Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bıktım ulan bıktım !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bıktım ulan bıktım !

Her gün saf yerine konulmaktan arkamdan iş çevrilmesinden bana adilik yapanların yüzsüzce yüzüme bakabilme cesareti bulmasından bıktım ! Nereden geliyor bu cesaret bu insanlar ne kadar yüzsüz ne kadar adi ne oldu insanlara böyle ben mi yetişemiyorum bunlara ! Dünya adi dolu ! Nefret ediyorum herkesten herkes adi olmuş dünyayı pislik götürüyor yaşamak zorundamıyım bu dünyada dünyayı adilik götürüyor !

Herşey sahte şu yaşıma kadar anladığım tek şey bu.

Biraz ağır yazmışım, hayvanlara hakaret olur. O yüzden düzeltiyorum
    Last edited by BelkiBirGün; 17-11-2012, 01:26 PM.

evet insanoğlunun nerdeyse tamamı aşşağılık varlık,o yüzden 2 seçenek var;ya intihar edeceksin ya da insanların doğuştan ,doğanın kanunu olarak bencil varlıklar olduğunu kabullenip hiçbirşeyi sallamadan takmadan ,herşeye nesnel bakarak yaşayıp ölüp gideceksin..

Yorum

Hepimiz aynı buhranları hatta neredeyse aynı cümlelerle yaşarız. Ben şunu farkettim ki hiç bir sıkıntıda hata tek bir tarafta olamaz,bana kızma gücenme ama sahtelikleri önlemenin tek yolu dürüst insanları kendimize çekmektir ki bunun yolu da kendimize yapılmasını istemediklerimizi başkalarına da yapmamak,öncelikle doğru insan olmak. Zaten "Doğru insan" tanımlamasına da uyuyorsan sahte insanlar sana yaklaşmayacak bile,enerjin zaten senin onlara karşı iyi olduğun ve sana karşı iyi olanlarla uyacak ve mutlu olacaksın.Belki karışık oldu ama sözün özü şu ki insanların iyi olmasını bekleyince elimize hiçbir şey geçmiyor
      Last edited by Johny; 17-11-2012, 01:55 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DIABLO View Post
        evet insanoğlunun nerdeyse tamamı aşşağılık varlık,o yüzden 2 seçenek var;ya intihar edeceksin ya da insanların doğuştan ,doğanın kanunu olarak bencil varlıklar olduğunu kabullenip hiçbirşeyi sallamadan takmadan ,herşeye nesnel bakarak yaşayıp ölüp gideceksin..
        Haklısın.. Nedense bizim gibi bu tür şeyleri takan dış gruptakilerin en büyük ortak yanlarından biri de o "intiharı tek çözüm kabul etmek"..
        Çünkü dışarıdan biri olarak kendime bakıyorum gereksiz, üstünden geçinilen saf beleş bi yaratıkmışım gibi geliyor. Herşey özgüven aşılamakla, pohpohlanmayla, övülmeyle, serbest kalabilmeyle veya böyle şeylerle biz çocukken halledilebilirmiş bence.
        Ama..
        Anlatırsın, anlatırsın, sayfalar dolar gider 5 ortalı bi defter alırsın
        Bağırırsın, haykırırsın, kimse duymaz anlamaz bir sen bunu anlarsın

Yorum

İşleniyor...
        X