Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi YARDIMCI OLURMUSUNUZ KAFAYI YİCEEM :S:S

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bi YARDIMCI OLURMUSUNUZ KAFAYI YİCEEM :S:S

Lütfen bi okuyun bana yardımcı olun hepsini okyun sizde yorumlarınızı söyleyin kullanan warsa sizede oldumu böyle şeyler ben bunu merak ediyorum .

Arkadaşlarr kimseye anlatamıyorm derdimi sonuçta anlatılacak bişey degil en azından sizler bana yrdımcı olablirsiniz lütfen herkez bi cevap atsın .Şimdi henüz 17 yaşındayım antalya kumlucada oturuyorm bundan bi 7-8 ay öncesiydi çok yakın bir arkadaşım extacy ( uyarıcı hap ) kullanmaya başlamıştı bende merak üzerine sordum nasıl bir bagımlılıgı varmıdır nasıl birşey bu diye oda herhangi bi bagımlılıgı yok dedi onunlada aramız grçekten cok iyidir onun ynında ilk defa bende kullandım hayatımda hiç hissttmedigim şeyleri hissetim çok mutlu oldum mutlu olmaktan öte çok iyi bi kafa yaşadım .daha önceleri ot falan içtigimiz olurda alkol falan aldıgımz hiçbişey bunun kafası gibi degil iyi degl diye düşünmeye başladım bazı arkadaşlarımada tavsiyede bulundum bi sıkıntı olmayacagını bagımlıgı herhangi kötü bir etkisi olmadıgını söylemye başladım. onlarda benim tavsiyelerim üzerine kullanmaya başladılar. İlk zamanlar extacy attgımzda bu arada bir gecekondmz wardır köpek besliyorz bir odasını kendimize kaynatmak için hazırlamştk orada takılıyorduk hep işte extacy attgmz zamanlar yanında esrarda içerdk ve bi çeşit sentetik uyuşturucu olan çakmak gazıda çekiyorduk inanılmz şeyler yaşadım gerçekten nasıl anlatayım hiç halisilasyon görmedim açıkcası yanmda görenler oldu ama ben görmedim ama öyle tuhaaf şeyler hissediyrdmki bazen diyordum o gazdan çektktek sonra çekmicem bidaha bunun kafası geçsin çekmicem diyordum gazda şöyle birşey çektigniz zaman bi 1 2 dk kafasını yaşıyorsunuz herşey normale dönüyor işte o 1 2 dkkada böyle düşnüüyrdm daha sonra tekrar çekmek istiyordum kendimizi kasıyorduk üstüne gaz çekiyrdk bi kaç seferinde hiç bi tarafı göremedm dyamadım acayp degşk hissetim en son bi arkadşmz yanmzda fenalk geçrdi Allah yüzümüze baktı ölmedi kendine geldi o günden beri tövbe ettk kullanmıcaktık gazı kullanmıyorzda böyle bu anlattklarm ilk 1 2 ay içerisnde gelşti daha sonlarrı 1 2 ay boyncada hiç gz çekmeden sadece şeker attık patladk sigara içtk herşey iyi gibi görünsede sonradan sonraya bagımlılık degl ciddi anlamda bi bagımlılgm olmadı hiç öyle sadece harektli parça flan dinledigim zaman canım istiyoo ama acayip psklojim bozuldu iyice delrmeye başladım kenki kendime konşyrm herşeyi çok inceliyorum çogu şeye odaklanamıyorm deli gibi birşey oldum huzursuz oluyorum tuhaf rüyalar görüyorum :S geceleri korkuyorum yatgımda huzurlu birşeklde yatamıyorm kendimi çok huzursuz hissediyorum. Mesela kendime bir cümle kuruyorm örnek veriyorum şuanda aklımda yok ama bu tarz cok saçma cümleler kuruyorm . mesela ::: atık taşıma aracımı diyorum kendi kendime sonra cevap veriyorum kendime evet atık taşıma aracı falan diiyorum bunları söylerken cok mantklı geliyo snra diyorumki ben nededim az önce ne söyledim ben diyorum ben bu deglim ben delirdim iyice faln diyorm kafayı yiecem arkadaslar cok huzrsum deli gibi hissediyrm kendimi mesela eskiden pc nin başına otururdum evimde güzlce çayımı alrdm klaklıgı takar oyun oynar müzik dnlerdm rahat rahat davranamyrm şuanda cok huzursuzm kulaklıgı takınca sanki dışardan seseler geliyormş gibi hissediyorum çıkartıyorm kulaklıgı dışarıda gezerken insanların bana karşı bakşları bile tuhaf geliyo baana .. bi yarddmcı olun ben şu aralarda ilk 1 - 2 ay işte gaz flan çekerek çok degşk şeyler denedk daha sonra bi 3 - 4 ayda normal şeker sigara yaptk . Ve yaklaşkda 2 aydr birşey kullanmıyorum . Şu aralar iyiyim gene benim tek sorunum böyle olmamın nedeni ney bunları kullanıdgm için oldu haftada birkez kullansam birşey olrmu ? arkadaşlarım halen devam ediyr kullanmaya gayette normal gibiler onlara bişey olmuoyrmu ? benmi deliye döndüm noluyo niye millet rahatca kaynatıyo hertrlü şimdi beni çagırıyorlar her seferinde bir bahane uyduruyrm bir sefer bile olsa atmaya korkuyorum onlarda böyle bir sorun yokmu acaba bendemi var :S

bu gbi şeyler küçük şeylerden başlar eğer devam edersen bağımlılık uzun kullanım süresi boyunca yapar yardım almayı düşüdünmü ailenden yada hastanelerden arkadaşların devam etmesin ilerde çok kötü şeylere yol açabilir uyuşturucu hiç bir şekilde iyi diğildir az yada çok aynıdır bu yüzden hazır bırakmışken tekrar başlama
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Daha önceleri nadiren esrar kullanıyordum bi keresinde çok sağlam duman almıştım
      öyle bi duruma girmiştim ki ne düşünmem gerektiğini nerden geldiğimi kendimi azda olsun unutuyordum bu durumdan hemen kurtulmak ve keşke içmeseydim diyordum
      ondan sonra hemen açık hava alabileceğim bi yere gittim 1 saat oralarda takıldım sonra biraz o durumdan kurtulmuş ve iyiydim

