Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Atipik Psikoz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Atipik Psikoz

Herkese İyi Akşamlar

Bundan 4-5 ay öncesinde bakırköyde psikiyatriye gittim ve doktorumun isteği doğrultusunda psikolog rorschach testi yaptı ve bu testin sonucunda da ''psikoz'' olduğuma karar verildi.İlaç olarak Abizol 10 mg adlı antipsikotik ilacı kullanıyorum, ancak yan etkilerinden başka hiçbir etkisini göremedim.

Atipik Psikoz nasıl bir hastalıktır tam olarak bilmiyorum, bu hastalığı burada geçirenler var mı, onların da fikir ve görüşlerini almak istiyorum.....

Saygılar....
    Last edited by Psychosis; 26-12-2012, 09:49 PM.

şikayetlerin nasıl ? birde şu testten bahsedermisin içeriği hakkında.......

Yorum

böyle bir başlık açılmış belki size yardımcı olur

http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...astal%FDkt%FDr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Armagan View Post
        böyle bir başlık açılmış belki size yardımcı olur

http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...astal%FDkt%FDr
        yardımcı olduğun için sağol, fakat gönderdiğin linkte yeterli bilgi yok...tşk

Yorum

rica ederim birşey bulduğum anda başlığınıza eklerim yine

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
            şikayetlerin nasıl ? birde şu testten bahsedermisin içeriği hakkında.......
            Depresyon, okb gibi şikayetlerim vardı, pek çok psikolojik hastalığı bir arada yaşıyordum.Psikiyatriye ilk gittiğimde tanı olarak ''m.depresyon'' ikinci sefer gittiğimde de ''atipik mizaç bozukluğu'' tanısı konulmuştu, şikayetlerimin artması üzerine doktor bu testi yaptırdı, testin içeriği hakkında pek bilgi sahibi değilim, ancak uzman psikologlar tarafından yapıldığını biliyorum ve çok karmaşık bir test, genelde bu test sonucu psikolojik rahatsızlık ortaya çıkar diye biliyorum.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Psychosis View Post
              Depresyon, okb gibi şikayetlerim vardı, pek çok psikolojik hastalığı bir arada yaşıyordum.Psikiyatriye ilk gittiğimde tanı olarak ''m.depresyon'' ikinci sefer gittiğimde de ''atipik mizaç bozukluğu'' tanısı konulmuştu, şikayetlerimin artması üzerine doktor bu testi yaptırdı, testin içeriği hakkında pek bilgi sahibi değilim, ancak uzman psikologlar tarafından yapıldığını biliyorum ve çok karmaşık bir test, genelde bu test sonucu psikolojik rahatsızlık ortaya çıkar diye biliyorum.....
              bu testte bazı şekillere bakıp şekillerde ne gördüğünü ve şekilleri yorumlamanı istediler mi senden......

Yorum

bu testte bazı şekillere bakıp şekillerde ne gördüğünü ve şekilleri yorumlamanı istediler mi senden......
                evet aynen öyle....psikolog her karttaki yorumlarımı bir bir not aldı ve dosyamı hazırladı....

Yorum

evet aynen öyle....psikolog her karttaki yorumlarımı bir bir not aldı ve dosyamı hazırladı....
                  aynen banada öyle yapmıştı.....ben tedaviye dewam etmemiştim ama.......ama suan iyiyim.......

Yorum

aynen banada öyle yapmıştı.....ben tedaviye dewam etmemiştim ama.......ama suan iyiyim.......
                    sen hangi hastaneye gitmiştin??

Yorum

sen hangi hastaneye gitmiştin??
                      sigortaya gittim......

Yorum

sigortaya gittim......
                        sigorta derken hangisi?? benim bildiğim bu test ya bakırköyde yapılır ya da özel hastanede, hatta araştırdığıma göre özelde yapıldığında fiyatı da oldukça yüksekmiş....ha bu arada sana konulan tanı neydi??

Yorum

sigorta derken hangisi?? benim bildiğim bu test ya bakırköyde yapılır ya da özel hastanede, hatta araştırdığıma göre özelde yapıldığında fiyatı da oldukça yüksekmiş....ha bu arada sana konulan tanı neydi??

ben tedaviye dewam etmedim o testin sonucunuda almadım.....bakırköy değil sigorta hastanesi işte......tırıvırı bir test bana göre fiyatı nasıl yuksek oluyomuş

Yorum

ben tedaviye dewam etmedim o testin sonucunuda almadım.....bakırköy değil sigorta hastanesi işte......tırıvırı bir test bana göre fiyatı nasıl yuksek oluyomuş
                            aynen bana da öyle geldi hatta psikologa da söyledim, o da bu testin sonucunda hastalığımın ortaya çıkacağını söylemişti, hem araştırdığıma göre bu psikoz çok ciddi bir rahatsızlıkmış, doktor yada psikolog kadar bilemem ama açıkçası ben o boyuta ulaştığımı düşünmüyorum....

Yorum

aynen bana da öyle geldi hatta psikologa da söyledim, o da bu testin sonucunda hastalığımın ortaya çıkacağını söylemişti, hem araştırdığıma göre bu psikoz çok ciddi bir rahatsızlıkmış, doktor yada psikolog kadar bilemem ama açıkçası ben o boyuta ulaştığımı düşünmüyorum....
                              psikoz kötüdür...bence sende çok üstüne düşme 1-2 çeşit iyi gelen ilaçlardan kullan öyle hayatını sürdür git......yaş kaç senin bu arada

Yorum

İşleniyor...
                              X