Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paranoyaklığın ilacı var mı? yardım!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Paranoyaklığın ilacı var mı? yardım!!!

Ben kendimi sosyal fobili olarak görüyorum ama sosyal fobimin altında paranoyaklık düşüncesi yatıyor. İnsanların beni yargılamalarından, yadırgamalarından korkuyorum. En çok da bana bakmaları beni rahatsız ediyor. Beni izliyorlar diye düşünüyorum, biraz da tip olarak iyi olduğum için özellikle kızların sürekli bana baktıklarını düşünüyorum. Bu düşünceleri ben anksiyete, paranoyaklık ve sürekli düşündüğüm için de OKB olarak görüyorum. Bundan 6-7 ay öncesi hayat benim için bitmiş durumdaydı ve bu düşünceler yüzünden ailemle bile yüz yüze konuşamıyordum. Sonra yanlış ilaçlar verildi bana sonra tekrar doğru ilaca geçtim şimdi durumum eskisine göre daha iyi, insan içine girebiliyorum, dersaneye gidiyorum zaten. Üni. yi bıraktım şimdi tekrar yeni bir üni. hazırlanıyorum ama önümde böyle saçma engeller de var işte. Şuan içtiğim ilaca göre daha iyi bir ilaç bulmak tek isteğim, hastalığıma sebep olan üstün zekamla da yenebilirim ama şuan sınava konsantre olmam lazım. Bana öneri verin lütfen? Antipsikotiğe mi başlamalıyım

Yok, uyuşturucu nitelikli ilaçlarla bastırabilirsin ama slla hayata bi kere geliyosun yaşa gitsin kendini kabullen

Yorum

doktora gittin mi ? doktor ne diyor ??
      GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Antipsikotikler size bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Tabi en iyisi doktorunuza sorarak fikir almak olacaktır.

Yorum

İşleniyor...
        X