korkagım cünkü biri bana birazcık sesini yükselse veya emir verici bi şekilde konussa hemen yapma geregi duyuyorum.az bi tartısmaya girsem kalbim carpıntı yapıo aşırı strese giriyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
korkagın biriyim
Collapse
X
-
Suskun şuanki durumun çok zor olsa gerek..Bende senin gibi korkağın tekiydim.Herkez beni ezer asağılardı.Kimseye sert çıkamazdım.Biri laf söylese sesimi çıkaramazdım ve bütün gün morelim bozuk gezerdim.O kişiyi hayalimde ezerdim.Ama artık kim olursa olsun sert çıkıyorum.Sonucu ne olursa olsun kendimi ezdirmiyorum.Şimdi ne iş yerinde nede başka biyerde kimse bana karışamıyor.Ne kadar korkarsan okadar üstüne gelirler.Üzülen hep sen olursun.Senin yapman gereken kendine olan güvenini kazanmanın yolunu bulmak ..Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..
Yaşlı Çocuk.!
Yorum
-
nedir bu yol sen hangi yolla korkakligi aştinOrjinal yazı sahibi: istanbul34 View Postsuskun şuanki durumun çok zor olsa gerek..bende senin gibi korkağın tekiydim.herkez beni ezer asağılardı.kimseye sert çıkamazdım.biri laf söylese sesimi çıkaramazdım ve bütün gün morelim bozuk gezerdim.o kişiyi hayalimde ezerdim.ama artık kim olursa olsun sert çıkıyorum.sonucu ne olursa olsun kendimi ezdirmiyorum.şimdi ne iş yerinde nede başka biyerde kimse bana karışamıyor.ne kadar korkarsan okadar üstüne gelirler.üzülen hep sen olursun.senin yapman gereken kendine olan güvenini kazanmanın yolunu bulmak ..
Yorum
-
sosyolhobik bence doğru saatleri değerlendiriyor...=)korkaklık konusuna gelince bence şu endişe korkusuna bende katılıyorum çünkü korkuyorsun insanların seni anlamamasından ya da onları kaybetmekten ,eleştirilmek korkun var bence.ben olsam ne yapardım biliyor musun bağırmayı denerdim giderdim bir gençlik parkına orda ki kamikaze faln hepsine biner ve bağırrırdım ta ki bağırmayı öğrenene kadar sonra gider konuşurdum konuşmadım mı tekrar denerdim sonra yine mi olmadı tekrar ...=)
Yorum
-
evet şu konuda size hak veriyorum o konunun açılması lazım tamamen dugularınızı paylaştığınız anlamı olan bir sayfa idi omen aklımdan geçenler konusunu tekrar açın eğer ki konu sahibi o yazılanları okuyamıyorsaOrjinal yazı sahibi: sosyalhobik24ciddiyim dostum,, gayet ciddiyim,, hala ciddiyim,,
arkadaş bu kadar konu açıyor,, aynı içerikleri kopyalayıp yeni başlıkla tekrar konu açıyorsun,,
ve bunların hiç biri silinmiyor,,,
ben bir konu açıyorum,, benzerleri var deniyor ve gidiyor tüm emeklerim
))
konu açma anksiyetersi yaşıyorum artık
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Postkorkagım cünkü biri bana birazcık sesini yükselse veya emir verici bi şekilde konussa hemen yapma geregi duyuyorum.az bi tartısmaya girsem kalbim carpıntı yapıo aşırı strese giriyorum.
yaşın kaç senin hocam ?
bak insan bazı şeyler zamanla düzelir olgunlaşır onun için sıkıntı yapma bak benbile 24 yaşındayım bende bile bazı şeyler yeni yeni oturuyor....
Yorum

Yorum