Biliyorum olmayacak şeylere kendimizi inandırmak baştan kandırmak, ama bazı insanlar niye girdi hayatımıza ve niye çıktı?Ben çağırmadım ben kovmadım...En kötüsü de gitmedim, ayrılmadım, unutmadım demeleri...Ben sıkıldım, yoruldum her zaman her şeyi ve herkesi beklemekten ve susup oturmaktan yoruldum...Ne yapacağımı bilmeden ortalıkta dolaşmaktan, sanki herkes benden hoşlanmıyormuş gibi hissetmekten en çok da kendime yenilmekten yoruldum.Peki her şeye rağmen neden ama, bu yaşama çılgınlığı, her şeye rağmen neden ama hayaller???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Neden Ama?
Collapse
X
-
Geçen gün bir konu açmıştım...insanlara bakınca onlara acıyorum demiştim..küçümseme anlamında değil,sadece merhamet mi bilmiyorum böyle onlara bakıyorum ne olursa olsun bir şekilde tutunuyorlar hayata..kendime bakıyorum kendime acıyorum,ben neden yaşıyorum diyorum...çünkü bende unutamıyorum,en olmadık zamanlarda geçmiş aklıma geliyor..gülüşümü kesip atıyor bir tarafa..içim kan aglıyor...kendimi daha 21 yaşında yorgun hissediyorum..sanırım insanın hayalleri yıkılınca,yada umut edecek bir şeyi kalmayınca..boşluga düşünüyor..neden arama,sadece yaşa..ister mecbur oldugun için,ister istedigin için..yapabilecek başka neyimiz var zaten..Orjinal yazı sahibi: Lost Spirit View Post...Aslında hiç bi sorun yokken eskileri hatırlayıp üzülmek, canın yanması neden ama?
Yorum
-
ölüm,ayrılık herkesi etkiler herkesi en çok etkiler..herkes der ki benim bu acım başkasında olsaydı taşıyamazdı..çünkü sen başkalarının duygularını tam bilemezsin...ben de yaşadım ayrılık..hemde öyle yaşadım ki hatta yaşıyorum da şuan canımdan can ömrümden ömür gitti...ne kadar gözyaşı döktüm,ne kadar agladım bilmiyorum..bir zaman kendimi yollarda yalnız yürürken buluyordum...arabalar üstüme üstüme geliyordu...gece gece aglaya aglaya yürüyordum caddelerde...gittigim her yere gözyaşımı bıraktım ben...aklıma hep çaresiz halim gelir..neden derim..niye böyle oldu...sonra birgün o kadar yoruldum ki tüm bu sorulardan...sormayı bıraktım..neden aramayı bıraktım..olan olmuştu dedim...giden gitmişti...hem neden gittiginin bir önemi var mıydı..gitmişti işte...bana koca bir cehennem bırakıp gitmişti...kahrolası nedenlerin ne önemi vardı...kaçtım,sormadım bu soruları..neden aramadım..kabullendim sadece..hüznümü yaşadım...sonuna kadar..bitti mi dersin..hayır..ama kendimi yormaktan başka bir işe yaramayan bu sorunlardan uzaklaşmış oldum...Orjinal yazı sahibi: Lost Spirit View PostHiç bi fikrim yok, sadece canım acıyor...Ölüm, ayrılık herkesin hayatında ama sanırım beni daha çok acıtıyor...
Yorum
-
Eskiden ben de benim acımı kimse taşıyamazdı diyordum, ama şimdi hayır...Çünkü insan kendi kendine yarattığı acının sınırını da kendi çizer, ben de büyük çizdim.Ama hayatın acıttığı kadar da acıtmamışımdır kendimi.Sadece bazen güç bulabilmek istiyorum, gitmek ya da devam etmek için...
Yorum
-
Sen olayı çözmüşsün..Orjinal yazı sahibi: Lost Spirit View PostEskiden ben de benim acımı kimse taşıyamazdı diyordum, ama şimdi hayır...Çünkü insan kendi kendine yarattığı acının sınırını da kendi çizer..
Sanırım aşk acısı çekiyorsun, ayrılık.. Bu ayrılıktan önce var mıydı sende böyle bi ruh hali?
Yorum

Yorum