Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Konusmalarda obsessive dusunceler..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Konusmalarda obsessive dusunceler..

1) Merhaba, bende de oluyor bu. Herkes ile degil, yani belki benim yapimdandir bilmiyorum ama sadece ciddi konular uzerinde cok konusabiliyorum yani felsefi dusunceler, kitaplar, sanat, muzik, tarih, sosyolojik sorunlar - olaylar gibi.. Bunlar benim ilgi alanlarim. Diger kisiler gibi baska seylerden konusamiyorum mesela yeni cikan bir urun yada su ne giymis bu ne yapmis, o ona ne demis gibisinden.. Bu konulari konusurken saatlerce konustugum kisiler de oluyor, iki saat surmeyen sohbetler de oluyor birkac gun sonra hic benimle konusmayan kisiler de. Bu yuzden insanlari sıktıgımı dusunuyorum ve bazen hic selam bile vermiyorum, ayrica kendimi dunyanin en sıkıcı insani gibi hissediyorum... Yorumlariniz neler ?

Kendini dünyanın en değerlisi olarak hisset ve herkesin senin muhabbet seviyene erişemediğini fark et.
    Ben de çok yaşıyorum bu durumu. Saçma saçma sohbetlere gelemiyorum ben fikir adamıyım boş boş sohbet yapılan yerde duramam.
    Ama hiçbir zaman insanları sıktığımı düşünmedim çünkü asıl boş konuşanlar beni sıkıyor

Yorum

Sorun zeka seviyeleriyle ilgili olabilir.
      Bende çok istedim normal zekada olmayı ama istemekle olmuyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BelkiBirGün View Post
        Kendini dünyanın en değerlisi olarak hisset ve herkesin senin muhabbet seviyene erişemediğini fark et.
        Ben de çok yaşıyorum bu durumu. Saçma saçma sohbetlere gelemiyorum ben fikir adamıyım boş boş sohbet yapılan yerde duramam.
        Ama hiçbir zaman insanları sıktığımı düşünmedim çünkü asıl boş konuşanlar beni sıkıyor
        Ama buna ego denir, ben böyle de olmak istemiyorum, bende insanim karsimdaki de insan benim ondan farkli özel bir ustunlugum yok tek farkim ilgi alanlarimizin farkli olmasi, bazi konularda kendime ait fikirlerimin olmasi, dusunmem vs, bazen hic arkadasim olamayacakmis gibi dusunuyorum
        Last edited by Kallälskare; 03-02-2013, 11:43 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kallälskare View Post
          Ama buna ego denir, ben böyle de olmak istemiyorum, bende insanim karsimdaki de insan benim ondan farkli özel bir ustunlugum yok tek farkim ilgi alanlarimizin farkli olmasi, bazi konularda kendime ait fikirlerimin olmasi, dusunmem vs, bazen hic arkadasim olamayacakmis gibi dusunuyorum
          Ego her insanın doğasında vardır,

Çevrenle geçinemiyosan veya kendini onların yanında kötü hissediyosan çevreni değiştirip yeni insanlar ve seninle benzer ortak yönleri taşıyan insanlar tanımalısın. Sonuçta dünya kimsenin etrafında dönmüyo dimi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BelkiBirGün View Post
            Ego her insanın doğasında vardır,

Çevrenle geçinemiyosan veya kendini onların yanında kötü hissediyosan çevreni değiştirip yeni insanlar ve seninle benzer ortak yönleri taşıyan insanlar tanımalısın. Sonuçta dünya kimsenin etrafında dönmüyo dimi
            Oh tesekkurler

Yorum

İşleniyor...
            X