Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntihar Etmek..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İntihar Etmek..

Merhaba Arkadaşlar. Ben 14 Yaşındayım. Ve Birçok Ailevi,Manevi,Maddi Sorunlarla Karşılaştım Okul,Dersane Hayatı Sigara Alkoll vs.. Hiçbirinlede Başa Çıkamayıp Azıttım. Yenik Düştüm. Yaşıma Göre Daha Çok Erken. , Bazılarınız Deli mi bu yaşı çok küçük , Veya Buraya Attığımı Yazıyor Sanabilir,Ben İntihar Etmekten Korkmuyorum,İnternette Araştırdım Günah'mış.. Ağır Bedelleri Varmış.Onun İçin Korkuyorum..Bu Durumu Aileme Anlatamıyorum,Utanıyorum. Babama Zaten Anlatamam,Şimdiye Kadar 1 Fiskeleri Bile Yok Ama Çok Kızarlar. Ailevi Durumlar Yüzünden Psikolojim Çok Bozuk.. Arkadaşlarım Tarafındanda Dışlanıyorum.. Herkes Tarafından Dışlanıyorum..

Günahı Olmasa Yemin Ederim Şimdiye Yoktum..

bende çok düşünmüştüm zamanında ama emin ol intihar ettikten sonrası bu dünyada yaşamaktan daha zor karanlık karmaşık ve bilinmez.

Yorum

ben allaha inanmadığım için günah filan tanımam ama kafama hiç intihar düşüncesi gelmez.
      demek ki ben iyi durumdayım. böyle ağır vakaları görünce kendi halime şükretmeliyim.
      bu forum iyi oluyor. bol züğürt tesellisi buluyorum.

Yorum

ben de intihar etmek istiyorum ama edince öbür taraf da daha çok çekeceğiz.kurtuluş olmayacak.intihar yöntemlerimde hazır.doğalgazı açıp soluyacam.ya da eter koklayıp denize atlıycam.ama çekeceğin dert varsa çekeceksin ölümle bitmiycek buna inanıyorum bu yüzden hep erteliyorum

Yorum

lan olum gidin ya.......

Yorum

Ailenle görüşsen, onların yüzünden psikolojinin kötü olduğunu söylesen belki daha iyi davranabilirler. Cesaretini topla ya da toplamadan git konuş belki de cesaretin kırılıp sesin titreyecek, belki de ağlayacaksın ama onlar senin halini anlayıp ona göre davranacaklar aile sorunlarınız azalacak. Yani ailenle konuşmanın getirisi götürüsünden çok daha fazla olur diye düşünüyorum. Bir birey ilk önce aile içinde varolur sonra arkadaş çevresinde sevgi saygı kazanır, aile içi iletişim çok önemli.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Aile iletişimine katılıyorum.Hem niye utanıyorsun ki? Kendini bir düşün dışarıdan: Elinde sigara, içmiş,ayakta zor duruyor...Bunlar daha mı az utandırıcı.Bir an önce gittiğin o yoldan dönmelisin,gerçi hayat senin..Kendin için istediğin buysa bilemem tabi.
              Tam olarak aile içindeki huzursuzluğu anlayamadım.Nedir sakıncası yoksa? Kendi aralarındaki sorunlardan mı etkileniyorsun?Sık mı kavga ederler???

Yorum

hemde doğmadan önceden beri kavga ediyorlar.. ne büyük kavgalar etmişlerdi küçükken,mahalle ayaklanırdı,hergün 1 polis gelirdi kapıya,şimdi o kadar büyük kavgalar yok,polisler falan olayı yok.. Tam kavga edecekken ayırıyorum duygusalım ağlıyorum o motivelye dersane-okul gidiyorum..

Yorum

yeterki günah olmayaydı,herşeyi göze aldım ben!

