Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SİZCE ACININ TARİFİ NEDİR

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SİZCE ACININ TARİFİ NEDİR

İçim acıyor...Ne tarif edilmez bir duygu bu...Yerini belli edemiyorum..."Sol yanım" diyemiyorum mesela...İçim işte...Her zerrem, her nefesim...İçim acıyor, dayanamıyorum..Nasıl tarif edilir bilmem ki... Hem tarif etmeye gerek var mı ki.. "İçi acıyan" anlar ancak bendeki bu hali...

Gökyüzüne bakıyorum...Hilal çıkmış bu akşam...Ama her zaman karşısındaki yıldızı kollarıyla sarar gibi duran hilal, bugün sırtını dönmüş yıldıza...Hilal küskün, yıldız üzgün...Sanki onlar bile beni anlatıyor,onlar bile halime tercuman...Bu ıssızlık, bu yalnızlık ne yaman!...Ne çöle benzer halim, ne okyanusa...Hani okyanus çöle yağsa belki çiçek açar da, bir ot bile yeşermez gönlümün umut dağında...

Bitişleri içiyorum yudum yudum...Elimden gelse, becerebilsem, bir gün boyu uyurdum...Uyur ve unuturdum...Lakin olmuyor, uykular firari...Geceler,bitmek bilmez karanlık, bir ânı asır misâli...Sabah olsun diye yalvarıp duruyorum...Hayallerimi gecenin bağrına dolduruyorum ve şafak sökmeden hepsini vuruyorum...Güneş doğuyor , SONRA BAŞLANGIÇ HAYATA BAĞLANIYORUM...AMA YİNE KARANLIK...SONRA IŞIK....ELBET ACILARDA OLSA YAŞANMALI BU HAYAT......

Kendi ırmaklarım, kendi içime çağlasın artık

Kendi bendlerimi yıkayım

Kendi şehirlerim viran olsun

Kalemim kendimce sussun...

Ve sen bilme....

Sen bilme depremleri

Cemreler düşmez yüreğime

Kışın hükmü sürer ebedi

Sen bilme iç acılarımı...

Ve sen görme gözyaşlarımı...

Sen üzülme

''BAK ACIYI SANA TARİF ETMEYE ÇALIŞICAM.NASIL HİSSEDİYORUM BİLİYORMUSUN BÖYLE SANKİ KALBİMİN OLDUĞU YERDE BİR BOŞLUK VARDA ORDAN RÜZGAR ESİYOR.RÜZGAR ESTİKÇE ORDAKİ BİR ZAR TİTRİYOR GİBİ DİZLERİM ÇÖZÜLÜYOR MAHFOLUYORUM ANLADIN MI''
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

acının tarifi bende farklı.takla atıp sürüklenmiş bi arabanın içinde kendi çabanla sağ salim çıkıp içerde sıkışmış babanın ölümünü gözlerinle görmen ve hiçbişey yapamaman.benim acım bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn
        acının tarifi bende farklı.takla atıp sürüklenmiş bi arabanın içinde kendi çabanla sağ salim çıkıp içerde sıkışmış babanın ölümünü gözlerinle görmen ve hiçbişey yapamaman.benim acım bu
        Seninki tarifsiz acı dost..
        Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonkartal
          Seninki tarifsiz acı dost..
          biraz öyle..

Yorum

acımı?

heryer dar gelmeye başlar öyleki evrene bile sığamayacağını düşünürsün...

bitaraftanda görülemeyecek kadar küçülür içine çekilirsin...

ortasını bulursan acın geçmiş demektir...

ama bulan oldumu merak ediyorum...

Yorum

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
              Allah yardımcın olsun tam başka bişey yazcaktım bunu görunce vazgeçtim kendımı senn yerıne koydum :cry: :cry: :cry: :cry:

Yorum

Şimdi acının ne olduğunu gerçekten biliyordum.
                Ayağını bir cam parçasıyla kesmek ve eczanede dikiş attırmak değildi bu. Acı, insanın yüreğini paralayan ve sırrını kimseye anlatmadan birlikte ölmesi gereken şeydi. Kollarda, başta en ufak güç bırakmayan, yastıkta kafayı bir yandan öbürüne çevirme cesaretini bile yok eden şeydi…

Jose Maura De Vasconcelos ŞEKER PORTAKALI kitabından alıntıdır...Muhteşem ifade
                GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

Yorum

Gerçekte acı yoktur, acıyı ceken ve acıyı var eden insan vardır, YEGEN.

Yorum

İşleniyor...
                  X