yaa adam bana sürekli engel okul iş evlilikj dertleri bitmiyorrrrr
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
evleniyorum ama babam gene sorun
Collapse
X
-
evleniyorum ama babam gene sorun
0a:3:{i:278;a:5:{s:12:"polloptionid";i:278;s:6:"nodeid";s:6:"522007";s:5:"title";s:4:"evet";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:279;a:5:{s:12:"polloptionid";i:279;s:6:"nodeid";s:6:"522007";s:5:"title";s:5:"hayır";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:280;a:5:{s:12:"polloptionid";i:280;s:6:"nodeid";s:6:"522007";s:5:"title";s:27:"şüpheli ama senin iş olamaz";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}0%0<div>::::::::::artist.........</div>Etiketler: Yok
-
bunlar içgüdüsel ona anlayışlı davran oda aynını yapacaktır.
yani sen onların küçük çocuğusun hala
ve yerin onların dizinin dibi olarak görüyolar
bunu hayatta acele etmeyerek birazcıkda artık kendininin her ne kadar kendileri için hoş olmasada kabullendirmek artık durumun böyle olduğunu ispatlama yarışı değilde, biraz böyle davranarak yapsan daha bir belki yaşamın kolaylaşmazmı. onlarıda anla sonuçda o bir baba kendi doğruları ile çocuğunu yetiştiriyor ve yetiştiğinden emin oldukdan sonra kendi kararlarına daha ılımlı bakacaktır. bunu bi düşün.
Yorum
-
amcamla babam daha doğrusu ailece birbirimize girdik
amcam gidip adam tutmuş babamı vursunlar diye, babamı dün almışlar ve
karşı karşıya geldiklerinde, adamlar şaşırmış,aaaaaa sen miydin diye
babamın eskiden yanında çalışan adamlar çıkmış kişiler durumu anlatmışlar amcamın olduğu ortaya çıktı tabiki.babamda tutturmuş vuracam kıracam ya kayınvalidemler eylülde düğün istiyor tam düğün üstü rezalet yanii ama böyle yapmaması gerekiyo susup oturması gerekiyo ama o bizi hiç düşünmüyo benim biçok şeyim eksik 3 yıl oldu nişanlıyız boynum ükük kaldımmm
<div>::::::::::artist.........</div>
Yorum
-
Hııı anladım..
Git babanla konuş diycem de o seni dinlemez bilirim...
Ama yine de babanla içten bir konuşma yap, olmadı annen konuşsun senin yerine veya baban kimin sözünü dinliyorsa...
Ona durumu izah edin: hani evliliğin olması gerektiğini bildirin, inandırın ona evlenmen gerektiğini...
Babanın ne derece başkasının sözünü dinleyen biri olduğunu bilmediğim için birşeyler söölemem zor!!
Sevgiler ve de Saygılarla...
Yorum
-
canım çok üzüldüm..
durumlar vahim gibi görünüyor..
açıkçası dost acı söler bende sana acı olanı sölicem..
bence babanı ikna edemezsen.. nişanlınla ayrılabilirsin..
umarım böyle olmaz..
sen sakin olmalısın sitresli bir dönemdir ve sende bu sitresi nişanlına ve ailesine çok fazla sezdirmemelisin..
saygılar..
Yorum

Yorum