merhabalar; ben eskiden bu yana uzunca boylu gösterişli ve dominant bayanlara ilgi duydum ,o yuzden de evliliğim gec oldu (32) . Evlendigim esimde kısa degil ama cinselliği pek yasayamadık aileden cok baskı görmüş aileye bagımlı. Şu an asmaya calısıyor ama kolaymı bilmiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
evli insan asık olurmu
Collapse
X
-
-
nce ki öğretmen lik yaptıgım cok kücük ilcede dersine girmedigim ama gördügüm ince zayıf cekingen bir kız vardı. aradan epey zaman geçtikçe bu kız büyümüş boyu 185 e yaklaşmış balık etli olmaya.doğru gidiyor. Ve acayip deri ceket vb giymeye baslamış kocaelinde hemşire olmuş
Yorum
-
sorunlarınızı aşarsınız birbirinize saygı sevgi ve en önemlisi anlayışlı yaklaşırsanız... empati kurabilmek önemli sen onu anlamaya çalış geçmiş geleceği etkileyebiliyor ama geçmişte ki karakterlerle çok iç içe olursa gelecek değişmez onuda bilesin sen ne kadar farklı bir karakter olduğunu ona gösterebilirsen onu rahatlatır ve onun kabuk değiştirmesine yardımcı olursun... birde evliliği cinselliktemelinde değerlendirmeyin derim cinsel hayat yok diye bir yuva yıkılmaz değmez inanın ... hayat ne getirir bilinmez yeter ki çözüme odaklı olun.
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
bence evliyken doğru diğil bir başka bayana ilginiz varsa yada artık eşinize sevgi duymuyosanız ayrılın ve ondan sonra istediniz kişiyle olabirsiniz ama böyle yaparak hem eşinizi hem faceden görüştünüz kişiyi aldatıyorunuz bu doğru diğil kısa süre sonra vicdanızı rahatsız etmeye başlar bence eşinizle deneyin ama olmuyosa boşanır sonra istediğiniz insanla olursunuzHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kudret451 View Postbir yerde dogru soyluyorsunuz ama benim evlendigim süre depresyondaydım birde eşimin ailesi eşime cok baglı bize huzur vermiyor bilhassa annesi
bunlar başka bi insanı kandırmak için bahaneler değilll
boşan eşinden
veya eşinle otur konuşşş
öyle başkasıyla ilgilennn
niye boşanmıyorsun pekiii
Yorum
-

Yorum