Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aglayamiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aglayamiyorum

goz pinarlarimda sorun yok ama aglayamiyorum.en fazla goze bise kacinca sulandigi kadar bise doluyo gozlerim sonrasi yok.

bu mu problem!
    şükret başına seni ağlatacak olaylar gelmiyor daha ne istersin ki..

Yorum

bu guzel bir sikayet. aglamanin tadi bambaskadir. rabbin seni zaman zaman aglatmasini dilerim.

Yorum

Birçok filozof, bilim insanı ve şair, gözyaşının bir "katarsis", yani temizlik etkisi olduğu fikrinde birleşiyorlardı. Fransız filozof René Descartes, ağlayabilen insanın sevme ve merhamet etme becerisine sahip olduğunu düşünüyordu. Ağlayamayan insanın içi sürekli artan bir nefret ve korkuyla doluyordu. Romalı şair Ovidius, 2000 yıl önce: "Ağlamak, öfkeyi siler", demişti. badee seni şimdi daha iyi anladım (:

Yorum

nick ayni olabilir ki ayni zaten ama avatar farkli, oradan anlaman lazimdi ama resimler de ayni olsaydi o zaman anlasilmazdi hicbir sekilde ki bunun boyle olacagina da herkes hak verir.

Yorum

urungu her konuda sululuk yapmak zorundamısın sen nedıye gırıp konuları sabota edıyorsun konu sahıplerıne terbıyesızlık yapma eger işin gucun yoksa oyun sıtelerıne gır uyelerı rahatsız edıyorsun son ver bu sulu tavırlarında

Yorum

Hasta olduğum doğru! Bazı problemlerim olabilir herkez gibi. Lakin şunu unutma hastalık bir kabahat değildir! Lütfen aşağılamadan yazalım veya yazmayalım. Kimse kimseyi yazmak için zorlamıyor..

Yorum

İşleniyor...
              X