Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kafam çok karışık...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kafam çok karışık...

Benim bir arkadaşım var, kısa süre önce tartıştık BENİ YANLIŞ ANLADI ve beni hayatından sildiğini söyledi. Ben o an yıkıldım, sonuçta en iyi arkadaşım demiştim. Sonra ben buna yalvarma derecesinde özür diledim .. Hatta her gün özür diledim, affetmem diye tutturdu. Ben resmen depresyona girdim onun yüzünden çünkü beni yanlış anlamıştı. 1 hafta sonra tamam barışalım dedi. Barıştık, ama bu seferde benim küs olduğum kızla beni kıskandırmaya çalışıyor. Sonra gelip şunla konuşma demeyi biliyor ama. Artık cevabını vermek istiyorum, kendi bildiğinden şaşmayan bi insana ne kadar ders verebilirim bilmiyorum. Aslında onun sevgimi haketmediğini düşünüyorum bazen. Ama çekingen bi kişiliğim olduğu için ve kalp kıramadığım için beceremiyorum, adalet duyguları ağır haddinden fazla vicdanlıyım. Ne yapmam lazım?

Orjinal yazı sahibi: -Juliet- View Post
    Benim bir arkadaşım var, kısa süre önce tartıştık BENİ YANLIŞ ANLADI ve beni hayatından sildiğini söyledi. Ben o an yıkıldım, sonuçta en iyi arkadaşım demiştim. Sonra ben buna yalvarma derecesinde özür diledim .. Hatta her gün özür diledim, affetmem diye tutturdu. Ben resmen depresyona girdim onun yüzünden çünkü beni yanlış anlamıştı. 1 hafta sonra tamam barışalım dedi. Barıştık, ama bu seferde benim küs olduğum kızla beni kıskandırmaya çalışıyor. Sonra gelip şunla konuşma demeyi biliyor ama. Artık cevabını vermek istiyorum, kendi bildiğinden şaşmayan bi insana ne kadar ders verebilirim bilmiyorum. Aslında onun sevgimi haketmediğini düşünüyorum bazen. Ama çekingen bi kişiliğim olduğu için ve kalp kıramadığım için beceremiyorum, adalet duyguları ağır haddinden fazla vicdanlıyım. Ne yapmam lazım?
    iyice düşün taşın gerçekten onun sevgini hak etmediğini düşünüyorsan ortada vicdan yapacak bir şey yok ,çıkar hayatından gitsin

Yorum

eğer bu kişiye sevgi yargısı yapıyorsan bu olayın baya etkisinde kalıcak gibisin herşeyi unutmak en zorudur.dostum dediğin kişiyi belkide hiç unutamıyacaksın ama zaman geçtikçe daha fazla emek kaybettiğini fark ediceksin bu seni daha çok rahatsız edicek. unutma dışarıda başka kişilerde var sanırım güvenmekte en zor aşaması bu işin.simdi bence burda 2 ayrıma giriyorsun ya sen onu sileceksin yada onunla ilişikini devam ettirmekte istikrarlı olacaksın.Eğer kararsız kalırsan bilki sonucu hangi tercihi yaparsan yap daha fazla rahatsız vericek sana

Yorum

Ya gerçekten bilmiyorum bi gün iyiyiz diğer gün kötü... Bugün mesela soğuk davrandım o da öyle davrandı. Neyse kafaya takmayıp oluruna bırakmak sanırım en doğrusu ..

Yorum

İşleniyor...
        X