adamın da suçu var sadece sen üzülme.ilk 3 ay kısmına katılıyorum aşık olduysan hataları ilk aylarda yapıyorsun sonra aklın başına geliyor.ağırdan almak lazım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
evli birine aşık olmak
Collapse
X
-
evli birine aşık olmak eğer platonik bir aşksa ve o sırada sizinde bağlandığınız biri ya da kocanız vs vs yoksa ahlaksızlık değilki.sevebilir bir insan bir insanı ama ne kelimelerle ne fiziksel yakınlaşmayla gösterilmediği taktirde insanca karşılanabilir.ama ben tasvip etmiyorum.şahsen müstakbel kocama birinin aşık olmasını asla istemezdim.Happiness is a way of travelling,not a destination
Yorum
-
İnsan su durumda hoslanabilir mi hoslanamaz mı bilmiyorum acıkcası basıma gelmedi.Ama böyle bir durum varsada icinde kalsın,dısa vurmasın...
Ve onu unutturucak yasak olmayan bir aşk edinmeye calıssın...Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum
-
valla ne güzel adınıda aşk koymuşsun.diyeliki adam boşandı evlendiniz.bu seferde başka biri aşık oldu aadama.senin gibi düşünen bı kız yüzünden tabiki eşiminde yüzünden hayatımın en güzel yıllarını hastalıkla geçirdim.
her an ölmeyi düşünüyorum.
acıların en büyüğünü yaşadım çocuklarımla beraber.
tabi sebep olanda rezil oldu,çekmediği kalmadı.eden bulur.
bi düşün ya annenin,ablanın,kardeşinin başına gelse ne yapardın
Yorum
-
Aşık olmak çok zor insanın içini yakıyor.Bağıramıyor ağlayamıyorsun.Sevdiğini koklamak,öpmek istiyorsun.Ama bazen hem kendi hayatını hemde karsı tarafın hayatını mahvetmemek için gönlünü yenmen,unutman gerekiyor.Dışarda ne kadar başarılı,güçlü insan varsa hepsi böle yapıyor.Tabi unutmak çok zorlu bir süreç güçlü ol.Tanrı yardımcın olsun....Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
Aldatıyor,aldanıyoruz
Üç öğün de...
Yorum
-
evli biriyle beraberliğin ahlaki tarafı ayrı konu..
ve fakat,'madem evliyim o zaman kimseye aşık olmayayım artık,kimseyi sevmeyeyim,istemeyeyim' veya da 'bu kişi evli,sevebileceğim biri olmasına rağmen,madem ki evli ben onu sevmeyeyim' gibi bi mantık yoktur bence..olmaz öyle şey..insan tabiatına aykırıdır,duygulara bu çeşit ezberlerle hakim olunamaz..çook zor..
ama insan kendini kasar,bu tip duygularını davranışlara dönüştürmemeyi tercih eder falan,bu mümkündür..ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..
Yorum
-
Nefret ediyorum evli erkeklerle aşk yaşayan kadınlardan,bir düşünüyorum karşıdaki özgür deil ailesi çocukları var paramparça bir ilişki gezsen gezemezsin dokunsan dokunamaz sevsen tam anlamıyla sevemezsin çünki hep soru işareti vardır kafanda acaba benimi yoksa ailesinimi düşünüyor diye neresi aşk bunun neresi sevgili olmak saçmalık herkeze zarar veren koca biryalan bir kadın olarak bunu gerçekten anlıyamıuorum yada kafasızım özgür insanlar varken neden evliler adamın eşi mesela ne kadar üzülür sorunları varken halledilebilir noktadayken çıkmaza sürüklenir belki boşanmıycakken boşanabilirler ne bileyim çocukları çok etkilenebilir bu kadar büyük vebalin suçsuz günahsız çocukların vebalini aşkmı ödiycek geçelim bir kalem evli erkek mutsuzsa gitsin ailesinde arasın mutluluğu başka kadınlarda deil kadınlarda buna ön ayak olmasınlar bence ön ayak olanların çocuklarıda boğulur bu keşmekeşin bu iğrençliğin içinde hiçbir şey sağlıklı olmaz ne toplum ne aile
Yorum
-
Sevmek,aşık olmak elinde olmaz ama işi eyleme dökerek evli birini eşinden çocuklarından ayırmaya çalışmak...Kaldı ki ben öyle birine güvenmem de zaten kendi vicdan azabım bir yana (özellikle çocukluysa) eşini çocuklarını aldatan bir adam gün gelir seni de biriyle aldatır.Zaten aldatma eşiğini geçmiş insanların bunu her zaman yapacağına inanıyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: delimavi_38 View PostNefret ediyorum evli erkeklerle aşk yaşayan kadınlardan,bir düşünüyorum karşıdaki özgür deil ailesi çocukları var paramparça bir ilişki gezsen gezemezsin dokunsan dokunamaz sevsen tam anlamıyla sevemezsin çünki hep soru işareti vardır kafanda acaba benimi yoksa ailesinimi düşünüyor diye neresi aşk bunun neresi sevgili olmak saçmalık herkeze zarar veren koca biryalan bir kadın olarak bunu gerçekten anlıyamıuorum yada kafasızım özgür insanlar varken neden evliler adamın eşi mesela ne kadar üzülür sorunları varken halledilebilir noktadayken çıkmaza sürüklenir belki boşanmıycakken boşanabilirler ne bileyim çocukları çok etkilenebilir bu kadar büyük vebalin suçsuz günahsız çocukların vebalini aşkmı ödiycek geçelim bir kalem evli erkek mutsuzsa gitsin ailesinde arasın mutluluğu başka kadınlarda deil kadınlarda buna ön ayak olmasınlar bence ön ayak olanların çocuklarıda boğulur bu keşmekeşin bu iğrençliğin içinde hiçbir şey sağlıklı olmaz ne toplum ne aile
katılıyorum çok doğru..
evli bi adama aşık olduğunu zanneden bi arkadasım var ... yasadığım mevzuyu gördüğüm için açıkca söyleyebilirim arkadasım geziyor tozuyor yatıyor kalkıyor adamla karısının yanında bile konusuyorlar bundan neden bu kadar rahatlıkla bahsededebiliyorsun diyorum benlik bi durum yok adam zaten sevmiyor kendi problemleri ben onları ayırmıyorum diyip susuyor.. sorsak kadın ne küfürler belalr okuyordur arkadasıma.. evliyken baska biriyle bişi yaşamaya kalkan o erkekten bozma herife diyecek lafım yok onunda kızı coluğu cocuğu var neyse...
sen aşık oluyorsan eğer adam karsılık vermiyorsa helal olsun derim.. ama arayıştan başka birşey değil bence .. o kadar bekar adam varken niye tutup evli biri olsun ki?
yeni insanlarla tanısmalısın bence.. sen o aşktan kurtulabilirsin istersen .. yada aşk diye nitelendirdiğin seyden. 8 sene bi erkek hele evli bi erkek nasıl bi bağdır bu ya
büyük konusma basına gelir lafını rafa kaldırın ölürümde böyle birseye izin vermem.
Yorum

Yorum