Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yine Husran

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yine Husran

Yine sevdiğim kişi tarafından terkedildim.Sanki çok iyi arkadas olucaz da ..koyım benı arkadas olarak görüyor.Ya da umıt vermemek için yapıyor ama benı ne hale soktugunu bilmiyor.Hastayım diyorum hayatıma girmesini istediğim insanlar var diyor.Bi tarafına sok onları mk.Alkol sigara kullanıyorum sonra kusup kendime geliyorum.Böyle dunyanın da mk
    ALL COPS ARE BASTARDS !

Onunla sevgili olmak istediğini gözüne sokarcasına söylersen ve hissettirsen, sana döneceği varsa da dönmez.

Bir kişinin aşırı ilgisi içghüdüsel olarak bu ilgiye maruz kalan insanı kaçırır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kirlicorap
      Engel olamıyorum kendime, aslında önceden bunu yapıyordum ve g.tümden ayrılmıyordu ama artık yapamıyorum.Baska biriyle kafamı dagıtmam lazım.Bunun için gerçekten çabalamaya karar verdim.Yıllardır bu sorunlarla ugrasmaktan yoruldum.Henuz 19 yasındayım bu kadar ciddi düşünmemin bir geregi olmadıgını kavrayabildim sonunda.İlgilendiğin için gerçekten tesekkür ederim hocam
      Egonu tatmin etmek için başka birinin duygularıyla oynama .......
      GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kirlicorap
        KATTRE birinin duygularıyla oynamak istesem zaten 1 dk beklemem.Üniversitedeyim egomu tatmin edebilecegim diğer turlu kızlar da var.Atarlanmana gerek yoktu
        Atarlanma ne demek ??
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

kirlicorap,

İnsanların arasında hiç bir fark yoktur. O farkı yaratan zihindir. Örneğin annen, sıradan ve herhangi bir kadındır. Diğer kadınlardan zerre kadar farkı yoktur. Fakat doğduğundan bu yana sana bakan, büyüten ve en zor anlarında yanında olan kişi olduğun için senin zihnine göre o, dünyadaki en değerli insanlardan biridir.

Kendini karşı cinsten birine haddinden fazla kaptırmak da böyledir. Eğer bunu yaparsan, zhinin o kişi olduğundan daha üstün, büyük ve vazgeçilmez olarak adleder. Bunun önüne geçmek de zihnini yönetmenle mümkündür. En nihayetinde onun da normal bir insan olduğu gerçeğini zihnine kabullendirebilmelisin. Bütün iş burada bitiyor...

Yorum

..........................................
            Last edited by KATTRE; 14-10-2012, 12:00 AM.
            GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

İşleniyor...
            X