Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nedir benim bu halim ne olacak böyle

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nedir benim bu halim ne olacak böyle

Merhaba benim adım mehmet.Yaş 25 oldu tam çalışmaya başlayıp bişeyler yapmam lazımken,benim canım ne çalışmak istiyor,ne uyumak ne sabah uyanmak ne dışarı çıkmak ne yemek yemek bazen telefonu kapıyı açmaya bile üşeniyorum.

Çalışmak bana ölüm geliyor.Halim sıhatımda yerinde boyum uzun çakı gibiyimde ne bileyim. 2006 2009 yılları arasında sabah 8 den gece 1 e kadar restorantda çalışıyordum dahada banamısın demiyordum.Şimdi günde 1 öğün yemek zorla yiyorum oda yarısında sıkılıp sigara yakıyorum.Gerisi anca sigara koyun gibi yat filim izle ne bilim zaman geçsin diye videolara bak saçma sapan böyle şeyler.Karşı cinsle ilişki tam sıfıra indi..

Şu an giydiğim ayakkabım 2 senelik kotum ve tişörtlerim 2 senenin üstünde.1 kot 1 tişört 1 ayakkabım kaldı paramda var,ama gidipde üstüme başıma birşeyler almak hiç içimden gelmiyor.Anca biri gidip alacak yada hediye gelecek.Tek başıma alışveriş yapmak zaten kabus.Git ordan seç insanlar benimi izliyor birşey giyersin birileri güler sanki bende birşey görmüşlerde gülüyorlar gibi kendime güvenim sıfıra indi.

Kafamdan birbir düşünce hayal geçiyor.Bir kaç ay önce aldığım video kamerayı çalışıyormu diye test ederken fısırtıları farkettim hatta üç harflilerin sesini kaydettiğimi sanıp bayada korkmuştum.Arkadaşlarla araba yolcuğu yaparken yakın arkadaşımın beni çekip ne fısıldıyorsun bir sorunun varsa anlat belki yardımcı oluruz demesinden sonra olay ortaya çıktı.Kafamdan geçen düşünceleri fısıldıyarak konuşuyormuşum ama hiç farkında değilim.Son zamanlarda şu anki halimide iyice kafaya takar oldum tam dibe indim.

Yani şu an resmen mezara gir ölene kadar orda kal biz yemeğini sigaranı verecez deseler okey demeyi düşünecek kadar oldum.Nedir bu önceden böyle değildim varmı böyle şeyler yaşayan birileri.

Bu gün bir arkadaşıma üstü kapalı anlattım biraz oda doktor akrabağsına sormuş.Su içecek vücudun bezini bitmiş demiş.Hergün 2 2.5 litre su su içsin diye tavsiye gönderdi.Bu gün başlıyorum bakalım ne olacak.

Yorum

salmışın bence sen yani şu ara hayatı ıskalıyorsun bunuda biliyorsun ,ama hedef amaç olmayınca gelecege dair durumun ortada benzinin bitmiş nerden biliyorum çünkü bende çok sıklıkla bu durumun içine düşüyorum tek tesellin yalnız olmadığın olsun

Yorum

ahenk ve istanbullu düşüncelerinizi paylaşmanız bana kendimi iyi hissettirdi.Bu gün 8 9 bardak suyumu düzenli içtim.Şimdiye kadar tek etkisi ikide bir tuvalete gitmem oldu.:S
        Bir faydası olur inşallah.Ama duvara kağıt yapıştırdım,şu saatlerde 1 bardak su iç diye bakalım hayırlısı ne olacak.

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
        kendi kendine konuştuğunu,tesadüfen kameraya çekip genede anlamaman çok ilginç olmuş
        bende konuşuyorum benim yeğenim birgün "bana içinden kötü şeyler söylüyorsun ama ben seni duyuyorum" dedi ağlayarak.
        çocuk diye adam yerine koymamışım demekki, o bile tuhaf karşıladı :RpS_unsure:
        Öleceğimi bilsem kendi kendime fısıldayacağım aklıma gelmezdi.Bende fark ettiğimde zaten rengim süt beyaz kesildi acaba delirdimmi diye.

