin olun askin gözü kördür.bu gibi vakalarda zamana bırakmak en dogrusu ve bir tavsiye sakın zorlamayin bazi seyLere..:RpS_bored:
                            Aşkın gözü kördür ama muhakkak beyni de vardır! Yuva yıkanın yuvası olmaz. Buna vesile olmayın sakın. Gerekirse acı çekilecek ama o yavrulara yazık! İlişki yaşayacak vatandaş, evliliği yürümüyorsa bitirsin gelsin. Yanlış yolda olmayınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sena01
                              ArkadasLar kimSe basina gelmeden anlamaz.lütfen yanls yapmayin.bende bunun igrenclik oldugunu hatta bi arkadasima sırf evli biriyle beraber diye sırt cevirdigimi bilirim. taa ki.. ruh ikiziim karsima cikana kaadar..cok aci verici bişey fakat 8 senelik evli 2 cocugu var. daha yeniyiz olay nereye gider bilemiyorum ama emin olun askin gözü kördür.bu gibi vakalarda zamana bırakmak en dogrusu ve bir tavsiye sakın zorlamayin bazi seyLere..:RpS_bored:
                              ne kadar rahatsınız yaa...
                              yuva yıkanın yuvası olmaz...merak etmeyin ilk durağı değildiniz sonuda olmayacaksınız...karısına yaptıysa size de yapacaktır...bu durumda kadın kadının kurdu mu oluyor...duygularınıza gem vuramayabilirsiniz ancak davranışlarınıza yön vermek sizin elinizde...
                              bir bayan olarak böyle düşünen midesiz hemcinslerimden tiksiniyorum azcık akıllı olun... öldüm eriyom bitiyom demeyin ya...hoşlanabilirsiniz buna birşey diyemem ancak bilinçaltınızı siz yönlendiriyorsunuz,iyiyi ya da kötüyü seçme özgürlüğnüz var.
                              ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

evli adama aşık olmak onada ailesinede sanada zarar yani şuan birlikteliniz VAR Galiba ailesinin çekti acıyı anlamıyosundur anlıyorum deme sakın o adamın kendi ailesini düşünmemesi senin onla birlikte olmanı gerektirmez sen kendin eger namusluysan bi gururun varsa şerefini ve gelecegini düsünüosan bence bitir bu işi.dedim gibi herkese zarar aşk bazen baskasının mutlulu için aradan çekilmektir ki çekilmesi gereken burda sensin o adam seni istesede sen ondan ayrıl bnce olayın baska boyutlarıda var siz neresindesiniz bilmiyorum ama seni hevesi uruna kullanıyoda olabilir karısında bulamadını sende arıodur gerek cinsellik gerekse sevgi bu seni sevdini göstermez sadece sende eksikliklerini tamamlıyodur yani cünkü öyle olmasa karısından bosanır senle evlenir haksızmıyım.yalnısın neresinden dönsen kardır bunu unutma kendine bekar düzgün biriini bul

Yorum

İşleniyor...
                                X