Duyuru

Collapse
No announcement yet.

evli insan asık olurmu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• evli insan asık olurmu

merhabalar; ben eskiden bu yana uzunca boylu gösterişli ve dominant bayanlara ilgi duydum ,o yuzden de evliliğim gec oldu (32) . Evlendigim esimde kısa degil ama cinselliği pek yasayamadık aileden cok baskı görmüş aileye bagımlı. Şu an asmaya calısıyor ama kolaymı bilmiyorum.

dısarda arama mutlulugu kardes hayarınıza yenı tatlar katın daha sonra pişan olacagın seylerı yapma bence

Yorum

nce ki öğretmen lik yaptıgım cok kücük ilcede dersine girmedigim ama gördügüm ince zayıf cekingen bir kız vardı. aradan epey zaman geçtikçe bu kız büyümüş boyu 185 e yaklaşmış balık etli olmaya.doğru gidiyor. Ve acayip deri ceket vb giymeye baslamış kocaelinde hemşire olmuş

Yorum

sorunlarınızı aşarsınız birbirinize saygı sevgi ve en önemlisi anlayışlı yaklaşırsanız... empati kurabilmek önemli sen onu anlamaya çalış geçmiş geleceği etkileyebiliyor ama geçmişte ki karakterlerle çok iç içe olursa gelecek değişmez onuda bilesin sen ne kadar farklı bir karakter olduğunu ona gösterebilirsen onu rahatlatır ve onun kabuk değiştirmesine yardımcı olursun... birde evliliği cinselliktemelinde değerlendirmeyin derim cinsel hayat yok diye bir yuva yıkılmaz değmez inanın ... hayat ne getirir bilinmez yeter ki çözüme odaklı olun.

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

benm boy 169 bu bende bir hastalık olmuş fetişizm. Şimdi arada fsceden gorüşüyrz benm evli oldgumu soylemedim

Yorum

bence evliyken doğru diğil bir başka bayana ilginiz varsa yada artık eşinize sevgi duymuyosanız ayrılın ve ondan sonra istediniz kişiyle olabirsiniz ama böyle yaparak hem eşinizi hem faceden görüştünüz kişiyi aldatıyorunuz bu doğru diğil kısa süre sonra vicdanızı rahatsız etmeye başlar bence eşinizle deneyin ama olmuyosa boşanır sonra istediğiniz insanla olursunuz
            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

neden başka insanın hayatını karartıyorsunuzzz

kız size aşık olsa ve evli olduğunu öğrensee

ne kadr büyük hayal kırıklığııı

size bi daha güvenmezzz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
                kız hemşireymiş ve güzelmiş. Bekar Yakışıklı ve 1.69 üzeri bir doktor bulur inşallah...

bencede :113:

Yorum

niye evleniyosun ln o zaman çoban baskalarının hayatınıda mahvediyosunuz kaybol git........benim bulundugum yerde bulunmasan iyi edersin......
                  Last edited by longines; 13-01-2013, 07:33 PM.

Yorum

hepinize cok tesekkur ederim

Yorum

bir yerde dogru soyluyorsunuz ama benim evlendigim süre depresyondaydım birde eşimin ailesi eşime cok baglı bize huzur vermiyor bilhassa annesi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kudret451 View Post
                        bir yerde dogru soyluyorsunuz ama benim evlendigim süre depresyondaydım birde eşimin ailesi eşime cok baglı bize huzur vermiyor bilhassa annesi

bunlar başka bi insanı kandırmak için bahaneler değilll
                        boşan eşinden
                        veya eşinle otur konuşşş

öyle başkasıyla ilgilennn

niye boşanmıyorsun pekiii

Yorum

ben meseleyi buraya yazdım psikolojik dertlerden anlayan kişilerin oldugunu düşündüm. Ben liseden bu yana boyle kişlere ilgi duyuyorum bu işten vazgecmeyi cok istedim ama olmadı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kudret451 View Post
                            ben meseleyi buraya yazdım psikolojik dertlerden anlayan kişilerin oldugunu düşündüm. Ben liseden bu yana boyle kişlere ilgi duyuyorum bu işten vazgecmeyi cok istedim ama olmadı.
                            tamam dayı sen yol al burda kimse anlayamaz seni tamam mı ?

Yorum

eşim beni cok seviyor bende onu seviyorum ayrılmak istemiyorumaslında ama 4 yıldır dogru duzgun cinsel olarak birarada olamadık malasef

Yorum

İşleniyor...
                              X