Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gereksiz fazla düşünmek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• gereksiz fazla düşünmek

selam arkadaslar ben 21 yaşındayım adım murat.üniversite 4. sınıf öğrencisiyim ve makina mühendisliği okuyorum.sorunumun bununla alakası olabilir diye bunları paylaşıyorum.ben de aşırı derecede fazla düşünme sorunu var.fazla derken uyumadığım tüm saniyeleri kastediyorum.bu kadar düşünecek ne buluyorsun diyebilirsiniz.şöyle ki yaşadığım herşeyi aynı 2 3 konuyu bile düşünüyorum bunlar sadece sorunlar değil.herhangi birşeyler olabilir.örneğin yarın doktora gideceğim,oraya nasıl gideceğim gidince nasıl bi diyalog halinde olacağım.sanki geleceği kafamda yaşıyorum.basit bi şekilde değil bu tüm konuşmalar mimikler akla gelebilecek herşey.bunun sebebini bilmiyorum ama üniversiteye başladığımdan beri bu devam ediyor ve çok rahatsız oluyorum.beynim sürekli yorgun anlayacağınız.herhangi bir fikri olan benimle paylaşırsa sevinirim.deli bile diyebilirsiniz ) şimdiden teşekkürler...

sıkınıtıların var o belli bir şey. ne diyeceğim ne yapacağım gibi güven sorunları yaşıyorsan,rahatsız edecek ciddi boyuttaysa psikiyatriste bir görün,en azından rahatlatıcı bir tedaviye başlarsınız.
    bizler de çeşitli durumlardan dolayı rahatsısız tedavi görüyoruz,deliyiz mi diyelim yani.
    netice de hastalığın her türlüsünü yaşayabiliyor insan.
    kimin ne olacağı belli değil bu hayatta.psikolojik rahatsızlıklara hep ön yargı ile yaklaşıyor milletimiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrtckmk View Post
      selam arkadaslar ben 21 yaşındayım adım murat.üniversite 4. sınıf öğrencisiyim ve makina mühendisliği okuyorum.sorunumun bununla alakası olabilir diye bunları paylaşıyorum.ben de aşırı derecede fazla düşünme sorunu var.fazla derken uyumadığım tüm saniyeleri kastediyorum.bu kadar düşünecek ne buluyorsun diyebilirsiniz.şöyle ki yaşadığım herşeyi aynı 2 3 konuyu bile düşünüyorum bunlar sadece sorunlar değil.herhangi birşeyler olabilir.örneğin yarın doktora gideceğim,oraya nasıl gideceğim gidince nasıl bi diyalog halinde olacağım.sanki geleceği kafamda yaşıyorum.basit bi şekilde değil bu tüm konuşmalar mimikler akla gelebilecek herşey.bunun sebebini bilmiyorum ama üniversiteye başladığımdan beri bu devam ediyor ve çok rahatsız oluyorum.beynim sürekli yorgun anlayacağınız.herhangi bir fikri olan benimle paylaşırsa sevinirim.deli bile diyebilirsiniz ) şimdiden teşekkürler...
      sevgili arkadşaım murat alay ediyorum sanma ama sanırım beynin fazla gelmiş sana bendede oluyor o hakim olamıyorum yürürken bile birden afzla konunun münakaşasını beynimde gerçekleştirip bir sonuca varıyorum ve bu beni fiziksel olarakta yoruyor
      minik minik minik kelebek
      minik kelebek ,minik kelebek
      dur sakince uçmak ne demek
      uçmak ne demek,uçmak ne demek
      fazla gezinme git bir dalda dur
      git bir dalda dur,git bir dalda dur
      kanat çırpmadan yerinde otur
      yerinde otur sen otur....

Yorum

Sıradan bir işi bile yaparken nasıl en güzel şekilde yapacağım diye uzun süre kafayı yoruyorsan mükemmelliyetçilik olabilir, yarın doktora anlat bakalım.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
          Sıradan bir işi bile yaparken nasıl en güzel şekilde yapacağım diye uzun süre kafayı yoruyorsan mükemmelliyetçilik olabilir, yarın doktora anlat bakalım.
          Ahhaaaa ben de var iste bu....
          Ben ne oldugumu biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sultance_24 View Post
            Ahhaaaa ben de var iste bu....
            Doktura git.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
              Doktura git.
              Nefret ediyorum doktorlardan(((

Yorum

Nefret ediyorum doktorlardan(((
                Otururlar makam koltukalrina... Seni dinliyormus gibi yaparlar... Iclerinden de ayni vaka derler... Siritarak.. Hep ayni baslar ve sonlar... Anlat yavrum nen var?

Ne derinlemesine gecmisinize inerler ne de sizi gercekten dinlerler...

