Herhaba arkadaslar,garip olsada gecen yilin sonlarindan bu yilin evvellerine kadar Illuminatiyle ilgilendim ve hicde iyi seyler oyrenmedim bu son aylar unversteye girdikden sonra yine basladim ilgilenmeye ,son 2 gundur kafas bos kalinca yalnizca aklima illuminati geliyor kliplere bakinca diqqatim orda olunca unutuyorum sonra hemen aklima gelior ,cok sacma amma kafamdan cikmiyor 2 gunde sizofrenni olucam nasil unutucam ,bende sosyal fobide var amma son aylar azaldi simdi biraz normal ,napicam deliriyorum neden bu hale geldim taktim kafayi :RpS_crying::RpS_crying: biraz ciddi olmayan gibi gorune bilir amma gercekten deliricem
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Illuminati
Collapse
X
-
ayrıca bılınc altı oyunları ıle amaclarına ulasmıs gıbı görunuyorlar baktıgınız her yerde onların bılınc altı oyunlarını göruyorsunuz malesef
sen nıye takıntı yaptın bukadar var bende her baktıgım yerde göruyorum gülüp gecıyorum takmıyorum sende takıntı yapma takıntı sorunun var sanırım
Yorum
-
Konunun başlığını görünce hemen daldım içeri
çünkü bende bu illuminati örgütüne merak sarmıştım boş zamanlarımda sürekli araştırıyodum.Her videoda tek göz aramaya başladım bi zaman sonra herşeyden şüphe etmeye başladım.İlluminati benim beynimi yıkadımı acaba diye düşünmeye başladım.Şizofreni olma korkusu yaşadım ve hala yaşıyorum.Keşke en başından izlemeseydim şu videoları hiç bulaşmasaydım.Sana tavsiyem kafandan atmaya çalış bu düşüncelerini.İlerde herşeyden herkesten şüphe etmeye başlarsın..
Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..
Yaşlı Çocuk.!
Yorum
-
Bazı video paylaşım sitelerinde İlluminati deşifre videolarını gördükçe Yunus abimden bile soğudum.Şarkılarını tersten dinleyince anlam çıkıyomuş falan filan.Bu adam Şarkısında "Düşmez kalkmaz bir Allah'tır uyan" diyen adam neden mason olsunki veya neden böyle gizli örgütlere yardım etsinki.Kafam çok karışık artık korkarak dinliyorum şarkılarını..Orjinal yazı sahibi: sf&sfsagopada mason, bigün sende görürsün gerçeği benim gibi.Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..
Yaşlı Çocuk.!
Yorum
-
Şimdi bi makalede okudum "beni korsan dinleyenlere dinledikleri her saniye haram olsun.tüm beddualarım üzerinizedir.ille de hakkımı istiyorum.bu konuda hiç affım yok." yazmış.Aslında bi yandan haklı ama bu zamana kadar dinlediklerimizi haram etmiş bu kötü.Kafam çok karışık..Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..
Yaşlı Çocuk.!
Yorum
-
Sagopa galiba Cübbeli Ahmet Hocanın müridi olu ondan değişti.
Diğer illumünati dünyayı yöneten örgütler her yerde gizli simgeleri vs bunlar hep uydurma hikayeler ve magazindir.
Böyle oluşumlar yok mudur vardır bunlar temelde kliseye karşı kurulmuştur. Sonrasında doğmalara dinlere krallıklarla müdadele içine girmişlerdir.
Çıkış noktası 13 yüzyılda klisenin tapınak şövalyelerini kazıklarda idam etmesi ile başlar. Sonra kilise yasakları matbaanın kitapların yasaklanması ile mücadele devam eder vs vs. Bu dönemden sonra aydınlama adında hep böyle hareketler olmuştur.
Bu tür hareketler zaman içinde kapitalizm ile ortaklık yapmaya başlamıştır.
Arabanı benzinciye çektiğinde aldığın akaryakıtın yarısından fazlası vergi ise, su, haberleşme, ısınma dogalgaz, aydınlanma elektirik faturaları ve bunların kat kat vergileri için bütün ay boyunca günde yoluyla işiyle vs 12 saat eşşek gibi çalışıyorsan donuna kadar bankalara, kredi, kartlarına ve küresel kapitalizme borçlu isen işte üllimunati odur zaten.I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum

Yorum