Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çaresizliği en sonun deminde yaşamak ..!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çaresizliği en sonun deminde yaşamak ..!!!!

evet arkadaşlar şu sıra çaresizliği en son deminde yaşıyorum ... :tinysmile_cry_t2:
    dün bir işim vardı cebimce sadece 10 tl para vardı ama 40 tl lazımdı bir arkadaşımdan borç istedim vermedi . hayatımda bu kadar çaresiz kalmadım hayatımda.. en sonunda gittim kredi akrtımdan 50 tl nakit avans çektim neden hep bu tür şeylerbeni buluyor arkadaşlar ? siz söyleyin ben nerde yanlış yaptım ?
    babam olacak adam herkese zibil gibi para dağıtır ama kendi öz oğluna gelince metelik vermez bırakın vermeyi paran var mı diye sormaz uzun süredir intihar etmeyi düşünüyorum.
    siz söyleyin ne yapim ? bazen diyorum ki kendi kendime ben daha 40 liraz bulamazken hangi kız benimle evlenir işte intihar düşünce seebim bur ....

yeni bir işe girrr
    baban kendi ayakların üstünde dur diye para vermiyorrr
    para verrise alışırsınnn

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tavşan View Post
      yeni bir işe girrr
      baban kendi ayakların üstünde dur diye para vermiyorrr
      para verrise alışırsınnn
      evet oda var tabi iş iş diye başımın etini yiyor ..
      ama memlekette zaten iş sıkıntısı var bana destek olacağı yerde köstek olması canımı sıkıyor...

Yorum

tek derdin sadece paran yok dşye kimsenin seninle evlenemeyeceği korkusu mu bence başlka şeylerde vardır

Yorum

dostum kizlar evlenmeye cok merakli merak etme bi suru kiz bulursun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
            dostum kizlar evlenmeye cok merakli merak etme bi suru kiz bulursun.
            Ben hiç öyle düşünmüyorum kızlar evlenmeye falan meraklı değil .... hatta aksini düşünüyorum ...
            GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
              Ben hiç öyle düşünmüyorum kızlar evlenmeye falan meraklı değil .... hatta aksini düşünüyorum ...
              hepsinin akli fikri askta kocada hepsi beyaz atli prensini bulmak istiyor. ya da cogunlugu diyelim bari. gelismis toplumlarda bu boyle olmayabilir ancak ulkemizde genelde.boyle. cunku ulkemiz pek gelismemis bir ulke.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                Derman arardım derdime derdim bana derman imiş..
                İki satır bişey yazıp olayı hemen intihara bağlamısın?
                Yani evlenemiyorsun ve 40 TL bulamıyorsun diye intihar etmek zorunda mı hissediyorsun kendini?
                Yani sence bi kız seninle bu sebepten dolayı mı evlenmez yoksa bu düşünceyi taşıdığından dolayı mı evlenmez?

evet aynen böyle düşünüyorum !
                peki siz kız olsanız benim gibi biriyle evlenirmisiniz ? işsiz güçsüz 5 parasız bir adamla evlenirmisiniz ???

Yorum

İşleniyor...
                X