Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insan asik olunca nasil olur?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Insan asik olunca nasil olur?

??????????????????

bunu nasıl anlatmalı nasıl başlamalı bilmiyorum yazılanı çizileni kitapları bir kenara bırakırsam ,kendimden yola çıkacak olursam inanın muhteşem ele avuca sığmaz hatta öyle bir tarifsizliktirki bunu bile tarif edemem bütün şarkılar ikinizindir beraber yaşamak beraber yaşlanmak öbür dünyadada onunla birlikte sonsuza kadar olmak istersiniz hatta bunu bile istersinizki aşık olduğunuz insandan önce bu dünyadan ayrılmak ,sırf onun gidişine şahit olmamak ,ondan sonrasında bir anın bir ömüre bedel olacagını bilirsiniz yaz yaz bit mez ki sıkılırsınız belki ama bunlar bile olanın sadece binlerde biri buna inanın

Yorum

birşey unuttum hele birde imkansızsa yada imkansıza yakınsa ,ama aynı havayı solumak ,her an karşılaşabilme ihtimaliile yaşamak bu şehirde ve birde olma ihtimali olan yerlerde arıyor vede aranıyorsan vay haline büyük geçmiş olsun

Yorum

aşk gibi insanı çoook mutlu eden aynı zamanda çoook mutsuz eden bir duygu varmı bilmem

Yorum

aşk hayatın akışını kısa süreli değiştirir..
          Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Kelebek misalidir aşk; anlamayana ömrü günlük, anlayana bir ömürlük!

Yorum

Hala aşk diyorlar ya...Yıl 2012 açın gözlerinizi ve gerçekçi bir hayat yaşamayı deneyin...Bunca pisliğin içinde hala aşk diyenler kendinizi kandırmayın...
              Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Sevmek, sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma! Çünkü aşk; onunla yaşamak değil, onu yaşamaktır aslında..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *SunRaider* View Post
                  Sevmek, sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma! Çünkü aşk; onunla yaşamak değil, onu yaşamaktır aslında..

He dostum he...Devam edin siz böyle...Dışarıda çok güzel aşklar görüyorum ben,almayayım...
                  Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *SunRaider* View Post
                    Kelebek misalidir aşk; anlamayana ömrü günlük, anlayana bir ömürlük!
                    Kesinlikle katılıyorum.

Aşkın anlamını bilmeyenler ne diye tü kaka derler anlamam.

Yorum

14-15 yaşlarındaydım bi kız bana şunu demişti

"ben seni seviyorum ama aşık değilim"

hala bu sözü çözemedim

ne günlerdi be
                      Last edited by *SunRaider*; 29-09-2012, 12:39 AM.

Yorum

Aşk bile bile tutsaklıktır.

Yorum

4 kelebeğin hikayesi nette var arkadaşlar şiddetle okumanızı tavsiye ederim tam konuya göre bir anlatım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: istanbullu View Post
                            4 kelebeğin hikayesi nette var arkadaşlar şiddetle okumanızı tavsiye ederim tam konuya göre bir anlatım
                            Linkini atar mısın?

Yorum

aşk geçici bir sarhoşluk halidir, ayıldığında kafana koca bir balyoz yemiş gibi olursun.(bu yanlış kişiyle birlikteysen yaşayacağın durumdur ve sıkça rastlanılan bir durumdur.) ama şu da var ki aşkı doğru insanla yaşarsan dünyanın en güzel de şeyidir.(bu da çok nadir rastlanılan bir şeydir bulursanız sıkıca sarılın ona çünkü böyle aşkların nesli de tükeniyor.)

Yorum

İşleniyor...
                              X