Çarpıntı,derealizasyon,şüphecilik,endişe ve korku bu belirtiler bende var sizce bu belirtiler okb için yeterlimi _?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu belirtiler..
Collapse
X
-
neden cesaret edemiyorsun cekiniyir musun emin ol gittikten sonra hepsi bu muydu ben bunun icin mi ne zamandandir beri cekinip gelmiyormuymusum diceksin.....cunku doktor bi suru kisiyle muhattap oluyor doktorun odasindan ciktigin an muhtemelen seni unutacak.........ve doktor cekingenligi de biliyor ben ilk doktora gittigimde cekindigim icin simdiye dek gelmiyordum demistim onlar bu isin egitimini gormus hastaligini ilginc gormezler.......dostum herkes hayatini yasiyor kimsenin durup seninle ugrasacak vakti yok....insanlarin senden haberi bile yok ve sen onlari kafaya takip hayatinin daha iyi olmasina izin vermiyorsun....kendi kendine aci cektiriyorsun....dostum doktora gitmekte hicbir sorun cikmaz........tabii bu soylediklerimi cekingen biri oldugunu dusunerek yazdim....
Yorum
-
Yerine göre çekingen bi insanım.doktorun odasına girdim ve doktor sıkıntın ne diye sorduğunda ne diyeceğimi bilmiyorum.sonuçta tanımadığım biriyle muhabbet ediyorum.Cesaretimi toplayıp artık doktorla görüşmem gerekiyo aksi taktirde hastalıık dahada ilerleyecek ve daha çok acı çekicem .sKara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..
Yaşlı Çocuk.!
Yorum

Yorum