Duyuru

Collapse
No announcement yet.

karaktersizmiyim ya ben

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• karaktersizmiyim ya ben

herkesin dedigini yapıyorum belki ama hiçbi kuralada uymuyorum,kötü birimiyim ben...
    kötümüyüm ki insanlar benden bu kadar kaçıo,hep suçlu ben oluyom.
    hep göze batan ben oluyom.
    bana bu fırsatı kendileri veriyolar sonra kıvırıyolar.
    ama bendede suç sen onurluysan karakterliysen kimsenin dedini diyil,doru olanı yap...dimi

Hep bu tür konular açıyorsun...

Kenidne biraz güven, güçlü ve iyi bir insan olduğuna inandır kendini...

Senin için en iyisi bu bence...

Yorum

görüşmeye gittim.görüştüm cvmi verdim haftaya cumaya kadar haber gelirse gelir gelmezse olmamıştır zaten,ama onun bu konuyla alakası yok,bankanında olcana dair umudum yok.

Yorum

Sanırsam küçüklükten beri aynısın bıktın demi bu durumdan ? Yaş aralığını tahmin edebiliyorum 19-23 yaş aralığındasın tek ihtiyacın özgüven o da hemen olmuyo yavaş yavaş..
        1- Önce arkadaşlarına veya diğer insanlara hayır diyebilmeyi öğren
        2- Birinci maddeyi bir hafta uygula.
        3- Gerektiği yerde sesini yükselt bağır
        4- Üçüncü maddeyi bir hafta uygula
        5- Bunların karışımını bir ay uygula.

Çok ciddiyim ben yapamadım sen yap kardeşim bak inan bana dua ediceksin.
        Senden istediğim teşekkür falan değil sadece uyguladıktan sonra sonuçlarını bana özelden veya buradan yaz. Özelden de bildir buraya yazarsan konuyu her zaman takip edemiyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sf&sf
          Bunları yaptıktan sonra özgüvenmi kazanacak? ben bunları yapabilirim ama hala özgüven yok?
          sosyalhobik arkadaş demiş zaten de hani bi yerde nasihat te fayda etmiyo kendi içinde olcak bazı şeyler. En önemlisi düşünüceksin ! Bence düşünmek herşeydir arkadaşlar düşünerek herşey yapılabilir

Yorum

İşleniyor...
          X