Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anlayamıyorum insanları

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• anlayamıyorum insanları

anlayamıyorum,yumusak baslıyı ezmek niye,illa agır abimi olmak lazım tavrını koymakmı lazım öyle evt,yapmak lazım bunu,ama bunu beceremeyenlerde var mesela ben,herkesi kendi gibi iyi insan olarak görmek,kendine acımak var,anlayabiliyormusunuz beni...
    yumusak başlıysan bide engelliysen,ya acırlar sana,ya dalga geçerler,yada ezerler işte,
    dünyada yasıosan elinde altın bilezigin olacak,yada agır adam olcan ki yaşayasın,millete haddini bildirebilesin.
    böylemi olmak zorunda böyle diyilsen zaten ezilmeyede acınmayada mahkumsun.kimse cici cocuk ol demesin bana,saygıymış sevgiymiş hikaye bunlar...
    saygıyı saygı duyulacak kişilere duyacaksın....
    sevgini haK Edene vereceksin.
    ezilmek istemiosanda ezeceksin....

fırsatını bulsan sende ezersin insanoğlu çiğ süt emmiştir.......

Yorum

belkide iyi insanlar şu dünyada< ne kazanıyo ki hiçbişi

Yorum

Ezdirme kendini .....
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

bu dünyanın olmazsa olmazlarıdır iyiler.
          hiçbir şey için her şeyimiz olsun istiyoruz.
          ne kadar içi boş,göremiyoruz..yk

Yorum

her tarafta var bir ezen ezilmeyek istemiosan ezecen ama yüregin varsa tabi ben deişemem.kaderimde bu var ezilmek ezilmek ezilmek,

Yorum

Sana acımıyorlardır,sadece yardım etmek istiyorlardır.
              ayrıca engelli olduğun için seni ezen seninle dalga geçenlerin akıllarından şüphe duyarım.

Yorum

yardıma ihtiyacım varmı sence özel bi muameleye elim ayam tutuo ama işte safsan her işten anlamıosan baş kaldıramıosan ya acırlar ya ezerler helede engelliysen

Yorum

Engelin ne peki elin ayağın tutuyorsa?
                  Ben de engelliyim ben de kendime dert ediniyorum hatta zaman zaman isyan ediyorum aama bir taraflarımı da yırtsam değişen bir şey yok
                  sonuç gene aynı,böyle yaratıldık işte.

Yorum

türk toplumu engelliye karşı daha , iyidir biliyorudum

Yorum

İçsel omurga egirili var.ıonunda dogurdu şeyler var mesela nefes darlıgı cabuk yorulma agır kaldıramama gibi,gözde miyop var.tek göz yok denecek kadar az görüo,sf var saflık,iyi niyetlilik,kullanılma acınma dalga geçilme yok seni döverim fln gibi sözler.babayigit olaydım her bakımdan bunlar başma gelirmiydi yürekli yigit olaydım veya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Post
                        İçsel omurga egirili var.ıonunda dogurdu şeyler var mesela nefes darlıgı cabuk yorulma agır kaldıramama gibi,gözde miyop var.tek göz yok denecek kadar az görüo,sf var saflık,iyi niyetlilik,kullanılma acınma dalga geçilme yok seni döverim fln gibi sözler.babayigit olaydım her bakımdan bunlar başma gelirmiydi yürekli yigit olaydım veya
                        yok ya o onların terbiyesizliği biraz çoklar ama bütün insanlar böyle değil onlar insan olduklarını sanıyorlar ve tek engelli ve ya ezik birine de yapmıyorlar herkese yapıyorlar arada bocalıyorlar sert taşa denk geliyorlar asıl aciz olan onlar

Yorum

DUrumuna üzüldüm gerçekten seni anlayabiliyorum.Ben de Otizm im zihinsel olarak diğer insanardan çok geride ve eksiğim bunlar bana çok ızdırap veriyor.
                          Seni çok iyi anlıyorum ama değiştiremiyoruz kaderimizi elimizde olsaydı biz de böyle olmak istemezdik.İnsanlar gerçekten çok acımasız sana hak veriyorum.

Yorum

bizim acınmaya ihtiyacımız yok bize uygun iş verilsin özel imkan diyil.şuan bi şirkette calısıom ama en ufak bi tartısma yaşasak hemen üste cıkıo o benden daha cok calısıomus mesela,sonracıma ne biliyim kafa tutmaya kalksam ben kim oluyom yani aman nebiliyim aslında suç bendede var sorumluluk almaktan cok korkuom
                            Last edited by suskun_styla; 30-11-2012, 10:17 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Post
                              bizim acınmaya ihtiyacımız yok bize uygun iş verilsin özel imkan diyil.şuan bi şirkette calısıom ama en ufak bi tartısma yaşasak hemen üste cıkıo o benden daha cok calısıomus mesela,sonracıma ne biliyim kafa tutmaya kalksam ben kim oluyom yani aman nebiliyim aslında suç bendede var sorumluluk almaktan cok korkuom
                              geçende de bir üye ile konuştuk yarım kaldı neden devlet memurluğuna baş vurmuyorsunuz

Yorum

İşleniyor...
                              X