Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şizofreni belirtileri nelerdr ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
    Kendi kendine konusup sizofren olmayan insanlar taniyorum, bak yine soyluyorum, kendine sizofren tanisi koyamazsin, intihar dusuncesi eger surekli olarak aklina geliyorsa, vakit kaybetmeden doktoruna git. Asiri agresiflik olayini da anlat. Hepimizde normal olmayan bir suru davranis var ama cok azimiz ciddi psikolojik rahatsizliklar yasiyoruz.

hocam sen yanlış anladın !
    ben şizofrenim demedim ! şizofren oalbilirim diyorum veya şizofren başlangıç belirtler oalbilir diyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
      şizofreni belirtisi taşısaydınız bunu doktorunuz sizle mutlaka paylaşırdı. intihar eğiliminiz varsa doktorunuz yatırma konusunda haksızda değilmiş. belliki sizinki ileri derecede depresyon şizofreni daha derin ve vahim bir durum sizin şizofren olduğunuzu sanmıyorum. bazı insanlarda vardır bu durum kendi kendine konuşma benimde babam kafasında hesap yapar kendi kendine konuşur bazen gülerek takılırız. ama herhangi bir ruh sağlığı olduğundan değil kişilik özelliği belki sizde yeni başladı bu durum o yüzden düşündürüyor olabilir. ama zaten insanın kafası doluyken kendi kendine konuşur. o nedenle paniklemeyin derim ve doktor kontrolünü asla aksatmayın

sanırım haklısınız .....
      öyleki doktoruma bunları anlattığım zaman benden söz bile istedi . ailenle konuşup bu durumu anlatana kadar kendine bişey yapmıyacağına söz ver dedi.
      demek durum bu kadar ciddi vay be...... ben ne hala düşmüşümde haberim yokmuş .. !!!
      bunlara sebep olan kim biliyormusunuz ? bunu onlarla paylaş deidğiniz ailem annem babam ... onlar yüznden bu duruma düştüm şimdi gidip onlara nasıl böyle bişey söylememi beklersiniz kendimi öldürürüm ama yine söylemem.....

Yorum

Bence bir an önce doktorunuza danışın.Söylediğiniz bulgular şizofreni teşhisi için yetersiz.Başlangıcı demek için de.Ama yatmanız gerekiyorsa yatmalısınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birgunmutlaka View Post
          Bence bir an önce doktorunuza danışın.Söylediğiniz bulgular şizofreni teşhisi için yetersiz.Başlangıcı demek için de.Ama yatmanız gerekiyorsa yatmalısınız.
          bende işte o yüzden gitmiyorum en son 2 seferde doktor beni yatırma istedi gitmedim eğer bu seferde yatmam demezsem herhalde polis çağırırı...
          ahhh ahhh bu nasıl iş yukarı tüküsem sakal aşşa türkürsem bıyık anasını saım ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Derdi çok View Post
            bende işte o yüzden gitmiyorum en son 2 seferde doktor beni yatırma istedi gitmedim eğer bu seferde yatmam demezsem herhalde polis çağırırı...
            ahhh ahhh bu nasıl iş yukarı tüküsem sakal aşşa türkürsem bıyık anasını saım ...
            Doktor polisi ancak bir sartla cagirir o da senin adli bir vaka dolayisiyla hastaneye gelmen halinde (Mesela birisinin gozunu oyarsan yada oldurursen), onun disinda kimse seni zorlayamaz.
            so you're saying there's a chance ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
              Doktor polisi ancak bir sartla cagirir o da senin adli bir vaka dolayisiyla hastaneye gelmen halinde (Mesela birisinin gozunu oyarsan yada oldurursen), onun disinda kimse seni zorlayamaz.
              evet haklısın ama oda biraz ısrarcı bir tip çok ısrar eden adamları hiç sevmem ...!!
              bilmiyorum ne yapacam ... annemi babmı çağırmam konusunda çok ısrar ediyor...

Yorum

İşleniyor...
              X