Kafa saglayip o anda skoru belirlerler kafalarinda...

Bilmem ne kafa ilacindan bilemem kac doz, ama artirarak..

Sonra gerisi size kalmis... Sizde bitiyor hersey derler ve hayatinizdan cikarlar...

Kontrole cagirirlar, gidersiniz ama siz gittiginizde sizi cagiran doktor degil ikamesi baska bir doktor bekler sizi, cunku sizin ki izne cikmistir

Sonra al bastan hoppaaaalalalaa.. Anlat da anlat...

Bu sevda bitmezzzzzzz.....

Yorum

bence ortada bir sorun yok her insan bazı şeyleri en ince detayına kadar düşünür bence bunda hiçbir sorun yok aynı şey bendede var bu arada bazı şeyleri fazlasıyla düşünürüm en ince detayına kadar ama rahatsız olduğumuda düşünmüyorum kısacası bazı insanların yapısından kaynaklanan bir durum bu tahminimce

Yorum

Bence anksiyete, zeka veya ince düşünmeyle alakası varmı dersen tam alakalı olmayıp tetikleme varmış.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Goladka View Post
                      sevgili arkadşaım murat alay ediyorum sanma ama sanırım beynin fazla gelmiş sana bendede oluyor o hakim olamıyorum yürürken bile birden afzla konunun münakaşasını beynimde gerçekleştirip bir sonuca varıyorum ve bu beni fiziksel olarakta yoruyor
                      beyin kimseye fazla gelmezki yav olsa olsa ileri veya gerizekalı olabilir benim gibi.ama arkadaş hangi zeka türünden bilemiyorum tabi

Otururlar makam koltukalrina... Seni dinliyormus gibi yaparlar... Iclerinden de ayni vaka derler... Siritarak.. Hep ayni baslar ve sonlar... Anlat yavrum nen var?

Ne derinlemesine gecmisinize inerler ne de sizi gercekten dinlerler...

Kafa saglayip o anda skoru belirlerler kafalarinda...

Bilmem ne kafa ilacindan bilemem kac doz, ama artirarak..

Sonra gerisi size kalmis... Sizde bitiyor hersey derler ve hayatinizdan cikarlar...

Kontrole cagirirlar, gidersiniz ama siz gittiginizde sizi cagiran doktor degil ikamesi baska bir doktor bekler sizi, cunku sizin ki izne cikmistir

Sonra al bastan hoppaaaalalalaa.. Anlat da anlat...

Bu sevda bitmezzzzzzz.....
                      ahaaaahhhh aynen yaa bu kadar olur yani

Orjinal yazı sahibi: Attemption View Post
                      bence ortada bir sorun yok her insan bazı şeyleri en ince detayına kadar düşünür bence bunda hiçbir sorun yok aynı şey bendede var bu arada bazı şeyleri fazlasıyla düşünürüm en ince detayına kadar ama rahatsız olduğumuda düşünmüyorum kısacası bazı insanların yapısından kaynaklanan bir durum bu tahminimce
                      aynen ya işte bu.düşünmek ne zamandan beri bir sorun olarak görülüyor yavhaaa ama ben fazla düşünüyorum derseniz o zaman takıntılısınız yani okb olabilme ihtimalli vardır diyorum.yoksa bende çok çok düşünüyorum ve okb var.hatta düşünmekten bazen uyku tutmuyor o kadar yani..

Yorum

Bana da oluyor aynısı.Benim farkettiğim gerildiğimde yada bilmediğim bir durumla kaldığımda aşırı artış göstermesi.Anlamaya çalışmaya benziyor biraz ama çok farklı

Yorum

fazla düşünen bir insan diğilim bu aralar canımı sıkan konular var ama ilaç sağolsun sıkınıtımı alıyo en azından iyi hissetmei sağlıyo gerçi bu bana kaçış gibi geliyo neyse
                          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

kontrol takıntısıdır belki sendeki. herşey kontrolün altında olsun istiyorsundur ondan sürekli düşünüyorsundur.
                            böyle olursa ne yapıcam, böyle derse ne diyecem, acaba şöyle bişe olur mu gibisinden...

Yorum

hepsi zekadan zekadan beyni çalışınca insanın hakim olamıyor tıkırtıkır tıkırtıkır tıkırtıkır
                              minik minik minik kelebek
                              minik kelebek ,minik kelebek
                              dur sakince uçmak ne demek
                              uçmak ne demek,uçmak ne demek
                              fazla gezinme git bir dalda dur
                              git bir dalda dur,git bir dalda dur
                              kanat çırpmadan yerinde otur
                              yerinde otur sen otur....

Yorum

İşleniyor...
                              X