Arkadaşlar kardeşim sitede gezinirken NZT48 mi ne bir hap mı ne görmüş. Tutturmuş bana al diye kardeşim 19 yaşında. Ben inanma yalan desemde istiyor. Almayı düşünüyorum ama yan etkisi varmı zarar verirmi bunu bilmek istiyorum. firmayı aradım bitkiseldir falan dedi ama bilemiyorum. Bir akıl verin ya :S
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnternetteki Hapların Yan Etkisi Olur mu?
Collapse
X
-
Sahsen sanal ortamdaki reklamlara guvenmiyorum ve tavsiye etmiyorum.Daha bu sabah bir parfum gördüm afrodizyak etkili yazıyordu.Sonra yorumlara baktım, bir arkadas kokuyu bayanımsı buldugu için geri vermek istemiş; reklamda ürün iadesi mümkündür yazmasına ragmen 2 adet ürün almadıgınız sürece iade edemezsiniz demişler.Bu tarz olaylar çok yasanıyorOrjinal yazı sahibi: kenansusar View PostArkadaşlar kardeşim sitede gezinirken NZT48 mi ne bir hap mı ne görmüş. Tutturmuş bana al diye kardeşim 19 yaşında. Ben inanma yalan desemde istiyor. Almayı düşünüyorum ama yan etkisi varmı zarar verirmi bunu bilmek istiyorum. firmayı aradım bitkiseldir falan dedi ama bilemiyorum. Bir akıl verin ya :SALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
internetten hiçbirşey almayın,aldınızsa ilaç vb kullanmayın,ürün aldıysanız ve ayıplı çıktıysa vah halinize,önüne gelenin site açtığı ve ilaç, takviye, ticari mal vb satanların hiçbir kayıt altına alınmadığı ve tek muhatap bile bulamayacağınız bir ortamdan zararsız bile olsa birşey almak en azından cebinize yazıktır,aksi halde kimseye birşey ispat edmeyeceğiniz gibi giden paranızla ve iyice gerilen sinirlerinizle bibaşına kalırsınız
Yorum

Yorum