sssssssssssssssssssssss
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Baş titremesi sorunu yardımcı olabilirseniz sevinirim
Collapse
X
-
Baş titremesi sorunu yardımcı olabilirseniz sevinirim
Last edited by Dangerous Real; 19-04-2014, 11:27 PM.Etiketler: Yok
-
Yani bu sitede olupda çoğu kişide var demek istedim kardeşim
burdan bakabilirsin...
http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...a%FEamak/page8
-
link açılmıyoOrjinal yazı sahibi: Dangerous Real View PostYani bu sitede olupda çoğu kişide var demek istedim kardeşim
burdan bakabilirsin...
http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...a%FEamak/page8Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
biraz okudum ortak noktalar bu rahatsıklık ciddi bir korkuyla başlamış sendede böyle bir korkuylamı başladı ve genetiksel olabilirmi anladığım kadarıyla ilaçla düzeltilebilcek bir şeyOrjinal yazı sahibi: Dangerous Real View PostHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
Yorum
-
Bilmiyorum ama korkuyla başlamış olabilir
Küçükken dedemi severdim belkide çok severdim
7 yaşımda dedem vefat etmişti korkmuşdum belkide çok korkmuşdum o yaşda kendimi sorguladığımı biliyorum
şöyle düşüncem vardı neden iyi hissetmiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
o yaşda daha şuurumuzun yeni gelmeye başladığı anlar neyin ne olduğunu bilmiyorsun
o zamanlar dedemi bi kaç kere gördüğümü biliyorum ama hatırlayamıyorum resimlerden hatırlayabiliyorum
15 yaşımdayım komşumuzun eşi vefat etmişti ve mahalleye tüm yakınları gelmişti
köşeden tabutu gördüğümde yine korkmuşdum neden korktuğumu ise bilmiyordum
Temel reis diye çizgi film vardı küçükken çok severdim çünkü dedemi temel reise benzetirdim
sayidende biraz benziyor
Allahdan başka hiçbir şeyden korkmuyorum herkez bi gün ölecek biliyorum her zaman Allahıma güveniyorum yinede iyi olmak istiyorum
Şu durumdan kurtulmam lazım
ilaçla önerilerin neler ve başka yapabileceğim birşey varmı.?Last edited by Dangerous Real; 04-02-2013, 12:09 AM.
Yorum
-
yaşamadığım için net öneriler veremem ama konuda okuyunca doğru tedavinin ve düzenli ilaç kullanmla aşılabilcek bir şey ve ayrıca konudan okudğum kadaryıla genetisel olabilirmiş ve insanın kendi kendine yenmesi zor anladığım kadarıyla bence psikiyatrinin önericeği ilaçlara devam etOrjinal yazı sahibi: Dangerous Real View PostBilmiyorum ama korkuyla başlamış olabilir
Küçükken dedemi severdim belkide çok severdim
7 yaşımda dedem vefat etmişti korkmuşdum belkide çok korkmuşdum o yaşda kendimi sorguladığımı biliyorum
şöyle düşüncem vardı neden iyi hissetmiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
o yaşda daha şuurumuzun yeni gelmeye başladığı anlar neyin ne olduğunu bilmiyorsun
o zamanlar dedemi bi kaç kere gördüğümü biliyorum ama hatırlayamıyorum resimlerden hatırlayabiliyorum
15 yaşımdayım komşumuzun eşi vefat etmişti mahalleye tüm yakınları gelmişti ve
köşeden tabutu gördüğümde yine korkmuşdum neden korktuğumu ise bilmiyordum
Temel reis diye çizgi film vardı küçükken çok severdim çünkü dedemi temel reise benzetirdim
sayidende biraz benziyor
Allahdan başka hiçbir şeyden korkmuyorum herkez bi gün ölecek biliyorum her zaman Allahıma güveniyorum yinede iyi olmak istiyorum
Şu durumdan kurtulmam lazım
ilaçla önerilerin neler ve başka yapabileceğim birşey varmı.?Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
Yorum

Yorum