evet arkadaşlar şu sıra çaresizliği en son deminde yaşıyorum ... :tinysmile_cry_t2:
dün bir işim vardı cebimce sadece 10 tl para vardı ama 40 tl lazımdı bir arkadaşımdan borç istedim vermedi . hayatımda bu kadar çaresiz kalmadım hayatımda..
en sonunda gittim kredi akrtımdan 50 tl nakit avans çektim neden hep bu tür şeylerbeni buluyor arkadaşlar ? siz söyleyin ben nerde yanlış yaptım ?
babam olacak adam herkese zibil gibi para dağıtır ama kendi öz oğluna gelince metelik vermez bırakın vermeyi paran var mı diye sormaz uzun süredir intihar etmeyi düşünüyorum.
siz söyleyin ne yapim ? bazen diyorum ki kendi kendime ben daha 40 liraz bulamazken hangi kız benimle evlenir işte intihar düşünce seebim bur ....
dün bir işim vardı cebimce sadece 10 tl para vardı ama 40 tl lazımdı bir arkadaşımdan borç istedim vermedi . hayatımda bu kadar çaresiz kalmadım hayatımda..
en sonunda gittim kredi akrtımdan 50 tl nakit avans çektim neden hep bu tür şeylerbeni buluyor arkadaşlar ? siz söyleyin ben nerde yanlış yaptım ? babam olacak adam herkese zibil gibi para dağıtır ama kendi öz oğluna gelince metelik vermez bırakın vermeyi paran var mı diye sormaz uzun süredir intihar etmeyi düşünüyorum.
siz söyleyin ne yapim ? bazen diyorum ki kendi kendime ben daha 40 liraz bulamazken hangi kız benimle evlenir işte intihar düşünce seebim bur ....

Yorum