O şeyleri kullanma derim sana mutluluk veriyor ama ayrı zamanda insanın bünyesini zayıflatıyor ve unutkanlığa sebep oluyor
      bu bağımlılık yapan maddeler çok zararlı ve aynı zamanda sigara gibi vücüdunun heryerine daha çok zarar verebiliyor
      eğer yine kullanacak bi duruma düşersen çok az iç derim
      kardeşim sen takıntı haline getirmişin bu kadar yazı yazarak konuşman bile gayet normal
      sen 4 ay kullanmışın deilmi çoğu şeyi unutmuş olabilirsin
      eski günlerini hatırlarsan iyi olacaksın diye düşünüyorum...
      Last edited by Dangerous Real; 03-02-2013, 06:34 PM.

Yorum

sen de muhtemelen dışardan bakılınca normal görünüyorsundur arkadaşlarına. cigara, sigara gibi bağımlılık yapar ama şeker adamı delirtir, almadığın zamanlarda çok rahatsızlık hissetmeye başlarsın bu sebeple almaya devam edersin. bunun bağımlılığı can isteme gibi değildir, artık o olmadan normal olamadığını bilmek ve içtiğinde de normal olamasan da en azından rahatlayacak olduğunu bildiğin için devam edersin. bunun bağımlılığı bu şekilde oluyor. bu sebeple bağımlı olmadığını düşünüyor olabilirsin. ama kullanmaya devam edersen rahatlama hissini kazanmak için bağımlı olursun. sendeki etkiler hem kısa sürede çok kullanım hem de gaz gibi bir madde kullanarak pekiştirmenden ötürü hızlı olmuş. bu tür materyallerin birlikte kullanımının beynin gerçekle hayali ayırt eden bölümünde hasara yol açtığı ve şizofreniye sebep olduğuna şahit oldum. bunun yanısıra hap vücutta aşırı su kaybına neden olduğu için savunma mekanizmanı etkiler ve düşüncelerini kontrol edemezsin. en yakın zamanda bir psikiyatra görünüp hem düşüncelerini kontrol etmek hem de uyuşturucuyla ilgili izlerden kurtulmak için tedavi görmelisin. erken davranırsan seneye bu işten tamamen kurtulmuş olursun. yoksa hayatının kalanı daha beter olacak.
        :65:
        Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
        İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

not: bunlarla iligli rahatsızlığı ben yaşamadım. bağımlı olmaya meyilli olduğum için esrar dışında kullanmadım. ama çevremde çok kullanan vardı. şahit olduğum şeyleri bilsen bugün doktora giderdin. kullanmaya devam edersen ya da uzman birinin yardımını almazsan gerçek ile uyuşukluk yer değiştiriyor. normal gününde o kadar çok olmaması gereken ses, düşünce, hatta halisünasyonlar gerçekleşiyor ki kendini durdurmak için hap atmaya devam ediyorsun. hap bu sefer düşünceleri durdurmaya başlıyor vs kısır döngü. depresyon ve intihar eğilimi yarattığı %90 bu arada haberin olsun. bağışıklık sistemi çökmesi, aşırı kilo kaybı vb de cabası. hazır bırakmışsın son hamleyi yap. doktrlar aileye anlatamaz yasal olarak yasak haberin olsun.
          :65:
          Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
          İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

sana tavsiyem kendi başına bu yollarla katedemezsin bence durumu ailene açıkla ,açıkla ki arkanda olsunlar pişman olduğunu anlat yanlış bişey yaptığını anlat herkes hata yapabilir öenemli olan bir daha tekrarlamamaktır ailen zaten pişmanlığını duyup birde üstüne senin sağlığını düşünecekleri için onların yardımıyla da çok geç olmadan bir uzmandan yardım al derim başka bir yolu yok çünkü o arkadaşlarınlada ilişkiyi kes onlardan artık sana ztane hayır gelmez en iyisi bitirmek yolun açık olsun arkadaşım...

Yorum

içine ne kadar kötülük varsa doldurmuşsun maşallah üstelik yemek yemek su içmek gibi bir hal almış sende ki durum... bu hale gelişinin tersine yol almayı dene ... aklında öyle bir yol çiz sonuçtan sebebe doğru giderek davranışlarını değiştirerek yaşa belki değişim olur hayatında...

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

hepinze tşk ederim bende biliyorum zaten dedigim gibi son 2 3 ay flan oturdugumuzda hiç gaz içmedik arkadaşlarımda tövbe ettiler bıraktılar.şu son 2 aydır bişey kullanmıyorum onlar halen hap atmaya esrar içmeye devam ediyorlar ama gayet normal gibiler acaba anlatsam onlara onlardada böyle bi etki varmıdır bu deliye dönmem bu yüzdenmi yoksa benmle alaymı geçerler bunu düşünüyorum

Yorum

İşleniyor...
                X