kendi kendime yazıyorum amacım olmadan çare bulunmadan arayışım bitti elime geçen bir hiçti içimdeki boşluklar doldurulmaya mütevekkeldi eminimki yaratılmışların içindeki en pislik en aşağılık mahluk benimdir ben neyi sorguluyorum ey dünya ben salak ben bi halta yaramayan şerefsiz kahpe mahlukum ben yaşıyormuyum bunlar rüyamı ben şu an şu saniye bişeylermi yazıyorum ben neyim sadece bi aptalım kocaman bir sıfır utanç abidesi ne istiyorum ben amacım olmadan kafamdaki senaryolar yazılmadan ölümüarıyorum ama ölüm bile çare değil ben yokoluşu arıyorum yitip gittim karanlığa gömüldüm ölmeye bile cesaretim yok ben ben kahrolası ben allahım yalvarıyorum biliyorum biliyorum kahretsinki herşeyi biliyorum keşke bilmeseydim keşke görmeseydim duymasaydım keşke kör bi cahil olsaydım hayatı bu kadar sorgulamasaydım en uçlarda derinlemesine bir kuyu kazmasaydım :tinysmile_cry_t: cahillik mutluluktur ben ben sadece normal bi insan olmak istiyorum hafızamın silinmesini istiyorum keşke bu kadar zeki olmasaydım istiyorum keşke keşke lanet olası dünyaya gelmemiş olsaydım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sona Yaklaştım Artık Nasıl Biticek Bu Körpe Hayatım
Collapse
X
-
Bu avatar linkin park'ın vokali chester bennington'a ait harbi ecevite benziyomuş yeni farkettimOrjinal yazı sahibi: "ahenk"o avatarı nerden aldın?
Suskunlar dizisindeki ecevit'e benziyor : )
(aptallığa vurup konuyu değiştirmek oldu bu...)
birşey söyliyimmi en son izlediğim filmde karakterlere soruyorlar nasıl bu kadar keyfiniz yerinde kalıyorsunuz diye.
sırrımızı verelimmi?; biz çok aptalız diyor.
Yorum

Yorum