Benzinimi tamamlamaya çalışıyorum ama bu sıradada forumdaki konuları okumaya çabalıyorum.Doktora gitmek ölüm geliyor.hem isteksizlik halsizlik,hemde bu konuda korkum büyük

Yorum

bak ben bu akşam dipteyim 2 gün sığara içmedim bır tane bile niyetim bırakmaktı son dakika golü oldu sıkıldı canım yaktım bir tane derken çakmak kullanmaz oldum ,radyoda bir yandan reklamı olmasın sakın ha efes te yanımda iyimi değil çok kötü daha eve gidip bağlamamı alacagım elime dertleşeceğim onunla bitmedi yani gece en dibine kadar duygusal olacagım sen sen ol sakın derim bir enstrüman çalma of offf gördünmü bak daha aysbergin burnunu gördün daha su üstünde kalanı birde dibi var bunun su altında kalanı onun için dertlininde dertlisi var inan

Yorum

Evden çıkmaman sf nedeninden olabilir, depresyonda olablir uzmana gözk bence..
            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

2 3 Senedir evden,daha doğrusu odamdan kaç kere çıktım aşağı indim dışarı dolaştım sayısı belli.Dün biraz değişik oldum bundan artık kurtulacam diye hatta googlede arama yaptım burayı buldum.Ne bilim iyice kendimi toparlayıpda doktora gideyim diyorum,bir türlü toparlıyamıyorumda.Suya devam ediyorum bakalım umut umuttur.

Yorum

Yapmayı çok istediğim iş hayalleri felan oluyor arada sırada.Bazen gün içinde böyle dalıp gittiğim durumlarda var.İşde tarla alacam ilan sitesine girip tarla seçiyorum sonra çiftlik kuracam bunun için borca girmek lazım deyip,açıp banka kredilerini felan araştırıyorum sonra hayvanlardan biri hastalandı veternerlik sitelerine felan giriyorum acaba nasıl halledebilirim diye.Böyle devam ediyor sonra para kazanmaya başladım ev ilanlarına araba ilanları vb ilanlara bakıyorum.Evi arabayı alıyorum hatta geçen gün hiç yerimden kıpramadan ayda 50 bin tl kazanan süt çiftliği kurmuştum.Tabi üşengeçlik halsizlik hiç bir şey yapmama durumuda hep hayallerin içinde.

Bazen kaldırımda çöpler kirli yol vb gördüğümde hemen belediye başkanı yada başbakan yerine koyup milleti yönlendiriyorum bu böyle olacak 2 kişi şurayı yapar 1 kişide ardından yerleri yıkar sonra tabela koyarım oraya buraya çöp atmanın cezası şukadardır böyle gidiyor saatlerce işde.Kafamdan böyle şeyler geçirirke farkında olmadan konuştuğum fısıldadığım oluyor ama dikkat ediyorum hemen topluyorum kendimi.

Babam kendimi bildim bileli her gün evde kavga gürültü tabak tencere kıran biri olduğu için ona olan nefret kin bazen fazla dışa vuruyor.Kafada düşünüyorum çeviriyorum yaptıkları aklıma geliyor gidip boğasım geliyor sonra toparlıyorum kendimi.

Bazen ilan sitesinde bir araba görüyorum hiç arabaya araba gibi alıp gezecek gibi bakamıyorum.Onu alıyorum kiraya veriyorum kendi parasını çıkartıyor sonra onunla ikinci arabayı alıyorum 3 4 5 10 50 dükkan kirası eleman masrafı hepsini hesaplıyorum kağıt üzerinde hepsinide hesaplıyorum sonra mutlu olup kağıdı kimse görmesin diye yakıp atıyorum.Bir kere postane bile kurmuştum.Bilim kurguyu çok sevdiğimdenmidir Mars'a kendi kendine çoğalan robot bile gönderdiğim oldu.

Hayal ettiğim herşey benden çok uzak ihtimallerde çok düşmeye başladı.Yani sigara param zor çıkıyor nasıl çiftlik kurabilirimki yada postane,bunlar galiba beni iyice dibe vurdurdu nasıl olsa olmayacak yak sigara yat 2 kaşık da yemek ye öl git gibi.Nasıl olacak bu halim böyle ya çok moralim bozuluyor.

Yorum

İki ikibuçuk paketi buluyordu bu gün sigarayı 1 pakete düşürdüm,bol suyla halsizlik biraz daha aşağı çekti sanki.Bol su ve sigarayı azaltmak benzeri tavsiyesi olan varmı

Yorum

nescafe iç ve günde iki defa duş al sabah akşam ...
                    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Soğuk duş alıyorum bir sabah bir akşam daha faydasını göremedim ama devam ediyorum.Kahveyede bir bakim yarın

Yorum

Bence biraz hareket et sabahları erken saatte yürüyüşe çık. arada hava almak iyidir. fazla düşüncelere dalmamaya çalış ..
                        Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele !

Yorum

İşleniyor...
                        X