Yorum

Ne güzelki günah olduğunu biliyorsunuz o yüzden asla pes etmeyin bir çok ailede geçmişte bu durumlar yaşanıyor bende etraftan çok duyuyorum ama şimdi baktığımda o ailelerin daha mutlu oturmuş bir düzenleri olduğunuda görüyorum. sizinde önünüzde kocaman bir yol var intihar düşüncesi hepimizin aklına zaman zaman gelip gitmiştir ama inançlı insanlar asla buna meyil etmez sen bu durumun içinde kaldığında dayanamayıp ölmek istiyorsun ya canına kıyıp bunu diğer tarafta her an durmaksızın yaşayacağını hiç okudunmu? o yüzden sabret sabrın mükafatın olacaktır
                    Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sıkıntılar View Post
                      hemde doğmadan önceden beri kavga ediyorlar.. ne büyük kavgalar etmişlerdi küçükken,mahalle ayaklanırdı,hergün 1 polis gelirdi kapıya,şimdi o kadar büyük kavgalar yok,polisler falan olayı yok.. Tam kavga edecekken ayırıyorum duygusalım ağlıyorum o motivelye dersane-okul gidiyorum..
                      Ah be canım,üzüldüm bu duruma şimdi.Sen neden intihar düşünüyorsun ki yavrucum,senin ne suçun var?Kendine gel,bir toparlan,kötü alışkanlıklardan uzak dur.Arkadaş çevrene dikkat et başına gelmeyen bilmez.Az kalmış 4 sene sonra üni. ye gidersin inş.Allah yardımcın olsun.Hayat senin için çok zor,sen başkalarının hayatına bakıp iç geçirme,herkesin bir sorunu vardır elbet.Bu zorluklar sana değer katsın,senden alıp götürmesin.Ailene kendini ifade etme ve ciddi bir şekilde uyarma zamanın gelmiş.Bir dene istersen belki kendilerine gelirler.Bir uzmana görünmek istediğini,onlarında bu yardımı almasının işe yarayabileceğini ciddi bir şekilde anlat bakalım.Belki tutar.Bak ama diklen,bağır demiyorum;ciddi bir şekilde oturt karşına ve doktor edasıyla konuş,sakince.Suçlayıcı söz kullanma savunmaya geçerler kavga çıkar.Onlara laf çarpmadan,kendi üzerinden anlatmaya çalış olur mu? Bir dene bakalım ne olacak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sıkıntılar View Post
                        Merhaba Arkadaşlar. Ben 14 Yaşındayım. Ve Birçok Ailevi,Manevi,Maddi Sorunlarla Karşılaştım Okul,Dersane Hayatı Sigara Alkoll vs.. Hiçbirinlede Başa Çıkamayıp Azıttım. Yenik Düştüm. Yaşıma Göre Daha Çok Erken. , Bazılarınız Deli mi bu yaşı çok küçük , Veya Buraya Attığımı Yazıyor Sanabilir,Ben İntihar Etmekten Korkmuyorum,İnternette Araştırdım Günah'mış.. Ağır Bedelleri Varmış.Onun İçin Korkuyorum..Bu Durumu Aileme Anlatamıyorum,Utanıyorum. Babama Zaten Anlatamam,Şimdiye Kadar 1 Fiskeleri Bile Yok Ama Çok Kızarlar. Ailevi Durumlar Yüzünden Psikolojim Çok Bozuk.. Arkadaşlarım Tarafındanda Dışlanıyorum.. Herkes Tarafından Dışlanıyorum..

Günahı Olmasa Yemin Ederim Şimdiye Yoktum..
                        bence insan bildiği tanıdığı şeylerle daha kolay mücadele eder.mesela bu dünyayı hepimiz az cok tanıyoruz.kimimize tatlı kimimize acı yönlerini gösterdi.sonuçta dünyanın işleyişini az cok biliyoruz.mızmızlanmaktansa ,çöüzm yolları aramak mücadele etmek bizi daha da bir insan kılar ve bu sayede ilerde dert ettiğimiz şeylere gülüp geçmesini öğreniriz.peki ya ölüm.ölümle baş etmek kolaymı.yada ahıret bu dunyadan dahamı kolay geliyo bizlere .orda nelerle karşılacağımızı nerden kestirebiliriz.ya cehennemliksek ozamn napacaz.bir geri dönüşüde olamayacak.bu dunya gibi bin kere tovbe et yine boz olayıda yok.bunları goz onune aldığımızda hangisi daha kolay.sadece 1 kez gelebildiğimiz dünyadan neden bukadar kolay vazgecebiliyoruz.insan oğlu bukadar aciz bir varlıkmı diye sor kendine .eminim cevabını bulşacaksın.hayatta en buyuk başarı mutluluktur özgüvendr.hem yaşın pes etmemek içinn çok elverişli..
                        Aşk başlamadan güzel,
                        Kalplerde heyecan
                        Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
                        Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
                        Başkaları görmesin diye çabalayış,
                        Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
                        Aşk başlamadan güzel....

Yorum

İşleniyor...
                        X